Ονομάζομαι...

Reaction score
10
Επειδή σε κάποιο thread που άνοιξα, κάποιος μου την είπε, ευγενέστατα ομολογώ, ότι είμαι άγνωστος, παίρνω την πρωτοβουλία για συστάσεις...
Όνομα : Γιώργος
Επίθετο : Τσιώλης
Κατοικία : Κέρκυρα
Επάγγελμα : Ιδ. Υπάλληλος σε δισκοπωλείο Heavy Metal και Rock
Ασχολίες : 1) Λάτρης της μουσικής (ακούω τα πάντα εκτός από trance κτλ...)
2) Να φτιάχνω το ηχητικό μου σύστημα γκρεμίζοντας μεσοτοιχίες, πετώντας τραπέζια και καρέκλες και γενικά αναβαθμίζοντας τον χώρο μου!!!!!!! (Πάει το τραπεζάκι μουουουουου :139::139:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.040
Απάντηση: Ονομάζομαι...

Τηλέφωνο; :410:

Reaction score
3
Απάντηση: Ονομάζομαι...

Εντάξει ....
Με 82 posts δεν είσαι και εντελώς άγνωστος ... :137:

Πάρε και συ την εικονίτσα σου :116:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Ονομάζομαι...

Εντάξει ....
Με 82 posts δεν είσαι και εντελώς άγνωστος ... :137:
Απλά θεωρώ ότι είχε δίκιο ο χρήστης που με χαρακτήρισε "άγνωστο"... Μου τη σπάει και μένα να μην ξέρω ποιός κρύβεται πίσω από ψευδόνυμα!!! Αλλά από την άλλη, αυτή είναι και η ελευθερία που προσφέρει το διαδίκτυο!!! Ελπίζω να συνεχίσω να περνάω όμορφες στιγμές με σας εδώ!!! Έστω και με προστριβές (αναγκαίες)!!!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ονομάζομαι...

Απλά θεωρώ ότι είχε δίκιο ο χρήστης που με χαρακτήρισε "άγνωστο"... Μου τη σπάει και μένα να μην ξέρω ποιός κρύβεται πίσω από ψευδόνυμα!!! Αλλά από την άλλη, αυτή είναι και η ελευθερία που προσφέρει το διαδίκτυο!!! Ελπίζω να συνεχίσω να περνάω όμορφες στιγμές με σας εδώ!!! Έστω και με προστριβές (αναγκαίες)!!!

Ελα μωρε που σταναχωριεσαι με τετοια...

Αυτη ειναι κλασικη ατακα του διαδικτυου.Εγω γραφω ''επωνυμα'' , ''ασε μας ρε ανωνυμε'' .Λες και εχουμε την δυνατοτητα να παμε στο παροχο και να ζητησουμε τα στοιχεια που αντιστοιχουν στην συγκεκριμενη ip του καθε επωνυμου ''σπαγγοβαγγοκαραμπουζουκλεογλου'' :142:

Καλωσηρθες Γιωργη ..μια που επιμενεις. :137:

Εγω κραταω την αγαπη για την μουσικη...και μια που στα μπουνια σε αυτη (και στη δουλεια σου ) ελπιζω να πεις καμμια καλη νεα κυκλοφορια...:126:

Καντε στη μπαντα..περναει η ροκ-μεταλ μπαντα...:137:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ονομάζομαι...

Ελα μωρε που σταναχωριεσαι με τετοια...

Εγω κραταω την αγαπη για την μουσικη...και μια που στα μπουνια σε αυτη (και στη δουλεια σου ) ελπιζω να πεις καμμια καλη νεα κυκλοφορια...:126:

Καντε στη μπαντα..περναει η ροκ-μεταλ μπαντα...:137:
:602::602:
Αγαπητέ, τζίφος η φετεινή χρονιά!!! Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα καλό!!! Λίγο οι Mastodon, λίγο οι Dream Theater, αλλά φοβερή συλλογή που αξίζει να την αποκτήσει ο καθένας, είναι το:
ΕΛΙΞΙΡΙΟ Μουσικές Εξαίσιες.... Όλα τα λεφτά!!! Ελληνική μουσική, καμία σχέση με ροκ κτλ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.030
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos