Ουτε το ξυπνητηρι

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τι κοινό είχαν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι πέρασαν τα δύο πρώτα 24ωρα του 2011 στο κρεβάτι παρά τη θέλησή τους; Ένα υπερσύγχρονο iPhone, στο οποίο -λόγω κάποιας βλάβης- δεν λειτούργησε το ξυπνητήρι.
συνεχεια

Ρε σεις, ειπαμε πως δεν πιανει απο σημα.
Αλλα ουτε και το ξυπνητηρι?:142:

Reaction score
175
Απάντηση: Ουτε το ξυπνητηρι

Το προβλημα το εχει και το 3gs που εχει σημα κουμπαρε.

Αλλο ενα προβλημα (για να εχεις να λες κιολας ):136: ειναι οτι δεν λειτουργει η φωνητικη εντολη στο Talk & Drive. Για να δουλεψει προς το παρον, αλλαζουμε το ετος σε 2010 μεχρι να βγει αναβαθμιση :144:

Reaction score
12.136
Συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά μου προξενεί αηδία η παραπάνω δήλωση. Το τηλέφωνο είναι για να τηλεφωνούμε. Αν θέλουν ξυπνητήρι να πάρουν ένα ρολόι!
Έχω ηλεκτρονικό ρολόι ξυπνητήρι 35 ετών και το χρησιμοποιώ από το 1986 και ούτε μια φορά δε με έχει προδώσει.

Reaction score
5

οπότε αν ποτέ θελήσω να πάρω ξυπνητήρι θα αγοράσω ένα HTC....μέχρι τότε θα έχω IPHONE..XOXOXO!!!

Reaction score
777
μου συνέβη και εμένα αυτό το πρόβλημα!!!

πάντως το τηλέφωνο είναι πολύ καλό.και σήμα έχει πολύ καλό...

Reaction score
14

Και εγώ που νόμιζα οτι κοιμήθηκα τόοοσο βαρία που δεν άκουσα το ξυπνητήρι :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.379
Απάντηση: Re: Ουτε το ξυπνητηρι

Συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά μου προξενεί αηδία η παραπάνω δήλωση. Το τηλέφωνο είναι για να τηλεφωνούμε. Αν θέλουν ξυπνητήρι να πάρουν ένα ρολόι!
Έχω ηλεκτρονικό ρολόι ξυπνητήρι 35 ετών και το χρησιμοποιώ από το 1986 και ούτε μια φορά δε με έχει προδώσει.

Ναι βρε Πετράκη αλλά την σήμερον ημέρα, όλοι σχεδόν ξυπνάμε με το κινητό!

Άμα θέλαμε να τηλεφωνάμε μόνο, την δουλειά μας θα την έκανε και ένα κινητό 10€!

Εμένα πάντως κανένα κινητό είτε 20€, είτε 700€, δεν με έχει προδώσει μέχρι τώρα στο ξυπνητήρι.

Ας ρίξω και καμμιά ντοματούλα στο αφεντικό του αιφόν μήπως βάλει μυαλό:

:618::618::618:

Reaction score
12.136
Μα δεν είναι επιβλαβές να το έχουμε κοντά μας ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.379

Ντάξει μωρέ...όσο επιβλαβές είναι που το έχουμε πάνω μας κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Reaction score
175

Ενταξει κυριοι αλλα περα απο την πλακα η ζημια για το ονομα του iphone νομιζω πως ειναι μεγαλη. Αυτα τα προβληματα που βγηκαν ειναι για γελια και οχι για συσκευες των 700€.

Reaction score
51

Μα δεν είναι επιβλαβές να το έχουμε κοντά μας ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας;

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές....

Ρυθμίζεις το ξυπνητήρι και
  • κλείνεις το κινητό που στην ώρα του θα εκκινήσει, θα χτυπήσει και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ενεργοποιηθεί πλήρως
  • το αφήνεις ανοικτό αλλά επιλέγεις flight mode ή Tablet mode που απενεργοποιεί πλήρως την κεραία

Μπορείς δε να βάλεις και το SleepAnalyser με απενεργοποιημένη κεραία και πέρα από το ότι θα σε ξυπνήσει, θα έχεις και ένα ωραίοτατο γράφημα για το πως κοιμήθηκες καθ' όλη τη διάρκεια της νύκτας!!

Reaction score
12.136
SleepAnalyser
:111:

Εσύ μη μιλάς, δεν έχεις κινητό, υπολογιστή τσέπης έχεις!!:142:

Κι εγώ σε flight mode έχω το δικό μου τη νύχτα, και 3 μέτρα μακρυά μου.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437

Ναι βρε Πετράκη αλλά την σήμερον ημέρα, όλοι σχεδόν ξυπνάμε με το κινητό!

Άμα θέλαμε να τηλεφωνάμε μόνο, την δουλειά μας θα την έκανε και ένα κινητό 10€!

Εμένα πάντως κανένα κινητό είτε 20€, είτε 700€, δεν με έχει προδώσει μέχρι τώρα στο ξυπνητήρι.

Ας ρίξω και καμμιά ντοματούλα στο αφεντικό του αιφόν μήπως βάλει μυαλό:

:618::618::618:
ετσι ,κ με τα υπολοιπα Λ7 επερνα φωτοφραφικη μηχανη με βιντεο, κ λαπτοπ κ μαματο ξυπνητηρι:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.651
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale