Οι Wishbone Ash στην Ελλάδα τον Φλεβάρη!

Reaction score
51
Αραγε ποιοί θυμούνται ή ξέρουν το...Argus!!!:happy_2:

Ενα από τα σημαντικά συγκροτήματα του κλασικού βρετανικού rock, οι Wishbone Ash, έρχονται στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Argus Tour 2008 τους. Με ηγέτη τo ιδρυτικό μέλος τους, Martin Turner, θα παίξουν ολόκληρο το "Argus", αλλά και άλλα κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους.
Βέβαια, πρόκειται για την εκδοχή του Martin (Martin Turner's Wishbone Ash).

Οι "κανονικοί" (ας το πούμε έτσι) Wishbone Ash (www.wishboneash.com) κάνουν επίσης tour την ίδια περίοδο (κυρίως στη Γερμανία), όμως κι εκεί μόνο ο Andy Powell έχει μείνει, με session μουσικούς που αλλάζει σαν τα πουκάμισα από το 1995.
Όπως και να 'χει είναι μια καλή ευκαιρία για τους φίλους τους να ακούσουν live ένα από τα κλασικά άλμπουμ του είδους. Όλα αυτά το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Rodeo Club. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (προπώληση) και μπορείτε να τα βρείτε στα Metropolis, τo Ticket House, το Vinyl Microstore, το Rock & Roll Circus και το Art Nouveau. To live διοργανώνει η AlterGround, συνεχίζοντας τις πολύ καλές επιλογές ονομάτων.

WISHBONE ASH
[Devon, UK]
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.02.2008

[DOORS OPEN @ 21:30]

@ RODEO CLUB

(Χέϋδεν 34, Πλατεία Βικτωρίας, τηλ.: 210-8814702)

ΕΙΣΟΔΟΣ:
25 ΕΥΡΩ (προπώληση)
28 ΕΥΡΩ (ταμείο)

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ
(προπώληση και ταμείο το βράδυ της συναυλίας) προπωλούνται ήδη από τα εξής συμβεβλημένα σημεία:
Metropolis (καταστήματα Πανεπιστημίου / Χαλανδρίου)
Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, τηλ.: 210-36 08 366)
Vinyl Microstore (Διδότου 34, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 14 544)
Rock & Roll Circus (Σίνα 21, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 20 144)
Art Nouveau (Σολωμού 23, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-38 43 556)

ΟΙ WISHBONE ASH ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.02.2008: ΛΑΡΙΣΣΑ (ΜΥΛΟΣ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.02.2008: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (PRINCIPAL)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17.02.2008: ΑΓΡΙΝΙΟ (ΕΝ ΠΛΩ)

[youtube]v/zihBeGuKlDU[/youtube]

..Andrew τι λές???:happy_9:

Reaction score
8
Απάντηση: Οι Wishbone Ash στην Ελλάδα τον Φλεβάρη!

Δεν ξερω εαν θα μπορεσω να παω στους παππουδες
αλλα αυτο το Argus ηταν αξεπεραστο!
Μου φερνει στον νου πολλες αναμνησεις απο το παρελθον..

Reaction score
13
To 1973 (ημουν 15 χρονων) παιζωντας κιθαρα σε ενα παρτυ γνωρισα τον Αντρεα τον Παγωνη απο το Μοσχατο.
Με ρωτησε εαν παιζω Wishbone Ash.
Δεν τους ηξερα. Εγω ημουνα Σωκρατικος και Χεντριξικος.
Εκτοτε ο Αντρεας και γω γιναμε οι καλυτεροι φιλοι των Γυμνασιακων χρονων, και ο Andy Powel με την κιθαρα Χελιδονι και οι Wishbone Ash ενα απο τα αγαπημενα μου group. Kαναμε προβες με τις ωρες με τον Παγωνη για να βγαλουμε τις διφωνιες και τ' ακορντα του Throw down the Sword, αλλα.... δεν ειχαμε κιθαρα χελιδονι...

Συγνωμμη εαν σας ζαλισα με τα προσωπικα μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster