Οταν ο μαστουρας ...εχει κεφια!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
September 10th, 2003->Alfonso de Rojas has sent these images of his DIY speakers project that has surprised us very much. They are based on the Nautilus by B&W. DIY to the highest specs! Everything handmade. 423 hours of hard work. Alfonso will use these speakers with his multiamplification system: Copland 289 CD player, DIY analogic active filter, Rotel RB 1070 power amplifier for bass, two monophonic DIY Aleph 3 power amplifers for mids and Audio Agile Single-End for treble

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βάζε τόνους ρε χριστιανέ, λέω κι εγώ ποιός μαστουρώνει στην high end? :happy_9:
Ωραίος ο παίχτης, μερακλής! :bravo:

...

Reaction score
8
Εμενα αλλο με καιει. Πως οδηγαει τα μεγαφωνα με διαφορετικους ενισxυτες. Να υποθεσω οτι αυτο γινεται μονο με ενεργο κρος η μπορει να γινει και με παθητικο;

Reaction score
40
Απάντηση: Οταν ο μαστουρας ...εχει κεφια!!!!!!!!!!!

Και το αυθεντικό Nautilus ετσι συνιστά να το οδηγησεις ενεργα. Δες τι λεει λαι ο κατασκευαστης: the crossover network is positioned between the pre and power amplifiers. This means that a full Nautilus system needs one stereo pre-amplifier and eight monobloc or four stereo power amplifiers per pair (amplifiers of 100 watts upwards are recommended, with 500 watts being the optimum

Reaction score
40
Απάντηση: Οταν ο μαστουρας ...εχει κεφια!!!!!!!!!!!

Παντως οι μοναδες που χρησιμοποιει δεν ειναι ιδιες με του nautilus οπως και το σασι εχει πολλες διαφορες. Παντως ειμαι περιεργος πως θα παιζει.

Reaction score
8
Ναι αλλα με ιδιους ενισχυτες. Εδω ειναι με διαφορετικης ισχυος λαμπατοι-τραντζιστορατοι.Εμενα ο καυμος μου ειναι πως θα οδηγησω τις πορτες μου με EL-34 ψηλα και με καμμια παγωμενη δυναμη μεσοχαμηλα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Παντως οτι και να πουμε αυτα τα γκομενακια.............ειτε μαυρα ειτε ασημι θελουν ΠΟΛΛΑ ΡΕΥΜΑΤΑ και φορτωμενες τσεπες φυσικα για να μπορεσουν να κελαιδησουν σωστα!!!!!

Γεια σου Πατρινε..........................ο Κορινθιος σε χαιρετα .............ΑΒΕ................

Attachments

Reaction score
8
Γεια σου φιλε Κορινθιε με την ωραια πεθερα. Ειδες δεν ξεχνω. Μπας και εχεις καμμια διευθυνση απο τις φωτο;
Αφου δεν εχουμε λεφτα να τα παρουμε μπας και στειλουμε κανεναν Αλβανο και σηκωσει τιποτα.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Οταν ο μαστουρας ...εχει κεφια!!!!!!!!!!!

Βάζε τόνους ρε χριστιανέ, λέω κι εγώ ποιός μαστουρώνει στην high end

...
Στην αρχη το ιδιο σκεφτικα και εγω και λεω κατσε να το διαβασω να γελασω λιγο.:cool_11:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Γεια σου φιλε Κορινθιε με την ωραια πεθερα. Ειδες δεν ξεχνω. Μπας και εχεις καμμια διευθυνση απο τις φωτο;
Αφου δεν εχουμε λεφτα να τα παρουμε μπας και στειλουμε κανεναν Αλβανο και σηκωσει τιποτα.
Λοιπον μπες στο www.ac2.jp οπου εχει πολλες photo gallery με πολλα καλα μαραφετια
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ομως δεν θελω ζηλιες ετσι?????????
Στο κατω -κατω παλιομηχανακια Hiend ειναι......ποιος ασχολειται βρε παιδι μου????????
Ξανα γεια σου κοντοπατριωτη !!!!!!!!!!!!!!!1

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas