Οργάνωση MP3

Reaction score
164
Μαζεύοντας MP3 από εδώ και από εκεί, βρέθηκα να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, που είμαι σίγουρος ότι όλοι έχετε αντιμετωπίσει, αλλά δεν ξέρω αν έχετε βρει λύση.
Συγκεκριμένα αντιμετωπίζω πρόβλημα οργάνωσης, ιδίως επειδή κάθε ένας γράφει με διαφορετικό τρόπο τα filenames, πχ
Alkinoos Ioannidis
AlkinoosIoannidis
Alkinoos_Ioannidis
Ioannidis Alkinoos
Ioannidis A
και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Έτσι και πολλά mp3 υπάρχουν πολλές φορές, και η λίστα γίνεται άνω κάτω.
Έχετε βρει καμία λύση; Κάποιο πρόγραμμα που να ψάχνει έξυπνα για πολλαπλά αρχεία και να κάνει μαζικά rename;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
To ιδιο το προγραμμα των windows. Απλα, διαλεξε τους τιτλους που θελεις να μετονομασεις, κανε δεξι κλικ και διαλεξε "μετονομασια". Γραψε τον τιτλο που θες και βουαλα!!! :D

Reaction score
0
Επίσης ένα πολύ καλό πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων (Rename files, compare files e.t.c ) είναι το Total Commander.
Μακράν το πιο χρηστικό εργαλείο αρχείων.

Reaction score
0
ρίξε μια ματιά εδώ , θέλει λίγο δουλεία βέβαια αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό . Δεν ξέρω με τα ελληνικά πόσο καλό είναι. http://musicbrainz.org/
Και μετά κατέβασε το mediaportal για να τα αρχειοθετήσεις με βάση το id3v2.

Reaction score
164
Σας ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω... :)
Λευτέρη, είσαι σατανικός! Πώς το σκέφτηκες αυτό; :lol:

NLS

Reaction score
1
εγώ να ρωτήσω ποιό μπορεί να βρει και ALBUM όντας... ανύπαρκτα στα tags μου; (δηλ. από σωστό filename να βρει artist/song και από internet να συμπληρώσει album)

NLS

Reaction score
1
δεν κατάλαβες

το βασικό δεν είναι το tag from filename (που χοντρικά έχει ήδη γίνει εξάλλου)... το βασικό είναι το "guess album from artist and song" (καλό ε)

ΑΥΤΟ που θα το βρω

Reaction score
8
NLS said:
δεν κατάλαβες

το βασικό δεν είναι το tag from filename (που χοντρικά έχει ήδη γίνει εξάλλου)... το βασικό είναι το "guess album from artist and song" (καλό ε)

ΑΥΤΟ που θα το βρω
To mediamonkey τo κάνει αυτό με ευκολία αν έχεις όλα τα κομμάτια από ένα άλμπουμ στη σειρά. Υπάρχει κι ένα άλλο πρόγραμμα (θα το βρω όταν πάω σπίτι) που το κάνει αυτό σε μεμονωμένα κομμάτια (ξένα κατά πλειοψηφία).

NLS

Reaction score
1
μεμονωμένα λέμε, χωρίς καμία γνώση ΑΠΟ ΜΕΝΑ του άλμπουν να βλέπει "REM - Everybody Hearts" και να βρίσκει ON-LINE το album που ανήκει και να το βάζει στο tag

αν είναι let me know

Reaction score
4
NLS said:
μεμονωμένα λέμε, χωρίς καμία γνώση ΑΠΟ ΜΕΝΑ του άλμπουν να βλέπει "REM - Everybody Hearts" και να βρίσκει ON-LINE το album που ανήκει και να το βάζει στο tag

αν είναι let me know

μα αυτο το κάνει το windows media player.

πας στην βιβλιοθηκη.επιλεγεις το αλμουμ και στην συνεχεια επιλεγεις ενημερωση πληροφοριων αλμουμ ή κατι τετοιο και μετα αυτο ψάχνει.σου βγαζει και αυτα που ψιλοταιριάζουν.

εδω ειχα αγορασει ενα cd απο μαυρο παλια που ειχε κανονικα το 15 κομματια του αλπουμ και στην συνεχεια ειχε 4 κομματια bonus.
ε ο μεντια πλειερ αναγνωρισε κανονικα το αλπουμ και μετα με αφησε να συμπληρωσω τα ονοματα απο τα 4 τελευταια κομματια.

Θοδωρής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.651
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale