Οι SONY LCD/LED 46" σειρά ΗΧ800/ΗΧ820...

Reaction score
1.738
Καλησπέρα σε όλους.

Να ρωτήσω: σκέφτομαι να πάρω μια LCD/LED 46" και προσανατολίζομαι στη σειρά HX800/820 της SONY. Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς: μπορεί να γράψει το πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε USB stick (όπως π.χ. κάνουν οι Panasonic);

Γενικότερη ερώτηση (σχετική με το παραπάνω θέμα): Αν πάρεις μια σύγχρονη τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG-4 και θέλεις να γράφεις κάποια προγράμματα της σε εξωτερικό οικιακό DVDRW με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, θα πρέπει και αυτό να έχει ενσωματωμένο MPEG-4 αποκωδικοποιητή έτσι ώστε να συνδέεται απ'ευθείας με την κεραία. Απ' ότι μου είπαν δεν υπάρχει κανένα οικιακό DVDRW με σκληρό δίσκο (τουλάχιστον σε μάρκες SONY, PANASONIC).

Τι κάνουμε σε αυτή περίπτωση ώστε να αποφύγουμε να αγοράσουμε αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσουμε στο DVDRW.

Μήπως με αυτά τα καινούργια "media centers" π.χ. Western Digital μπορούμε να αποφύγουμε τα DVDRW και τους αποκωδικοποιητές.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, γιατί σε όσα μαγαζιά έχω ρωτήσει για τα παραπάνω με κοιτάνε σαν ΟΥΦΟ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Οι SONY LCD/LED 46" σειρά ΗΧ800/ΗΧ820...

Δεν ξέρω αν μπορούν οι Sony να γράψουν σε εξωτερικό σκληρό.Κάντε ένα τηλέφωνο στον Sony Hellas και αν δεν ξέρουν και αυτοί,θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω μπάς και βρούμε κάτι.

Αναφορικά με τα media players κάποια έχουν λειτουργία pvr,αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει κάντε μια ερώτηση στο στην αντίστοιχη κατηγορία.Πάντως σχεδόν όλοι οι αυτόνομοι αποκωδικοποιητές γράφουν σε usb μέσω της κεραίας τους.

Αν πάρεις μια σύγχρονη τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG-4 και θέλεις να γράφεις κάποια προγράμματα της σε εξωτερικό οικιακό DVDRW με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, θα πρέπει και αυτό να έχει ενσωματωμένο MPEG-4 αποκωδικοποιητή έτσι ώστε να συνδέεται απ'ευθείας με την κεραία. Απ' ότι μου είπαν δεν υπάρχει κανένα οικιακό DVDRW με σκληρό δίσκο (τουλάχιστον σε μάρκες SONY, PANASONIC).
Σωστά σας είπαν.Υπάρχουν 2 μοντέλα απ τις LG και Samsung αλλά αν θυμάμαι καλά έχουν πέριξ των 400-500 ευρώ.Bέβαια είναι blu ray.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524