Ολοκληρωμενος και προενισχυτης..

Reaction score
20
Παιδια καλησπερα.

Εχω εναν δικαναλο ολοκληρωμενο ενισχυτη και θα ηθελα να ρωτησω αμα γινεται να βαλω και προενισχυτη.

Ξερω οτι οι προενισχυτες μπαινουν στους τελικους..

Γινεται η οχι?

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Αν ο ενισχυτής σου έχει στο πίσω μέρος ξεχωριστά έξοδο και είσοδο για προενισχυτή και τελικό αντίστοιχα, ενωμένα με κάτι σιδεράκια, τότε μπορείς :)
Αν έχει είσοδο που γράφει H.T. input ή Passthrough input, τότε και πάλι μπορείς :)
Επίσης, θα μπορούσες αν έχει είσοδο/έξοδο που την ονομάζει processor in/out ;)
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όχι :(

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Περα απο αυτο παντως και ενα δεν εχει τις εισοδους που περιγραφονται πιο πανω δεν θα εχει και καποιο ιδιαιτερο νοημα να το κανεις . εκτος βεβαια εαν ο προενισχυτης που εχεις ειναι κατι το πολυ καλο .

Καλο θα ηταν να πεις τι εχεις στο μυαλο σου να κανεις και ποια ειναι τα μηχανηματα .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
20
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Λοιπόν εγω έχω τον advance acoustic MAP 305.
Μπορώ να βάλω προ σε αυτόν τον ενισχυτη;
Ελεγα μήπως γίνεται για να έχω καλύτερα αποτελέσματα στον ήχο..
Οπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω και πολλά πάνω σε αυτό το κομμάτι γιαυτο θα ήθελα την βοήθεια σας. :)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Γίνεται αυτό που λες στον ενισχυτή σου και σίγουρα, αν ο προενισχυτής που θα προσθέσεις είναι κάτι αξιόλογο, θα πάρεις αρκετή βελτίωση.

Reaction score
1.391
δεν θα παρεις βελτιωση! ειχα τον προ κ τελικο και εκανα διαφοροα παιχνιδια συνδιασμους, και το αποτελλεσμα ηταν πως σααν ζευγος ηταν πολυ καλα...αλλα δυστιιχως , μεχρι εκει..

σε αντιθεση με εναν ολοκληρωμενο musical fidelity A5 που επισης επαιξα, οτι προ και να του εβαζα , επαιζε καλυτερα απο αυτον που ειχε μεσα!

αλλα φυσικα οπως λενε...περι ορεξεως...

Reaction score
20
Τελικα θα παρω η δεν θα παρω??Αποφασιστε :p
Λοιπον πειτε οτι παιρνω τον προ Project tube box se ΙΙ και τον βαζω με τον δικο μου ενισχυτη,θα εχω καποιο καλυτερο αποτελεσμα?Και αν ναι σε τι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON