Ολοκληρωμένος 2x100 NuForce IA - 7V2 class D

melina

Cargo 200
Reaction score
44.934
Εχω μπει στη σκέψη δειλά δειλά να αλλάξω το όλο σύστημα (εκτός ηχείων...προς το παρόν) ώστε να γίνει λιγότερο hi end και να εξυπηρετεί και καταστάσεις home cinema. Οπότε βλέποντας και κάνοντας, είχα ξεκινήσει σε άλλες αγγελίες με το rack και το tuner οπότε θα βάλω εδώ τον ενισχυτή και παραδίπλα και τις άλλες πηγές που έχω. Το rack θα φύγει τελευταίο, εφόσον φύγουν και τα υπόλοιπα.

Λοιπόν ο ενισχυτής αγορασμένος 01/2008 ζήτημα να έχει συνολικά 500 ώρες. Οπως έγραψα τις προηγούμενες μέρες σε σχετικό τοπικ ξαφνικά αρνήθηκε μια μέρα να ξεκινήσει και τέλος καλό όλα καλά με αλλαγή δύο πυκνωτών στο τροφοδοτικό (περισσότερες πηροφορίες για το θέμα μπορείτε να πάρετε από το μέλος audioj που τον επισκεύασε). Παίζει όπως έπαιζε, δεκτός κάθε έλεγχος και φυσικά ακρόαση (η πρώτη σπίτι μου και αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον κάνουμε και δεύτερη στο χώρο σας, εφόσον είστε στην Αθήνα).

Κριτικές θα βρείτε διάφορες, βάζω εδώ μία.

Τιμή πώλησης στα 800 ευρώ.

ΥΓ σε περίπτωση αγοράς 2-3 κομματιών του συστήματος συζητάμε καλύτερη τιμή στο άθροισμα.

Περισσότερα με pm.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.934
Δεκτή και ανταλλαγή με ολοκληρωμένο που να έχει όμως ΗΤ passtrough ή AV ενισχυτή με preout.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.934
700 ευρώ...αξίζει να τον ακούσετε όσοι δεν έτυχε να τον ακούσετε κάποτε, δεν νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά θα βρείτε καλύτερο ήχο. Μακάρι να πάει σε (audio)φίλο εδώ μέσα που θα έχει χρόνο να τον απολαμβάνει και να μας λέει κατά καιρούς τις εντυπώσεις του.

Υπάρχει η αρχική του συσκευασία

P1040375.jpg
P1040378.jpg
P1040377.jpg

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ολοκληρωμένος 2x100 NuForce IA - 7V2 class D

εννοει οτι το προηγουμενο username του ειναι vmantas Μιχαλη.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.934
Ο ενισχυτής κάθεται...650 ευρώ να φύγει, ευκαιρία!
Δεκτές και προτάσεις ανταλλαγών με αντίστοιχης αξίας πράγματα ή και με μικρές διαφορές (ηχεία βάσης, σύγχρονοι AVR με HDMI και HD αποκωδιοποίηση, προτζέκτορας HD).

melina

Cargo 200
Reaction score
44.934
up και 600 ευρώ!
Επίσης δείτε και την προσφορά μαζί με άλλα κομμάτια του συστήματος εδώ

Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν η αρχική συσκευασία του και τα χαρτιά του. Επίσης ο ΙΑ7-V2 είναι αναβαθμίσιμος σε V3...για όποιον αναζητά αναβάθμιση σε νεώτερη γενιά board.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.934
Εχω μια προσφορά από κατάστημα για ανταλλαγή και επειδή είναι σε χαμηλότερη τιμή από ότι ζητάω στην αγγελία θα προχωρήσω σε μείωση τιμής καθώς είναι προτιμότερο και για μένα και για τον όποιο αγοραστή να γίνει μεταξύ μας η συναλλαγή. Το κατάστημα θα πουλήσει πολύ ακριβότερα αργότερα.
Λοιπόν μείωση τιμής στα 550. Περαιτέρω έκπτωση μόνο για όσους ενδιαφερθούν πραγματικά και έρθουν να τον ακούσουν. Για λίγες μέρες ακόμη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.724
Members
38.483
Νεότερο μέλος
Sofronitzky