Ο Γορίλας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε μια κλούβα στον ζωολογικό κήπο είναι ο γορίλας με την γκόμενά του και το γοριλάκι τους. Σε κάποια φάση ο γορίλας θέλει να ξεμοναχιάσει την γοριλίνα του για να ρίξει κανέναν .... αλλά με το παιδί μπροστά δυσκολεύεται. Έτσι προσπαθώντας να δι΄ξει το γοριλάκι από το κλουβί αρχίζει ο παρακάτω διάλογος:
- Παιδί μου γιατί δεν πας να παίξεις με τους πίθηκους?
- Μπαμπά οι πίθηκοι παίζουν με τους ουρακοτάγκους.

- Γιατί δεν πας να παίξεις με τους σκίουρους?
- Μπαμπά οι σκίουροι παίζουν με τους πιγκουίνους.

- Γιατί δεν πας να παίξεις με τις καμηλοπαρδάλεις?
- Μπαμπά αυτές παίζουν με τους ελέφαντες.

- Γιατί δεν πας να παίξεις με τα λιοντάρια?
- Μπαμπά τα λιοντάρια παίζουν με τις λεοπαρδάλεις.

- Βρε παιδί μου τότε πήγαινε να παίξεις με τους ΛΥΚΟΥΣ!
- Μπαμπά με τους ΛΥΚΟΥΣ παίζει ο ΑΡΗΣ!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πέρα από την πλάκα αυτό που έχει γίνει φέτος με τον ΑΡΗ είναι εντελώς παράλογο και αποδεικνύει πόσο αδύναμες είναι οι ομάδες τις Θεσσαλονίκης σε κάτι Γκαγκάτσηδες και λοιπούς σαλαμέμπορους που διευθύνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν το πήρατε χαμπάρι χθες το βράδυ ο ΑΡΗΣ έφαγε κι άλλο πρόστιμο και μια αγωνιστική ακόμη γιατί ο Μπέος πήγε στον Γκαγκάτση με δύο μπράβους που είπανε ότι σε αγώνα με την Λάρισα κάποιοι πήγαν να τον χτυπήσουν... Γελοίες καταστάσεις. Το κακό όμως είναι ότι όταν η παράγκα δεν αφορά ΟΣΦΠ, ΠΑΟ ή ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρεται κανένας...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ελα μωρε που σε πηρε ο πονος για τιν ΑΡΗ τωρα.Ας μη στηνοσουνα τοτε με την Καλαμαρια αφου εισαι τοσο πονοψυχος.Οσο για τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ φυλακη και 5 κατηγοριες κατω επρεπε για να μαθουν να τρωνε τα δεδουλευμενα των παικτων και των υπαλληλων και ολα αυτα με την βοηθεια της πολιτειας που δεν ενδιαφερεται οπως λες. Υ.Γ.Σε εχω αχτι που δεν ηρθες στη γιορτη τσοκαροφαγε

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
τρελλοκατάσταση... δεν εχουνε οι διοικούντες ούτε ιερό , ούτε όσιο.

Ρε παιδιά είμαι Αρηανός απο τότε που με ξέρω (!) , ποτέ μα ποτέ δεν ξεφύγαμε απο τα προβλήματα της διοίκησης.
Πάντα τόσο.. τυχεροί ήμασταν στα θέματα αυτά?

Βέβαια δεν συμβαίνει αυτό μόνο στον Αρη , θυμάμαι και ο ΠΑΟΚ απο 40 κύματα πέρασε τα τελευταια χρόνια για να φτάσει να ορθοποδήσει (?) με τον Γούμενο.

Πάντως για μένα ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος, ακόμη και να παίξει στην Β' ο Αρης.

Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλες τις ΠΑΕ σχεδόν , εξαίρεση αποτελεί η Scoda Ξάνθη, ίσως.

Τώρα όμως σήμερα που κληρωθήκαμε με την ΡΟΜΑ, στην έδρα μας τον πρώτο αγώνα για το UEFA, κάτι απο Περούτζια μου θυμίζει.... (0-3 στην Περούτζια)
Ο δε ΠΑΟΚ με την Μέταλουργκ (?????) πού παίζει αυτή?
Η ΑΕΚ με την ΖΕΝΙΤ , όπου πέρυσι έχασε με 5-1 και η Ξάνθη με την Μίντλεσμπρο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead