ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: χαχαχαχαχαχα.... ουτε στον πολεμο του 40 δεν κανανε τετοια βασανιστηρια βρε Ανδρεα..:crazy_1: ψηστους ψηστους..."happy_1"κινεζικο βασανιστηριο μου/μας κανεις μωρη
σε μισω...Αυτη η 2.35:1 οθονη που εχω βαλει στο ματι θα ταιριαζει αψογα στο play room:happy_5:
εσυ θα κρατας κι εγώ θα βαράω; και μετα αλλαζουμε οταν κουραστω... :violent::violent::violent:να βαλεις και μια στο δωματιο της ουκρανης..... παλιο σαφριδι
Λαμπρο εισαι και εσύ κάτοχος ενός κατα τα άλλα "εξάιρετου" Powerbuy??????εσυ θα κρατας κι εγώ θα βαράω; και μετα αλλαζουμε οταν κουραστω... :violent::violent::violent:
οχι φιλε μου.ευτυχως. εγω μπήκα εδώ για να λύσω κάτι απορείες με μια τηλεορασίτσα που πήρα. ούτε ορέξεις είχα για προτζέκτορες, ούτε high definition ήξερα. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ... με κάτι τυπους που υπάρχουν εδω μέσα.. εχω μπει σε τριπάκια, κατάλαβες;;; εχω ξεκινήσει να γλυκοκοιτάω προτζέκτορες, να με ενδιαφέρει το καλώδιο που θα παίξω, να λέω οχι στο DVD...Λαμπρο εισαι και εσύ κάτοχος ενός κατα τα άλλα "εξάιρετου" Powerbuy??????
:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: