Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

Reaction score
39
Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για ένα αξιόλογο συστηματάκι 5.1 που θα παίζει bluray, θα διαβάζει μέσω usb εξ. σκληρούς και θα αναπαράγει mkv με ελληνικούς υπόττλους.

Το σύστημα είναι για φίλο με όχι τρελές απαιτήσεις. Καλό θα είναι ωστόσο να παίζει και τα νέα φορμά ήχου.

Τέλος, λόγω χώρου μιλάμε αποκλειστικά για επιτοίχιους δορυφόρους.

Ευχαριστώ

Reaction score
4
Απάντηση: Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

Πες μας πόσα λεφτά θέλει να δαπανήσει ο φίλος σου .

Επιγραμματικά αν κατάλαβα σωστά θα χρειαστείς

1. Ενισχυτή
2. Σύστημα 5.1 με δορυφόρους
3.Blue ray player

Γράψε μας για τα λεφτά και ξεκινάμε :109:

Reaction score
1

Εχω αυτό http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/home-theater-system/LG-blu-ray-home-theater-system-HB805PH.jsp στο play room που έφτιαξα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, βγάζει πολύ καλό ήχο και παίζει και το Avatar το ρημάδι :142: με 350 ευρώ από ιντερνετικό μαγαζί και μου το φέρανε και στο σπίτι δωρεάν, το είχα δεί βέβαια να παίζει πρώτα σε έκθεση πριν το πάρω.

Reaction score
39
Σορρυ το ξέχασα. Γύρω στα 500. ευρώ

Βασικά εννούσα για ένα σύστημα όλα σε 1 (ενισχυτής και player μαζί).

Αν φυσικά έχει κάποιος να προτείενι κάτι και σε χωριστά κομμάτια, θα χαρώ να το δω.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

Και απ' ότι φαίνεται παίζει και mkv από εξωτερικό σκληρό.
Ναι κανονικά ! Εχει και δύο HDMI στη μία έχω βάλει το Mede8er :137: και έχω να πατήσω στο σαλόνι μιά βδομάδα :142:

@mamilia αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να έρθεις να το δείς από κοντά, θα σου αρέσει σίγουρα !

Reaction score
80

Παει το 570?

Reaction score
4

Στα 500 euros δεν θα σου πρότεινα να πάρεις LG (Νίκο πάλι LG χιχιχιχχι)

http://www.skroutz.gr/s/278876/Roister-HT-3300.html
Και με τα υπόλοιπα πάρε ένα BD και ξεμπερδεύεις.

http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players_recorders.html?keyphrase=BD

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την Roister Hellas και να κανονίσεις ακρόαση.Θα τα πάρεις και σε καλύτερη τιμή αν πας απευθείας σε αυτούς.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

Ναι κανονικά ! Εχει και δύο HDMI στη μία έχω βάλει το Mede8er :137: και έχω να πατήσω στο σαλόνι μιά βδομάδα :142:

@mamilia αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να έρθεις να το δείς από κοντά, θα σου αρέσει σίγουρα !
ΝΑ σαι καλά Νίκο αλλά....

Μα καλά εσύ δεν έχεις το BD570; Ή είναι σε άλλο δωμάτιο;

Το συστημα φαίνεται μια χαρά αλλά θα έχει μάλλον πρόβλημα με τα ηχειά που δεν είναι για τοίχο.

Πέρα από τα μπροστινά που είναι δαπέδου τα υπόλοιπα κρεμιούνται σε τοίχο;

Επίσης, για να καταλάβω γιατί αυτά τα μηχανήματα δεν τα γνωρίζω καθόλου. Το player έχει 1 hdmi out για την TV και 2 hdmi in για να συνδέεις και άλλες συσκευές (media players κτλ;;);

Reaction score
4

Αν θέλεις για τα πίσω να πάρεις κρεμαστά αν πας στην Roister μπορείς να πάρεις από όποια σύνθεση θέλεις όποιο κοματι επιθυμείς .Θα σου πάει και ποιο φτηνά από το να πάρεις έτυμο.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

ΝΑ σαι καλά Νίκο αλλά....

Μα καλά εσύ δεν έχεις το BD570; Ή είναι σε άλλο δωμάτιο;

Το συστημα φαίνεται μια χαρά αλλά θα έχει μάλλον πρόβλημα με τα ηχειά που δεν είναι για τοίχο.

Πέρα από τα μπροστινά που είναι δαπέδου τα υπόλοιπα κρεμιούνται σε τοίχο;

Επίσης, για να καταλάβω γιατί αυτά τα μηχανήματα δεν τα γνωρίζω καθόλου. Το player έχει 1 hdmi out για την TV και 2 hdmi in για να συνδέεις και άλλες συσκευές (media players κτλ;;);

Αυτό είναι στο playroom το άλλο είναι στο σαλόνι.Τα πίσω ηχεία μπαίνουν στον τοίχο.Εχει ένα in και ένα out για τις συσκευές

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

Στα 500 euros δεν θα σου πρότεινα να πάρεις LG (Νίκο πάλι LG χιχιχιχχι)

http://www.skroutz.gr/s/278876/Roister-HT-3300.html
Και με τα υπόλοιπα πάρε ένα BD και ξεμπερδεύεις.

http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players_recorders.html?keyphrase=BD

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την Roister Hellas και να κανονίσεις ακρόαση.Θα τα πάρεις και σε καλύτερη τιμή αν πας απευθείας σε αυτούς.
Ωραίο το σετάκι αλλά... Είναι δαπέδου και είναι out of budget.

400 για ηχεία, 100 για BD, να μη θέλει τουλάχιστον και 200 ο ενισχυτής;; Ξεφύγαμε επικύνδυνα από τα 500....:137:

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 με BD και αναπαραγωγη mkv

Αν θέλεις για τα πίσω να πάρεις κρεμαστά αν πας στην Roister μπορείς να πάρεις από όποια σύνθεση θέλεις όποιο κοματι επιθυμείς .Θα σου πάει και ποιο φτηνά από το να πάρεις έτυμο.
Τα θέλει όλα κρεμαστα...

Reaction score
4

Να σου πω αν πας στην Roister και πάρεις το sub τις δυο κολώνες μπροστινός και δυο μικρούς δορυφόρους και BD μια χαρά θα είσαι πιστεύω.Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν μπορούν τα ηχεία να μπουν στο BD και να γλυτώσεις τον ενισχυτή. Νομίζω γίνεται αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Πάντως αν πάρεις τα Roister δεν θα το μετανιώσεις.Τα έχω ακούσει και τα δυο στο Media Mark και τα LG δεν λένε τίποτα μπροστά τους.(Νικοοοοοοοο LG LG LG LG LG αχαχαχαχα)

Να πας να τα ακούσεις όποια και να πάρεις με το φίλο σου και να επιλέξετε όποια του αρέσουν στο αφτί ανεξάρτητα από τις προτάσεις που θα σου γίνουν εδώ πέρα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος