Ολα σε ενα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Το Arcam solo ειναι CD , ραδιοφωνο , προενισχυτης και τελικος ολα σε μια συσκευη.
Ποσο καλα ομως μπορει να αποδωσει μια παρομοια συσκευη κοστους 1599 $ ?

Θα τα μαθετε ολα εαν διαβασετε το σχετικο τεστ:
http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_3/arcam-solo-8-2006.html

Παντως ομολογω πως κατι τετοιο δεν θα με "χαλαγε" καθολου για "δευτερο" η "ευκολο" συστημα. :wink:

Reaction score
1.380
Αρχιζoντας απο το φθηνοτερο προς το ακριβοτερο εχουμε τις εξης εταιρειες: Audio Analogue, Arcam, Primare, Musical Fidelity. Tης Naim δεν γνωριζω σε τι κατηγοριας τιμη ειναι, αλλα μαλλον θα πλησιαζει τη τιμη της Musical Fidelity. Αν δουμε τις τιμες τους, θα δουμε οτι κανενα δεν ειναι κατω απο 1000 ευρω ενω τα ακριβοτερα ειναι σε υψηλες τιμες.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μιχάλης Κορ. said:
Το έχω ακούσει το παραπάνω μηχάνημα στην προηγούμενη αντιπροσωπεία κ έχω μείνει εντυπωσιασμένος ! :)
To αυτό.

Reaction score
7
Το κόστος σίγουρα μειώνεται στο όλα σε ένα, εμένα αυτό που θα με απασχολούσε αν ήταν να αγοράσω κάτι τέτοιο ήταν πχ να μου χάλαγε κάποτε το CD και να έπρεπε να το πάω για φτιάξιμο οπότε θα έμενα
χωρίς καμμιά πηγή, χωρίς ενισχυτή, χωρίς μουσική.
Κι αν κάποτε δεν βρίσκεις και ανταλλακτικό μένει ανάπηρο το μηχανάκι..

Κατά τα άλλα μου αρέσει και εξυπηρετεί και από θέμα χώρου και από θέμα καλωδιώσεων.

Reaction score
1.380
Σπύρος Μπλάτσιος said:
για το Musical Fidelity γράφει διθυράμβους ο Ken Kessler στον Ήχο...
Αυτος γραφει διθυραμβους γενικα. Ιδικοτερα για τα Musical Fidelity...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
kostas said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Δεν τον πάω μία, τον θεωρώ κολλημενο του κερατά, αλλά και κακό reviewer. Απλά όταν βλέπεις τον KK να δοκιμάζει ένα τέτοιο μηχάνημα, που 3 χρόνια πριν δεν θα το άγγιζε, τότε ή το μηχάνημα είναι πολύ καλό, ή ετοιμάζεται να πάρει καμμία καρέκλα στην M. Fidelity...

Το έχει φέρει το MF ο έλληνας αντιπρόσωπος?
Είναι διαθέσιμο για ακρόαση?
Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε κάτι τέτοιο...

Reaction score
298
kostas said:
My thoughts exactly. Και να πεις ότι τα MF έχουν ανάγκη τα σάλια του Kessler ... O άνθρωπος είναι τραγικός και χαζοχαρούμενο μαζί, κάτι σαν τον Πέτρο Τατούλη on ecstasy :!:

Reaction score
2
RDoherty said:
kostas said:
My thoughts exactly. Και να πεις ότι τα MF έχουν ανάγκη τα σάλια του Kessler ... O άνθρωπος είναι τραγικός και χαζοχαρούμενο μαζί, κάτι σαν τον Πέτρο Τατούλη on ecstasy :!:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.075
kostas said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Ρε παιδιά, εγώ τον είχα ειδικό στους διθυράμβους για τα Sonus Faber. Όχι δηλαδή ότι είναι κακά ηχεία, το αντίθετο. Μάλλον έχω χάσει επεισόδια... :lol:

Reaction score
298
Θα σου κάνω μία σύνοψη: έχεις δει τις διαφημίσεις "φανταστικέ πατέρα", "φανταστικέ τροχονόμε" κλπ? Έτσι και ο Κέσλερ.

Reaction score
47
Κώστας Κόγιας said:
kostas said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Ρε παιδιά, εγώ τον είχα ειδικό στους διθυράμβους για τα Sonus Faber. Όχι δηλαδή ότι είναι κακά ηχεία, το αντίθετο. Μάλλον έχω χάσει επεισόδια... :lol:
Ετσι είναι, αλλά και για σχεδόν οτιδήποτε ιταλικό. Το "πρόβλημα" με την MF το είχε το Stereophile και όχι ο ΚΚ. Έχει όμως κόλλημα και με τα Audio Research, McIntosh & Martin Logan. Ανεξάρτητα απο το αν συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις του (εγώ είμαι στο 50-50%) ο τρόπος γραφής του είναι μια χαρά, γι'αυτό και τον έχουν αντιγράψει (και δικοί μας). Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να υπάρχει σοβαροφάνεια, hobby είναι - όχι ιατρική έρευνα!

Πάντως το εν λόγω μηχάνημα είναι τερατάκι, αφού περιέχει σχεδόν αυτούσια διάφορα μοντέλα της εταιρίας (η οποία βγάζει πολύ καλά προϊόντα και ας είναι ψωνάρα ο ιδιοκτήτης...). Η τιμή του είναι 6950€.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa