Ο Άλβιν και η Παρέα του - Alvin and the Chipmunks (2007)

Reaction score
59
[IMGl]http://img148.imageshack.us/img148/9022/alvinandthechipmunkstd6.jpg[/IMGl]

[imdb=Ο Άλβιν και η Παρέα του]tt0952640[/imdb]

Από τον Τιμ Χιλ, τον σκηνοθέτη του "Garfield 2" και σεναριογράφο πολλών επεισοδίων του "Μπομπ Σφουγγαράκη", έρχεται μια απολαυστική ταινία, που βασίζεται στην ομώνυμη παιδική σειρά της δεκαετίας του '50.

Πρόκειται για μια σειρά κινουμένων σχεδίων που απόλαυσαν τρεις γενιές φαν και που για πρώτη φορά μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, συνδυάζοντας κινούμενα σχέδια με live action.

Η ταινία μάς γνωρίζει τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, τον Ντέιβ Σέβιλ και τα 3 σκιουράκια που τραγουδούν, τον αρχηγό του γκρουπ Άλβιν, τον ψηλό και ήσυχο Σάιμον και τον στρουμπουλό Θίοντορ.

Το τρίο με τις τσιριχτές φωνές έκανε μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες: πούλησε 43 εκατομμύρια άλμπουμ, κέρδισε αμέτρητα βραβεία Γκράμι, έγινε πρώτο όνομα μέσα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων, έκανε πάμπολλες εμφανίσεις στην τηλεόραση, είχε ακόμη και τη δική του τηλεοπτική σειρά.

Η σειρά προβαλλόταν τα πρωϊνά του Σαββάτου, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και φανατικό κοινό από 100 χώρες!

Κυκλοφορία: 31/03/2008 απο την ODEON

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γλυκύτατοι!! :107:

Μια απλή, χαρούμενη ταινία που θα την κατευχαριστηθούν τα πιτσιρίκια ενώ οι μεγάλοι δεν θα βαρεθούν καθόλου.

Ο Θίοντορ όλα τα λεφτά!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Ο Άλβιν και η Παρέα του - Alvin and the Chipmunks (2007)

Θαυμάσια ταινία, πολύ ωραία εικόνα αλλά και ήχος (αγγλικός και ελληνικός).
Μόνο που την είδα για 12 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα ! ! !
Γιατί;
Απλά ο προηγούμενος είχε κάνει μια μεγάλη κυκλική ομοιόμορφη γρατζουνιά με αποτέλεσμα να βλέπεις μόνο τα πρώτα λεπτά, μετά "κολλούσε". Ακόμα και από τα κεφάλαια αν πήγαινες "κόλλαγε".
Και το ωραίο είναι ότι όλοι αυτοί οι "έξυπνοι" κάνουν την αθώα περιστερά στο βίντεοκλάμπ,δίνοντας την χαρακτηριστική απάντηση:"Ποιός εγώ; Αποκλείεται το DVD Μου είναι ολοκαίνουργιο, δεν κάνει ζημιά".
Κι αυτό το λένε ακόμα κι όταν είναι οι πρώτοι που παίρνουν το δισκάκι.
Ε, ρε Καιάδα πότε θα ξανανοίξεις...........

Reaction score
14
o Ross Bagdassarian πρίν 50 χρόνια και με τι τεχνικά μέσα είχε την εμπνευση της ηχογράφισης σε μπομπίνα με γρήγορη ταχύτητα και ετσι το συνεπαγόμενο Playback στην κανονική ταχύτητα να ακούγεται σαν φωνή απο σκιουράκι... πολύ ψιλή...

ετσι είχε την εμπνευση να φτιάξει τα γλυκήτατα chipmunks.

απο τότε μέχρι και σήμερα εχουν δημιουργήσει αμέτρητα αλμπουμς και σειρά κινουμένων σχεδίων, και φυσικά την ταινία Alvin & the Chipmunks.

Την είδα καθως απο μικρός είχα την τύχη να εχω βινύλιο με Χριστουγενιάτικα τραγούδια των, και μου άρεσαν πολύ. Είχα αρκετή περιέργεια να δώ την ταινία, που είναι όντως πολύ καλή με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και φυσικά ήχο 5.1 (to 720αρι mkv ήταν απο τα καλύτερα που εχω δεί σε ποιότητα)

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι οτι η 2 1/2 χρονων κόρη μου την λάτρεψε την ταινία και ολη μέρα μου ζηταει να δεί τον Θίοντορ.... ειδικά την σκηνή που δεν μπορεί να κοιμηθεί και που πάει στου Ντέιβ το κρεβάτι να κοιμηθούν αγκαλίτσα.... αυτή η σκηνή την αγγιξε...!!!

Γενικά ευχάριστη ταινία, σαν να ακούς την Καλομοίρα να τραγουδάει σπινταρισμένη.... βρέ λές το Καλομοιράκι να είναι Τσίπμανκ???

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ο Θίοντορ όλα τα λεφτά!!!
Αυτό που με εντυπωσίασε είναι οτι η 2 1/2 χρονων κόρη μου την λάτρεψε την ταινία και ολη μέρα μου ζηταει να δεί τον Θίοντορ....
Απ' ότι βλέπω ο Θίοντορ έχει κλέψει καρδιές σε όλο το ηλικιακό φάσμα... :107:

Κι από την παρακάτω πόζα του είναι προφανές ότι το ξέρει!

Attachments

Reaction score
59
Ευχαριστη ταινια και οντως ο Θίοντορ ειναι πολυ " μουρη " !!!!!!!

Οτι πρεπει για ενα ευχαριστο 2ωρο γεματο τραγουδια αλλα και πολλες σκηνες γελιου !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef