Οι προτιμήσεις μας στο Facebook

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.999
Το Facebook ανταποκρίθηκε στις μακροχρόνιες απαιτήσεις των χρηστών του για το πολυπόθητο(;) dislike button, καθώς το like πολλές φορές ήταν ακατάλληλο, ειδικά σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Mark Zuckerberg και η παρέα του θα ξεκινήσουν να δοκιμάζουν από αύριο το λεγόμενο dislike button, αλλά όχι όπως το φαντάζεστε.

Η μέση λύση που βρήκαν είναι να εμπλουτίσουν το like button, με διάφορα emoji. Το «Reactions», όπως ονομάζεται περιέχει emoji για «Love”, Haha, Yay, Wow, Sad και Angry». Ανάλογα με το τι συναισθήματα σου προκαλεί το συγκεκριμένο, post θα πατάς το κατάλληλο emoji.

O Zuckerberg είχε ξεκαθαρίσει και παλαιότερα ότι δεν θέλει ένα καθαρά dislike button, διότι μέσω αυτού θα μπορούσε να ασκηθεί bullying σε διάφορα άτομα και αυτό θα είχε δυσάρεστα αποτελέσματα. Επομένως το Reactions είναι ένα πιο soft dislike.

Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από Ισπανία και Ιρλανδία.

πηγή

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κάπου υπάρχει χαντακωμένη μια ρύθμιση, έτσι ώστε αυτά που "αρέσουν" στον καθένα να μην εμφανίζονται έτσι φόρα παρτίδα ως προτάσεις στους φίλους του. Άλλο θέμα αν μπεις στη Χ σελίδα και δεις ότι αρέσει και σε 1, 2, 5 "δικούς σου". Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις, αλλά το να εμφανίζεται στον τοίχο τους νομίζω ότι μπορείς. Δεν θυμάμαι όμως πού είναι η ρύθμιση.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.999
Κάπου υπάρχει χαντακωμένη μια ρύθμιση, έτσι ώστε αυτά που "αρέσουν" στον καθένα να μην εμφανίζονται έτσι φόρα παρτίδα ως προτάσεις στους φίλους του. Άλλο θέμα αν μπεις στη Χ σελίδα και δεις ότι αρέσει και σε 1, 2, 5 "δικούς σου". Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις, αλλά το να εμφανίζεται στον τοίχο τους νομίζω ότι μπορείς. Δεν θυμάμαι όμως πού είναι η ρύθμιση.
Μαρία, υπάρχει και αυτή η ρύθμιση:

Μπορώ να επιλέξω ποιοι θα βλέπουν τις Σελίδες και τα άλλα πράγματα που μου αρέσουν;

Το άλλο, με τις προτάσεις στους φίλους σύμφωνα με τα likes μας έχει πολύ πλάκα. Στη γυναίκα μου έρχονται προτάσεις για πορνοστάρ και διάφορες άλλες πονηρές υπάρξεις. Και την έχω φίλη μόνο στο ένα μου προφίλ που είναι το πιο σοβαρό. :lolsign:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm