Οι ευκαιρίες του μήνα...

Reaction score
1
Τι θα λέγατε αν κάθε μήνα ξεκινούσαμε ένα νέο thread στο οποίο θα προβάλαμε τις ευκαιρίες μηχανημάτων και ηχείων που παρουσιάζονται στο internet και στα διάφορα μαγαζιά ανά τον κόσμο;;;

Εγώ πάντως θα κάνω μια αρχή με τις παρακάτω ευκαιρίες και αν συμφωνείτε, συνεχίζουμε και το καθιερώνουμε:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Οι ευκαιρίες του μήνα...

Kαλή ιδέα Μιχάλη, αλλά κάτι χρωστάς σε άλλο thread..Μη νομίζεις ότι το ξεχάσαμε! :p

Reaction score
1
Φυσικά και δεν το ξέχασα. :cool_4: Αυτό το ΠουΣουΚου που θα έχω χρόνο γιατί ξεμπέρδεψα με κάτι δουλειές και παρέδωσα και τα τεστ του περιοδικού, θα φωνάξω τα φιλαράκια μου για μια τελική ακρόαση.
Η συγκεκριμένη ακρόαση θα είναι σημαδιακή και θα εορταστεί αναλόγως (ουίσκια, ρωσσίδες και τέτοια πράγματα), γιατί θα είναι και η τελευταία σε αυτό το χώρο, αφού σε λίγες ημέρες μετακομίζω.

Υ.Γ.: Κάνω πλάκα για τα ουίσκια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Οι ευκαιρίες του μήνα...

Η συγκεκριμένη ακρόαση θα είναι σημαδιακή και θα εορταστεί αναλόγως (ουίσκια, ρωσσίδες και τέτοια πράγματα), γιατί θα είναι και η τελευταία σε αυτό το χώρο, αφού σε λίγες ημέρες μετακομίζω.

Υ.Γ.: Κάνω πλάκα για τα ουίσκια.
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Μπράβο ρε Νικόλα..Γιατί στις ακροάσεις που κάνουμε εδώ το πολύ-πολύ να σε πάρει αγκαλιά ο Λαζάρου... Και μετά ρωτάνε γιατί δεν έβαλα το post στη ΗiEnd... :happy_5:

Reaction score
1
Γιωργάρα, νομίζω ότι αν μπει στην κατηγορία των αγοραπωλησιών, θα πάει χαμένο και θα εξαφανιστεί.

Επειδή δεν πρόκειται για μια αγγελία, αλλά κάτι σαν ανακοίνωση και επειδή εδώ μπορεί να γίνει και καμία κουβεντούλα γύρω από αυτές τις μηχανές, νομίζω ότι δεν είναι άσχημο σαν ιδέα να παραμείνει εδώ.

Τώρα, αν εσύ πιστεύεις ή κάποιος άλλος από την διαχείριση πιστεύει ότι δεν πρέπει να είναι εδώ, ας το πάμε όπου θέλετε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Reaction score
3
Εξαιρετικές ευκαιρίες, εξαιρετικά μηχανήματα.

Δεν είναι λογικό ότι "αδικούνται" όσοι έχουν αγγελίες στην σχετική κατηγορία ;
Λογικό είναι, γι'αυτό πρέπει να βρεθεί κάποιος καλός λόγος για να μπαίνουν εδώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67