Οι Queensryche στο TerraVibe!

Reaction score
51
Μια από τις σημαντικότερες progressive/rock μπάντες της Αμερικής επιστρέφει για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πριν 18 χρόνια, με το Operation: Mindcrime. Ο νέος τους δίσκος Operation: Mindcrime II έχει χαρακτηρισθεί ήδη ως ένας από τους καλύτερους της καριέρας τους από κριτικούς και κοινό, ενώ στην Ελλάδα απολαμβάνουν ήδη από την έβδομη θέση, στην οποία βρίσκονται εδώ και 3 εβδομάδες, τα πρώτα δείγματα επιτυχίας ενός μεγάλου απ’ ό,τι φαίνεται άλμπουμ.
Ημερομηνία: 14/06/2006!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 30€ προπώληση και 35€ στο ταμείο.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 17 Μαϊου.

Reaction score
7
Αυτό είναι λογική τιμή εισητηρίου...Αν και δεν τους έχω ακούσει με τέτοιο εισητήριο αν ήμουν φαν θα πήγαινα.

Reaction score
23
Μάριος Λαζάρου said:
Αυτό είναι λογική τιμή εισητηρίου...Αν και δεν τους έχω ακούσει με τέτοιο εισητήριο αν ήμουν φαν θα πήγαινα.
Μάριε να τους ακούσεις και δεν θα χασεις.....
Ιδιως τα 4 πρώτα τους άλμπουμ είναι εκπληκτικά!!

Reaction score
51
Η προγραμματισμένη συναυλία των Queensryche αλλάζει χώρο και μεταφέρεται στο Gagarin 205, την ίδια πάντα μέρα, Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά , ενώ η προπώληση εξακολουθεί να συνεχίζεται στα γνωστά σημεία.

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τα οργανωμένα λεωφορεία, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στα σημεία από όπου και τα προμηθεύτηκαν.

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2006 - ΑΘΗΝΑ
Gagarin 205
(Fully air conditioned)
Λιοσίων 203-205, Τηλ.: 210 - 8547600-1

Didi music!!! :lol: :lol: :lol:
(Ηταν πολλοί και δεν χωράγανε)!!! :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524