Οριστε Τι Μπορεις Να Κανεις Σε Τρεις Μηνες!

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?&y=t&q=&url=www.avsite.gr

Παρακαλω δωστε ιδιαιτερη εμφαση στο κατω μερος της σελιδας, εκει με τα βελακια(πολυ μου αρεσουν αυτα τα βελακια ειδικα οταν ειναι πρασινα!)

Code:
Traffic Rank for avsite.gr (what's this) 

Today 1 wk. Avg.  3 mos. Avg.  3 mos.      Change 
67,504         76,437       65,833      +4,084,845

--------------------------------------------------------------------------------
Reach for avsite.gr :  (what's this) 

Reach per million users: 

Today          1 wk. Avg.    3 mos. Avg.    3 mos. Change 
5.5              5           5.15        +12,775% 

--------------------------------------------------------------------------------
Page Views for avsite.gr:  (what's this) 

Page Views per user: 

Today         1 wk. Avg.      3 mos. Avg.    3 mos. Change 
24.5           18.5           32.0        + 700%
(Συνωμοτικο υφος):

Τωρα εαν θελετε να φανειτε λιγο...πονηροι μπορειτε να συγκρινετε το avsite με οοοοποιο αλλο site θελετε(λεμε τωρα) , εκει που λεει "compare sites" :wink:

Ε, ρε κοκκινιλα που σας περιμενει :oops:

Για ακομα μια φορα πολλα συγχαρητηρια σε ολους!
Καταφερατε παρα πολλα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα

Συνεχιζουμε ακαθεκτοι!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η συνέχεια είναι πάντα πιο δύσκολη από την αρχή, άρα καλή μας συνέχεια.

- Η σύγκριση παιδιά νομίζω ότι δεν έχει νόημα, ούτε χρίζει συζήτησης. Γνώμη μου...

Reaction score
666
Η συνέχεια είναι πάντα πιο δύσκολη από την αρχή, άρα καλή μας συνέχεια.

- Η σύγκριση παιδιά νομίζω ότι δεν έχει νόημα, ούτε χρίζει συζήτησης. Γνώμη μου...
Επικροτώ πλήρως την άποψη του Νίκου.
Και νόημα δεν έχει και δεν οδηγεί πουθενά. :)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Την Ταχύτητα Λίγο Να Προσέξετε!

Την ταχύτητα λίγο να προσέξετε!
(τό αυτό ισχύει και για το forum του A.C.A.)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πιστεύω ότι η σύγκριση με οποιοδήποτε site στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα πρέπει πρώτα από όλα να είναι ποιοτική. Όχι ανταγωνιστικά απέναντι στα άλλα site αλλά απέναντι στον εαυτό μας.

Εμείς σε μόλις 3 μήνες λειτουργίας έχουμε πάνω από 10.000 posts και από αυτά μόλις 5-10 ήταν επιθετικά, κακοπροαίρετα, και με προσωπικές επιθέσεις. Και όλα προέρχονταν από ένα συγκεκριμένο άτομο (τον el ell elll ellll κλπ) ο οποίος μάλιστα χθες κάπου στο Internet αποκάλυψε και το όνομά του. :wink:

Όλα τα υπόλοιπα γραπτά από τα μέλη μας είχαν μόνο ένα σκοπό. Την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων για το χόμπυ μας!

Καμία κακοήθεια κανένα προσβλητικό σχόλιο κανένα ουσιαστικό πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε στο avsite 3 μήνες τώρα παρόλο που έχουμε διαφωνήσει μεταξύ μας σε πολλά θέματα. Ο ρόλος μου ως Γεν. Διαχειριστής ήταν καθαρά διακοσμητικός στο κομμάτι της αστυνόμευσης και της πυρόσβεσης... όχι μόνο "πονοκέφαλους" δεν είχα αλλά αντίθετα ουσιαστικά δεν έχω επέμβει ποτέ με αυτόν τον ρόλο. Και πολύ χαίρομαι γι΄αυτό. :D

Όσοι είστε μέλη ή έχετε παρακολουθήσει διάφορα άλλα φόρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχετε δει πόσα προβλήματα δημιουργούνται καθημερινά στις σχέσεις μεταξύ των μελών. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που έχουμε πετύχει στο avsite!

Γι' αυτό και σε μόλις 3 μήνες έχουμε 520 μέλη, και τόσο υψηλές θέσεις στο alexa. Και αυτό το πετύχαμε με μεγάλη προσπάθεια και κυρίως με σωστό προγραμματισμό και εμμονή στις αρχές και την νοοτροπία του avsite. Ένα portal που ξέρει που πάει, ξέρει τι θέλει να πετύχει τους επόμενους μήνες, και πάνω από όλα ξέρει γιατί υπάρχει: Για να ασχολούμαστε με το αγαπημένο μας χόμπυ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. :)

Ας συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και με την ίδια νοοτροπία και θα πάμε ακόμα πιο ψηλά!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Από Χιούμορ Πως Πάτε?

Χρήστο,

Να αρπάξω λίγο την ευκαιρία από αυτά που λες και να ρωτήσω, αν μου επιτρέπεις:

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ΟΛΟΙ την ίδια αίσθηση του χιούμορ (δεν είμαστε Ρομποτ...), θα παρακαλούσα, αν κάποιος ενοχλείται από το δικό μου χιούμορ, να μου στείλει PM... :wink:

(παρακαλώ ένας-ενας, γιατί έχω ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ εεε... meeting μεθαύριο ήθελα να πω...) :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχεις απαίσιο χιούμορ! :lol:
Γι αυτό εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να σε σκοτώσω.... με αλκοόλ :lol:

Στις 27 να έρθεις αφού έχεις φάει καλά και άμα εσύ κάνεις ακρόαση εγώ θα γίνω αστροναύτης!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπράβο για την τοποθέτησή τους,στους κ.κ.Τσαρουχά και Κολιαβά.
Θα προσεθετα:Μπραβο σε ολους για την τοποθετηση τους.

Διοτι ο καθενας απο εμας πρεπει να εχει απο μια αποψη οσο διαφορετικη και εαν ειναι απο αυτη που μας ευχαριστει.
Η αναπτυξη σωστων και πολιτισμενων αποψεων ειναι η ζωη ενος φορουμ.
Σημασια μεγαλυτερη απο το περιεχομενο εχει ο τροπος
Αρα τα λογια του Γεν.Διαχειριστη ειναι ισως αυτα που πρεπει να μας μεινουν στο τελος.

Οσο για την ταχυτητα, ηδη κανονιζεται και συντομα θα...πετατε :wink:

Reaction score
1
Συμφωνώ κι εγώ Αντρέα για τα περί πολιτισμού,αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς σχόλια περίμενε να κάνουμε ο κ.Αντώνης Κ.

Reaction score
5
Σωκράτη, όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη και μάλιστα τεκμηριωμένα είναι φυσικό να δεχτή κριτική από τον η οποίους πιθανόν να έχουν διαφορετική η την ίδια άποψη.

Όταν όμως κάποιος ατεκμηρίωτα αναφέρει ότι το Av site έχει πάρει την κατρακύλα και μάλιστα με ειρωνικό ύφος προσφέρετε να διαφημίσει το Av site στην δική του σελίδα τότε χρειάζονται και τα στατιστικά στοιχεία για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Η σιωπή καμία φόρα πρέπει να σπάζει και να δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις.

Reaction score
49
Κάποιοι περιμένουν το AVsite να ωριμάσει για να δουν αν έχουν δίκιο ή άδικο (σε ό,τι σκέφτονται.....)

Αλλά και το AVsite περιμένει από εμάς να ωριμάσουμε για να δει αν αξίζαμε ή όχι της εμπιστοσύνης του............

Ο χρόνος θα δείξει ποιός θα φθάσει γρηγορότερα στην στιγμή της ωριμότητας...........

Ας περιμένουμε, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, και όλα θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους! Θα ήθελα πάντως να σταματήσουν οι άμεσες συγκρίσεις.

Καλημέρα σας αγαπητοί!!

Reaction score
666
Όταν όμως κάποιος ατεκμηρίωτα αναφέρει ότι το Av site έχει πάρει την κατρακύλα και μάλιστα με ειρωνικό ύφος προσφέρετε να διαφημίσει το Av site στην δική του σελίδα τότε χρειάζονται και τα στατιστικά στοιχεία για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Η σιωπή καμία φόρα πρέπει να σπάζει και να δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις.
Σχετικά με αυτό και με όσα ακόμα έχουν ειπωθεί, νομίζω ότι η αδιαφορία είναι το καλύτερο φάρμακο. Ας μην ασχοληθούμε πλέον. Ας κοιτάξουμε μόνο το Av site και πως θα μπορέσει να γίνει καλύτερο. Ο χρόνος θα δείξει πολλά.
Καλή σας μέρα!

Reaction score
666
Κάποιοι περιμένουν το AVsite να ωριμάσει για να δουν αν έχουν δίκιο ή άδικο (σε ό,τι σκέφτονται.....)

Αλλά και το AVsite περιμένει από εμάς να ωριμάσουμε για να δει αν αξίζαμε ή όχι της εμπιστοσύνης του............

Ο χρόνος θα δείξει ποιός θα φθάσει γρηγορότερα στην στιγμή της ωριμότητας...........

Ας περιμένουμε, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, και όλα θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους! Θα ήθελα πάντως να σταματήσουν οι άμεσες συγκρίσεις.

Καλημέρα σας αγαπητοί!!
Γιάννη, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ταπεινη μου αποψη ειναι πως συγκρισεις πρεπει παντα να γινονται.
Συγκρισεις με τον ιδιο μας το παρελθον κυριως(δεν αναφερομαι καπου συγκεκριμενα) ετσι ωστε παντα να γνωριζουμε τι, πως και γιατι επιτυχαμε η σε ποιους τομεις αποτυχαμε.
Η συγκριση δεν ειναι παρα απαραιτητος τομεας της στρατηγικης και της οργανωσης ενος φορεα.

Εχθες μερικοι απο εμας ελαβαν ενα πμ μελους ο οποιος εξεθετε τις αποψεις του σχετικα με το παραπανω θεμα.Δεν γνωριζω κατα ποσο θα ηθελε να μεταφερω την τηλεφωνικη μας συνδιαλεξη που ακολουθησε σε κοινη θεα ,οποτε θα το αποφυγω.
Μπορω ομως να σας πω πως του εξεθεσα στοιχεια, στοιχεια που θα μου ηταν εξαιρετικα δυσκολο να εκθεσω μεσα απο αυτες τις γραμμες, και καθως ειναι αψογος συζητητης...ξημερωσαμε :wink: :wink:
Το βασικο ειναι πως καταλαβε.

Η μαλλον το βασικο δεν ειναι αυτο.
Το βασικο ειναι-και θα επαναλαβω τον εαυτο μου ακομα μια φορα και ας συγχωρηθω για αυτο-ο τροπος.

Ο τροπος με τον οποιο γινεται μια συζητηση.
Ξαναγυριστε στην αρχη αυτου του κειμενου και απαναλαβατε την αναγνωση ολων των αποψεων.
Θα βρειτε διαφορα αποψεων αλλα κοινη αντιμετωπιση.
Να λοιπον μια μεγαλη επιτυχια για την οποια δεν κομπασαμε, δεν υπερηφανευτηκαμε.
Σεβασμος στην αντιρρηση του αλλου!

Καπου ο Χρηστος ο Σκαλουμπακας παρακαλεσε τα μελη του avsite να του στειλουν πμ εαν παρεξηγουνται απο τον τροπο γραφης του.
Εγω δεν θα του στειλω πμ και θα του πω ανοιχτα "Ναι Χρηστο καποιοι παρεξηγουνται"
Πριν το κανω ομως, θα πρεπει να παω στον κοντινοτερο καθρεφτη και να κοιταξω καταματα το πλεον παρεξηγησιμο ατομο στην ιστορια των Ελληνικων διαδυκτιακων av τοπων συζητησης.
Αρα Χρηστο, μηπως δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις οι ιδιοι?
Δεν μπορει οι ανθρωπο που μας γνωριζουν καλα να λενε τα καλυτερα, αλλα μολις πιανουμε το πληκτρολογιο να βγαινει ενας "κρυφος" Mr Hyde.
Οι συνεπειες ειναι γνωστες σε ολους.
Αρα εμεις ειμαστε που πρεπει να βελτιωθουμε!

Μολις διαβασατε ενα δειγμα συγκρισης.
Χρησιμοποιησα τον ιδιο μου τον εαυτο-αντε και τον Χρηστο :D - για να διακρινετε εαν η συγκριση πρεπει η οχι να αποφευγεται.

Και στο τελος-τελος της γραφης γιατι θα πρεπει να αγνοησω την τιτανεια προσπαθεια που εχει γινει απο παρα πολλους εδω μεσα οι οποιοι εμαθαν να κινουνται στους ιδιους "τρελλους" ρυθμους που εφαρμοζω εδω και χρονια?
Γιατι θα πρεπει να κραταω κρυφες τις προτασεις συνεργασιας απο αλλα μεγαλα sites και περιοδικα?
Γιατι πρεπει να καλυπτω τις εργατοωρες που σπαταλω για να πεισω τις αντιπροσωπειες να μου στειλουν τους προβολεις αμεσα, ωστε να τους παρουσιασουμε μεσα απο αυτες τις σελιδες πρωτοι για τους αναγνωστες του avsite?

Στην ουσια λοιπον δεν κανουμε τιποτα αλλο απο το να κρυβομαστε πισω απο το ιδιο μας το δακτυλο.Κρυφα ολοι συγκρινουμε.Και κατα βαθος ολοι γνωριζουμε αλλα ολοι κρυβομαστε.
Οι μεν για να κερδισουν μια μαχη στον χαμενο πολεμο με τον εχθρο χρονο, οι δε για λογους σεμνοτυφιας η αβεβαιοτητας.
Ενα forum ειναι τα μελη του
Εγω το ειπα καποτε αυτο?
Ε, ημουν πολυ ηλιθιος.
Ενα forum δεν ειναι μονο τα μελη του....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κάνε Μου Λιγάκι Μμμμμ...

Εγω δεν θα του στειλω πμ και θα του πω ανοιχτα "Ναι Χρηστο καποιοι παρεξηγουνται"
Ναι αλλά στείλε μου και ένα PM. Μ' αρέσει... :wink:

Επί τη ευκαιρία... σήμερα η ταχύτητα είναι καλή - έτσι για να πάμε πάλι εντός θέματος και να χαλαρώσουμε. Σάββατο σήμερα...

(τώρα αυτό τον πείραξε, δεν τον πείραξε, τον πείραξε, δεν τον πείραξε... Μμμμμ...)

Reaction score
666
Δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι δεν είμαστε τόσο καλοί στα γραπτά όσο στα προφορικά.
Άρα κατά τη γνώμη μου είναι φυσικό πολλές φορές να υπάρχουν παρανοήσεις και να εκλαμβάνονται διαφορετικά τα ίδια πράγματα από κάποιους.
Γι' αυτό προτρέπω όσοι γράφουμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να σκεφτόμαστε δυο φορές πριν πατήσουμε "υποβολή".
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας αντιμετωπίσουμε με ηρεμία και γαλήνη τις καταστάσεις
χωρίς να τρωγόμαστε για αντιπαραθέσεις που τελικά δεν εξυπηρετούν τίποτα κι εμάς μας φθείρουν.
Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή :)
Ας μη γινόμαστε μίζεροι :!:

:D :D :D

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος