Οι πρώτες μου Dual Layer Εγγραφές και το Yamakawa 365

Reaction score
2
Παρακολουθω τη συζητηση για το nec3500 - yamakawa 365 με ενδιαφερον και θα ηθελα να μου στειλεις κι εμενα αν ειναι ευκολο τις πληροφοριες - firmware, για να κανω σιγουρες εγγραφες σε Double layer dvd.

Ευχαριστω

Κος Σπυρου Γιαννης
email: [email protected]

Reaction score
0
Το έστειλα και εγώ , επανάληψη μήτηρ μαθήσεως :)

Γιώργο σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Την foto την έχω ανεβάσει στο album (με χίλια βάσανα κάθε φορά ήταν μεγάλη). Τώρα πως την φέρνουν στο post; Είναι ένα scanning της εγγραφής του Ritek DL που έκανα post εχθές.
Το συγκεκριμένο board δεν υποστηρίζει άμεσο upload foto's στα post?

Reaction score
0
Official NEC 3500AG v2.18 Firmware

Σήμερα η NEC έβαλε την νέα official version v 2.18, το Link πιο κάτω για αυτούς που θέλουν να την κατεβάσουν.
http://www.de.nec.de/software/1745_FW_ND-3500A_win218.zip
Έχει κάποιες βελτιώσεις στις στρατηγικές εγγραφής, αλλά εμείς ως σώφρονες νεανίες δεν πειράζουμε τίποτα πριν έχουμε τα πρώτα report :D .
Σίγουρα δεν υποστηρίζει bitsetting στα SL.

Reaction score
5
Λοιπόν,

Όπως ανέφερα πιο πάνω , κατά την εγγραφή SL dvd+R , το device buffer πέφτει στο 7% περίπου 4-5 φορές για κλάσματα δευτερολέπτου......

Έψαξα και βρήκα τελικά ότι αυτό ανήκει στη στρατηγική εγγραφής του drive και αφορά και λέγεται κάπως WOTC .... ή κάπως έτσι :oops: .... και τσεκάρει το Media καθώς το γράφει....

Οπότε σε όσους συμβαίνει .... είναι φυσιολογικό !!! (just FYI)

Όσον αφορά το νέο firmware .... είμαι της λογικής "εφόσον δουλέυει άψογα.... μην το αλλάζεις " :D

Reaction score
54
Αυτό που παρατήρησα είναι πως το yamakawa 375 που έχω δεν παίζει DL δισκάκια με DVD+R DL booktype αλλα μόνο με dvd-rom booktype.
Απογοήτευση...

Reaction score
54
Και παρατήρησα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε DL δισκάκια γραμμένα με DVD-ROM booktype. Στην αλλαγή layer κολλάει το yamakawa.

Reaction score
5
Το yamakawa 365 με verbatim DL DVD+R δηλωμένο ως DVD-ROM και γραμμένο με το NEC 3500 και dvd decrypter (iso read - iso write) δεν κολλάει πουθενά!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Η αλλαγή του Booktype γίνετε μόνο αν την υποστηρίζει το player, και γίνετε συνήθως μέσω του προγράμματος εγγραφής. Αν δεν το υποστηρίζει το player το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι ένα νέο Firmware

Reaction score
1.309
Πριν λιγο φλασαρα την εκδοση 218btrpc1(peiragmeno)το οποιο υποστηριζει αυτη την λειτουργια.Τωρα κανω αντιγραφο ασφαλιας στο Hero.Να δουμε τι θα δουμε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@