Οι 300 σε HD-DVD και ΒLU-RAY

Reaction score
6

Νωρίτερα από ότι περιμέναμε οι 300 κυκλοφορούν σε HDDVD .

Η Warner Bross θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου την ταινία οι 300 σε HD DVD και BLU-RAY με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Και στις 2 εκδόσεις θα χρησιμοποιηθεί ο 1080p/VC-1 codec και για πρώτη φορά η Warner θα συμπεριλάβει και Dolby TrueHD (48kHz/16-bit) 5.1 surround track. Θα υπάρχουν extras διάρκειας 90 λεπτών που περιλαμβάνουν κάποια σχόλια του σκηνοθετεί Zack Snyder αλλά και μερικά στοιχεία για τις μάχες και τους χαρακτήρες. Στην HD DVD έκδοση θα υπάρχουν και διαδραστικά χαρακτηριστικά picture-in-picture σχολιασμός των σκηνών και το παιχνίδι “Vengeance & Valor” ,στοιχεία που λείπουν από την blu-ray version.

πηγη hdblog.gr

Reaction score
0
Απάντηση: Οι 300 σε HD-DVD και ΒLU-RAY

η Warner θα συμπεριλάβει και Dolby TrueHD (48kHz/16-bit) 5.1 surround track.
Μόνο στην hd-dvd version. :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: .........το blu-ray βολεύεται με απλό Dolby Digital. :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
6

Και να ξερετε από τωρα πως το HDDVD θα είναι των 25 gb όπως όλα της warner καθως κάνει η ιδια την ψηφιοποίηση των ταινιών της και την δίνει στα δυο format.
Ετσι επειδή δεν χωρουν τα 30 gb σε μονης στρώσεις BD ( και καθως δεν χρειάζονται τα 50gb) γίνονται 25αρια για να χωρούν σε bd.

Reaction score
13
Άντε να προστεθεί και αυτό στην συλλογή :).
Από λίγες ματίες που έριξα σε trailer και "παράξενες κόπιες" φαινεται για ταινία που "ανάβει τα αίματα!".

Reaction score
5
Αντε γιατι δε το εχω δει ακομη και το περιμενω στο HDbits πως και πως!!!!

Reaction score
0

Εγώ πάντως θα πάρω και τις 2 εκδόσεις(θα έχω σίγουρα hd-dvd player μέχρι τον Αύγουστο) μόνο και μόνο για δώ την υπεροχή του hd-dvd και να ανοίξω 10 threads κατηγορώντας το blu-ray. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Οι 300 σε HD-DVD και ΒLU-RAY

Μην περιμένετε πολλά πράγματα σε εικόνα....

Έχει δίκιο ο Γιώργος .
Εάν είστε μισητοί εχθροι του κόκκου τοτε δεν θα ενθουσιαστείτε και πολύ.
Οι 300 αναμένονται με πολύ από δαύτο.

Reaction score
1

Κριμα. Τι τον θελουν τον κοκκο σε ολες τις ταινιες? Τι σκ@τ@ θελουν να μας δειξουν και μας τον πασαρουν και το κιλο!

Που ειναι ο μεγαλος? "Τι κανετε μωρε? Οχι αλλο κοκκο μωρεεεεεεεεε?"

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οι 300 σε HD-DVD και ΒLU-RAY

Εγώ πάντως θα πάρω και τις 2 εκδόσεις(θα έχω σίγουρα hd-dvd player μέχρι τον Αύγουστο) μόνο και μόνο για δώ την υπεροχή του hd-dvd και να ανοίξω 10 threads κατηγορώντας το blu-ray. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Έτσι, έτσι!!! Ωραίος!!!

Reaction score
14
Nα ' μαι και εγώ...:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Όλες οι ταινίες που έχω δεί και που έχουν πολύ έντονο κόκκο ( όχι film grain αλλά post production εφφέ ) δεν θα σας εντυπωσιάσουν στο hd..
Καλύτερα μαύρα και λεπτομέρειες που όμως δεν βγάζουν μάτι σε σχέση με το dvd..
Toν ίδιο τύπο κόκκου πχ έχει το saw2 με το 300 και η έκδοσή του σε bd δεν διαφέρει πολύ από το dvd...Δεν αξίζει η αγορά..
Άλλο παράδειγμα το monster house...
Δεν αξίζει η αγορά σε hd γιατί η εικόνα σε ψιλοαπογοητεύει , άσχετα εάν είναι πολύ καλό και πιστό transfer...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οι 300 σε HD-DVD και ΒLU-RAY

χαχαχαχαχχαχα.... μην αναβεις φωτιες ρε Γιάννη.. θα μας την πέσουν πάλι!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss