Ολοκληρωμένος one-button -1000 ευρώ

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι για ολοκληρωμένο δικάναλο με phono, CD & AUX, χωρίς πολλά κουμπιά και μπιχλιμπίδια (πηγή, volume και power μόνο) για ακρόαση classic rock χωρίς ανάγκη τελικού.
Το χρηματικό όριο είναι 1000 ευρώ και οποιαδήποτε οικονομικότερη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Τα ηχεία είναι Klipsch RF-35.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Re: Ολοκληρωμένος one-button -1000 ευρώ

Υπάρχουν πολλοί ενισχυτές σε αυτή την κατηγορία αλλά λίγοι πλέον έχουν phono stage. Οπότε καλύτερα να πάρεις ένα φθηνότερο ενισχυτή και μετά να προσθέσεις ένα εξωτερικό phono stage. Αν έχεις τώρα μία καλή κεφαλή επενδύεις και σε ένα καλό phono. Αλλιώς μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με ένα Qed Discsaver.

Δες ή μάλλον καλύτερα άκου οπωσδήποτε τους:
Audiolab 8000s (780€ χωρίς phono)
Unison Research UnicoP (1030€ με προαιρετικό phono)
Musical Fidelity X150 (950€ με phono)
Atoll IN 100 (950€ χώρις phono)
Cyrus 8 (880€ χώρις phono)

Λόγω του ηχητικού χαρακτήρα του ηχείου σου πιστεύω ότι θα ταιριάξει καλύτερα με τον Unison Research, αλλά φυσικά μόνο αν ακούσεις τον συνδιασμό μπορείς να μιλήσεις σίγουρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά εικασίες...

Για phono stage τώρα, στην περίπτωση που θα πάρεις έναν ενισχυτή χωρίς και έχεις και μία καλή κεφαλή, δες το Musical Fidelity X-LPS ή το Creek OBH-15 (λίγο πάνω από τα 300€ και τα δύο).

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101

Καλώς ήρθες κιόλας. :)

Reaction score
0

Ευχαριστώ!!
Είδα πολύ καλά reviews για τον Musical Fidelity X150, οπότε θα ψάξω για demo για αυτόν, τον Unicon και τον Audiolab.

Reaction score
3.570

με 1000 €, μόνο σε μεταχειρισμένο.

γιατί με 1000 € μπορείς να αγοράσεις σήμερα ένα πολύ καλό μηχάνημα κατηγορίας τιμής έως τα 2.500 €.

Και μιλάμε πάντα για κορυφαίο ολοκληρωμένο της προγούμενης 5ετίας.

Αυτό βέβαια είναι δικό σου θέμα, όπως επίσης και το που θα τα βρεις αυτά τα μηχανήματα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793

g.kar said:
με 1000 €, μόνο σε μεταχειρισμένο.

γιατί με 1000 € μπορείς να αγοράσεις σήμερα ένα πολύ καλό μηχάνημα κατηγορίας τιμής έως τα 2.500 €.

Και μιλάμε πάντα για κορυφαίο ολοκληρωμένο της προγούμενης 5ετίας.

Αυτό βέβαια είναι δικό σου θέμα, όπως επίσης και το που θα τα βρεις αυτά τα μηχανήματα.
Συμφωνώ 100% μια καλή επιλογή σε 2χερο δεν παίζεται....

Reaction score
3.570

και μακριά από τα νέα φρούτα "τσίγκους" που δεν θα έχουν καμία αξία μεταπώλησης του χρόνου τέτοια μέρα.

Reaction score
47

Λόγω του οτι τα έχω στο μαγαζί, ο Unico ταιριάζει άψογα, αλλά και ο Χ150 στις ροκιές δεν έχει πρόβλημα (ούτε και ο Audiolab και με τα ρέστα παίρνεις το phono). Απλά το σύστημα θα είναι πιο προβολικό, αλλα δε θα τσιρίζει κιολας - ειδικά αν προσέξεις τα καλώδια! Συμφωνώ και με την άποψη οτι μπορείς να πάρεις και καλό μηχάνημα μεταχειρισμένο.

Reaction score
3.570

ManosR said:
..... Συμφωνώ και με την άποψη οτι μπορείς να πάρεις και καλό μηχάνημα μεταχειρισμένο.
MarosR, έχεις κατι καλό σε ex-demo για τον φίλο μας τον Medafen ?
Και όποιος άλλος θέλει να τον βοηθήσει, ας του στείλει ένα p.m.

Reaction score
47

και εγώ έχω klipsch rf-35 και έχω ακούσει τον unison research και όταν μπορέσω θα τον χτυπήσω
καταπληκτικός συνδυασμός και εγώ ίδια μουσική ακούω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm