Ουφ, δεν αντεξα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

"Optoma has introduced three new DLP projectors for business and home cinema purposes. First up is their new 1080p HD81-LV, which annihilates its predecessor, the HD81, in terms of brightness and contrast. Clocking in at 2500 ANSI lumens and a 12,000:1 contrast, Optoma is delivering to the consumers demanding brighter home cinema projectors for well-lit environments - 2500 ANSI lumens is definitely bright enough for daytime use in any room in the home. Like the HD81, the HD81-LV will have HDMI connectivity, but beyond that little is known - not even the price. Most likely, Optoma will bundle an external video processor with all the connectivity you need like they have for their other high-end projectors. One more added interest to the HD81-LV and HD81 is Optoma’s new BX-AL133 Cinemascope lens they’ve also announced at CES which converts Hollywood movies into their native 2.35:1 aspect ratio for ultra-widescreen viewing. Watching movies the way they were meant to be seen comes at a price, however, with the BX-AL133 running $3,999."

Τρεχω τωρα να κρυφτω γιατι ξερω πως θα φαω ξυλο...:happy_4:

Reaction score
14
αν θελει το καλο του ο Αδαμιδης και εσυ θα μας τους αλλαξετε χωρις κουβεντα και φραγκο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ουφ, δεν αντεξα...

κινεζικο βασανιστηριο μου/μας κανεις μωρη
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: χαχαχαχαχαχα.... ουτε στον πολεμο του 40 δεν κανανε τετοια βασανιστηρια βρε Ανδρεα..:crazy_1: ψηστους ψηστους..."happy_1"

@ dreamgr
φερε δισκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :happy_4:

Reaction score
5
το χειρότερο ειναι οτι το θεμα projector ποτε δεν μου εκανε κλικ.τιποτα ομως. αδιαφορια πλήρης.

τώρα που τον ειδα και ψιλοδιαβασα... οχι απλα μου εκανε κλικ... εχουμε και αυτοκινητο να φτιάξουμε παππού. δεν εισαι σωστος!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν ξερω τι σας εχει πιασει και κανετε ετσι...:crazy_1:

Εμενα απο την αλλη μου εχει κολλησει ενα τραγουδακι που λεει:

"Κι εκανα την νυχτα μερα...":happy_5:

Reaction score
14
εσυ θα κρατας κι εγώ θα βαράω; και μετα αλλαζουμε οταν κουραστω... :violent::violent::violent:
Λαμπρο εισαι και εσύ κάτοχος ενός κατα τα άλλα "εξάιρετου" Powerbuy??????

:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:

Reaction score
5
Λαμπρο εισαι και εσύ κάτοχος ενός κατα τα άλλα "εξάιρετου" Powerbuy??????

:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
οχι φιλε μου.ευτυχως. εγω μπήκα εδώ για να λύσω κάτι απορείες με μια τηλεορασίτσα που πήρα. ούτε ορέξεις είχα για προτζέκτορες, ούτε high definition ήξερα. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ... με κάτι τυπους που υπάρχουν εδω μέσα.. εχω μπει σε τριπάκια, κατάλαβες;;; εχω ξεκινήσει να γλυκοκοιτάω προτζέκτορες, να με ενδιαφέρει το καλώδιο που θα παίξω, να λέω οχι στο DVD...
καλόμαθε ο κώλος μου στο HD Και με ξενερώνει το DVD τώρα καταλαβες;;;

Και σε τσακίζει και ο ακατανόμαστος (που θα χρειαστεί Π σε λιγο καιρο...στ'ορκιζομαι) και πλέον σκέφτομαι σοβαρα την αγορά προτζέκτορα. πόσο μάλλον αυτουνου εδώ που ειναι και γλύκας! :pc::pc::pc:

η προσφορά μου να τον δείρουμε ισχύει. αν θες εχω και κατι μολδαβους γι'αυτή την δουλεια. δεν θα μπλέξουμε καθόλου εμεις!

Reaction score
5
ξερεις τι σατανικη ιδέα μου ήρθε τώρα;; να τον κρεμάσω απο γερανο, να τον σηκώσω στα 37 μέτρα (τοσο φτάνει μαξ ο δικος μου) εμεις απο κάτω θα καταστρέφουμε όλο τον home theater εξοπλισμο του.
θα ειναι κρεμασμένος (αναποδα κι ολας) και θα τα βλέπει! και δεν θα μπορει να κανει τιποτα γι'αυτο!
μετα θα τον κατεβάσουμε θα κατσουμε στην σειρα και θα του πετάμε τούβλα, χαλίκια, τσιμεντόλιθους...
οτι βρισκουμε μπροστά μας. κερασμενα απο μενα παιδια! καμια χρέωση...

Ανδρεα... 4000$;;; στην ελλάδα ποτε θα έρθει;;; να κανω οικονομιες;;; δόσεις μπορώ να βάλω;;; υποθήκη τους brax;;; !!!!!!
οχι αμαρτια. οχι τους brax.

Reaction score
14
και μετά θα μας πεί ο ΝΩΕ ότι το μοντέλο αυτό είναι μόνο για την αμερικανική αγορά, και δεν διατίθεται στην Ελληνική ή Ευρωπαική αγορά...

Να δείς με container θα σου υον στείλω στα πρωην πατρια εδάφη και με container γεμάτο LV's θα σου τον γυρίσω... αυτό θα είναι power goodbye!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ηρεμειστε βρε σεις:cool_1:
Οριστε, οι φακοι κανουν και για τον 81.
Για δειτε:
"But one of the best demos was put on by Optoma. The projector was the HD81 LV (about $10,000, available late spring). A special version of the current HD81 1920x1080 projector, the new model is similar to the old, but uses a more powerful lamp, a different color wheel, and a different iris. It may also be equipped with an optional anamorphic lens ($12,999 for the HD81 LV projector with lens, $4000 for the lens if bought separately). The lens may also be used with the basic HD81. The HD image from Phantom of the Opera, from Blu-ray, with the anamorphic lens in the system, was stunning"

http://blog.ultimateavmag.com/ces2007/011007Optoma2/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.515
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio