Ουφ, δεν αντεξα...

Reaction score
5
εγω ειμαι μεσα να το φέρουμε απο αμερικα. απλα όχι αυτή την περίοδο... να τελειώσω με το αυτοκίνητο. σιγα μην ασχοληθουμε τώρα με τον Καφάτο.
Δεν βλέπεις; τον απειλούν Μολδαβοι, γερανοί, τσιμεντόλιθοι, τούβλα, εσύ, εγώ και σε λίγες ώρες το μισο AVSite...

Και αυτός... εξαφανιζόλ! δεν δειχνει πρόσωπο... που να δειξει;;; εεεε;;;

edit : συγνώμη... 13000 εχει ο προτζέκτορας;;; οχι το 3999 που ειδα πριν;;;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ουφ, δεν αντεξα...

... με κάτι τυπους που υπάρχουν εδω μέσα.. εχω μπει σε τριπάκια, κατάλαβες;;; εχω ξεκινήσει να γλυκοκοιτάω προτζέκτορες....
...εγω σου κανω προταση να δεις απο κοντα να παιζει hd o panasonic100 με τα ταπεινα 1590 ευρωπουλακια σπιτι μου, μετα πηγαινε να δεις και 'μεγαλους' 1080 prj... αφου κανεις αυτα τα βηματα θελω να γραψεις εδω τη γνωμη σου... :cool_4:

Reaction score
34
Αντρέα ξέρεις τι παρατηρώ πάντως; (εκτος του οτι σε "λατρευουν" όλοι;

2 5 0 0 ΑNSI??????????
Tι γίνεται ; αντίθεση μέσω υψηλης φωτεινότητας;
Αυτο, γιατι βλέπω 12000 : 1 contrast

ΑΑΑΑΑ.... και κάτι άλλο. Τελικά κερδίζει οποιος περιμένει, στην αγορα των προβολέων. Π.χ μπορει να πάρει κανεις σήμερα 8720 με 2700 ευρώ εναν αξιοπρεπέστατο προβολέα. Και δεν είναι μακρυα η μέρα που τον χαζεύαμε... Περυσι ήταν ίσως και λιγότερο.
Και αν περιμένει λιγο ακόμα θα πάρει τους Η-81 που θα πουλιούνται με την σέσουλα. Αυτα μεχρι να ωριμάσει το 1920 Χ 1080.

Πόσοι είπες πουληθηκαν στο power-buy; Γιατι θελω να αλλάξω τον panasonic 900.

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
ξερεις τι σατανικη ιδέα μου ήρθε τώρα;; να τον κρεμάσω απο γερανο, να τον σηκώσω στα 37 μέτρα (τοσο φτάνει μαξ ο δικος μου) εμεις απο κάτω θα καταστρέφουμε όλο τον home theater εξοπλισμο του.
θα ειναι κρεμασμένος (αναποδα κι ολας) και θα τα βλέπει! και δεν θα μπορει να κανει τιποτα γι'αυτο!
μετα θα τον κατεβάσουμε θα κατσουμε στην σειρα και θα του πετάμε τούβλα, χαλίκια, τσιμεντόλιθους...
οτι βρισκουμε μπροστά μας. κερασμενα απο μενα παιδια! καμια χρέωση...

Ανδρεα... 4000$;;; στην ελλάδα ποτε θα έρθει;;; να κανω οικονομιες;;; δόσεις μπορώ να βάλω;;; υποθήκη τους brax;;; !!!!!!
οχι αμαρτια. οχι τους brax.

συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα δεν τον λυπαστε γερο ανθρωπο? θα τον ξεκανετε....:happy_8: :happy_8: :happy_8:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.515
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio