melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.934
Εχω μπει στη σκέψη δειλά δειλά να αλλάξω το όλο σύστημα (εκτός ηχείων...προς το παρόν) ώστε να γίνει λιγότερο hi end και να εξυπηρετεί και καταστάσεις home cinema. Οπότε βλέποντας και κάνοντας, είχα ξεκινήσει σε άλλες αγγελίες με το rack και το tuner οπότε θα βάλω εδώ τον ενισχυτή και παραδίπλα και τις άλλες πηγές που έχω. Το rack θα φύγει τελευταίο, εφόσον φύγουν και τα υπόλοιπα.
Λοιπόν ο ενισχυτής αγορασμένος 01/2008 ζήτημα να έχει συνολικά 500 ώρες. Οπως έγραψα τις προηγούμενες μέρες σε σχετικό τοπικ ξαφνικά αρνήθηκε μια μέρα να ξεκινήσει και τέλος καλό όλα καλά με αλλαγή δύο πυκνωτών στο τροφοδοτικό (περισσότερες πηροφορίες για το θέμα μπορείτε να πάρετε από το μέλος audioj που τον επισκεύασε). Παίζει όπως έπαιζε, δεκτός κάθε έλεγχος και φυσικά ακρόαση (η πρώτη σπίτι μου και αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον κάνουμε και δεύτερη στο χώρο σας, εφόσον είστε στην Αθήνα).
Κριτικές θα βρείτε διάφορες, βάζω εδώ μία.
Τιμή πώλησης στα 800 ευρώ.
ΥΓ σε περίπτωση αγοράς 2-3 κομματιών του συστήματος συζητάμε καλύτερη τιμή στο άθροισμα.
Περισσότερα με pm.
Λοιπόν ο ενισχυτής αγορασμένος 01/2008 ζήτημα να έχει συνολικά 500 ώρες. Οπως έγραψα τις προηγούμενες μέρες σε σχετικό τοπικ ξαφνικά αρνήθηκε μια μέρα να ξεκινήσει και τέλος καλό όλα καλά με αλλαγή δύο πυκνωτών στο τροφοδοτικό (περισσότερες πηροφορίες για το θέμα μπορείτε να πάρετε από το μέλος audioj που τον επισκεύασε). Παίζει όπως έπαιζε, δεκτός κάθε έλεγχος και φυσικά ακρόαση (η πρώτη σπίτι μου και αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον κάνουμε και δεύτερη στο χώρο σας, εφόσον είστε στην Αθήνα).
Κριτικές θα βρείτε διάφορες, βάζω εδώ μία.
Τιμή πώλησης στα 800 ευρώ.
ΥΓ σε περίπτωση αγοράς 2-3 κομματιών του συστήματος συζητάμε καλύτερη τιμή στο άθροισμα.
Περισσότερα με pm.