Ο Κεντέρης πρέπει να είπε πολλά...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ο Κεντέρης πρέπει να είπε πολλά... ΑΛΛΑ...

... γίνεται χαμός και με τις καταγγελίες που πέφτουν σαν βροχή στον Εισαγγελέα και από γονείς παιδιών ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ...

Να δουμε ποιός από τους πολιτικούς θα αποδειχθεί ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα γίνει ότι έγινε και σε τόσες άλλες χώρες του εξωτερικού (ακόμα και στις ΗΠΑ) που υπήρξαν παρόμοια σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Το πάθος για μετάλια και διακρίσεις, τα πλάκωνε όλα...

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει στο μέλλον είναι άνθρωποι τύπου Τζέκου να απομωνόνονται νωρίς, πριν δημιουργήσουν ήρωες σαν τον Κεντέρη.

Τώρα που η Ελλάδα τα πήγε τόσο καλά σε μετάλια για 3η συνεχή Ολυμπιάδα οι απαιτήσεις αυξάνονται. Δεν είμαι υπέρ του κρατικού πρωταθλητισμού όμως σε όλες τις χώρες του κόσμου οι Ολυμπιονίκες παίρνουν πριμ και βοηθούνται από τις χώρες τους. Ακούσατε τα 2 παιδιά των καταδύσεων που έλεγαν ότι κανείς δεν τους βοήθησε; Όλοι δεν είπαμε, καλά τα λένε; Αυτό δεν θα πούμε και αύριο αν έχουμε παρόμοιες ανέλπιστες επιτυχίες; Αυτό όμως είναι κρατικός πρωταθλητισμός. Δεν μπορούμε (δεν έχουμε ως χώρα τους οικονομικά δυνατούς χορηγούς) να κάνουμε αλλιώς.

Αυτό όμως δεν είναι κακό. Ο Γκάλης έφερε τόσα παιδιά στα γήπεδα μπάσκετ. Ο Μελισσανίδης στην Γυμναστική. Ο Μουρούτσος στο Ταεκβοντό, και τόσοι άλλοι. Και μόνο που περισσότερα παιδιά πάνε στα γυμναστήρια καλό είναι. Υπάρχουν άλλωστε και οι γονείς για να τα γλιτώσουν από τον κάθε Τζέκο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και τέλος από την στιγμή που ο πρωταθλητισμός είναι πλέον καθαρά επαγγελματικός (με την καλή έννοια, αν δεν κάνεις αρκετές ώρες την ημέρα προπόνηση, δεν γίνεσαι πρωταθλητής) δεν γίνεται αλλιώς. Απλά όπως είπα πρέπει ανθρώπους στυλ Τζέκου να τους απομονώνεις νωρίς.

Και αυτό το γράφω όταν δεν έχω πει ποτέ μου πόσο μάγκας και τρομερός είναι ο Τζέκος όπως το έχει πει σχεδόν όλη η Ελλάδα, και κυρίως σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι που τον σταυρώνουν τώρα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΖΕΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΑΦΟΒΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ?

ΧΣ

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Επιλέγω μερικά που διάβασα στο AV Forum (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!):

..........................................................

Οταν ημουν 18, ειχα δοκιμασει αυτο το smilax και περιμενα να σηκωσω ολα τα κιλα του γυμναστηριου.
Guess what ? nothing happened... το μονο που ειχα παραπανω ηταν η ψυχολογια του οτι κατι ειχα παρει, δηλαδη το placebo feeling.

Οσο αφορα τις θερμογενετικες ουσιες ΔΥΣΤΥΧΩΣ μεχρι πριν λιγο καιρο θεωρουνταν απολυτα νομιμο να κυκλοφορουν ελευθερα στα γυμναστηρια και στα καταστηματα υγιεινης διατροφης. Τα πιο γνωστα ηταν το hydroxycut ,το ripped fuel κ.α. Κανενα βεβαια δεν γραφει εφεδρινη απεξω, ολα γραφουν κατι βοτανα των οποιων τα παραγωγα ειναι ο γνωστος αρχαιος συνδυασμος εφεφρινη-καφεινη-ασπιρινη.

Για οσους δεν ξερουν τι μπορει να κανει αυτος ο συνδυασμος σε ικανες ποσοτητες απλα να σας πω οτι αυξανει την αντοχη, μειωνει την ορεξη , αυξανει την δυναμη παρα την διαιτα (συνηθως ο συνδυασμος χρησιμοποιειται σε περιοδους διαιτας). Με λιγα λογια σου επιτρεπει να προπονηθεις σκληρα παρα την φτωχη σου θερμιδικη αποδοχη.

Βεβαιως βεβαιως ο Τζεκος ειχε συμπληρωματα τετοιου ειδους και θα ειναι χαζο να νομιζουμε οτι δεν τα δινει στους αθλητες του.

Ενας παρθενος οργανισμος που θα παρει εφεδρινη θα νομιζει οτι μπορει να βαρεσει το κεφαλι του στον τοιχο και θα σπασει ο τοιχος. Ενας "εμπειρος" οργανισμος θα χρειαστει ολο και μεγαλυτερες ποσοτητες. Καπου εκει ερχονται και οι παρενεργειες.

Εχω να πω προσωπικες εμπειριες αλλα το θεμα ειναι για τον Κεντερη και την Θανου. Ακουγα χτες τον Χαντζο τον γιατρο της Ελληνικης Ομοσπονδιας. Σοβαρος επιστημονας, με ανατριχιασε καποια στιγμη που ειπε "Νεκροκεφαλες θα γινουν ολοι" . Ειχα φιλους που καταστραφηκαν , συκωτι , νεφρα , εμειναν ανικανοι και κλαιγανε σαν 5 χρονων παιδια που τους πηραν το παγωτο απο τα χερια. Ειναι τραγικο , ηταν και το σοκ για μενα που με συνεφερε και ξεκοψα απο τα παντα.

Ολα πληρωνονται παιδια, απλα αλλοι πληρωνουν νωρις και αλλοι αργοτερα. Το ντοπινγκ υπαρχει στην Ελλαδα, το θεμα ειναι οτι υπαρχει και εκτος πρωταθλητισμου. Παιδια 17-18 χρονων παιρνουν ορμονες χωρις να ξερουν τι ειναι καθε τι που παιρνουν και γιατι το παιρνουν. Ειναι απιστευτο. Μετα απο τοσα χρονια η μονη συμβουλη που δινω πια, ειναι μακρια απο τα παντα , ουτε καν πρωτεινη, κρεατινη και τα υπολοιπα "ακινδυνα".

Δεν ειναι ακινδυνα , τιποτα δεν ειναι ακινδυνο, το ξερω απο πρωτο χερι. Οποιος νομιζει οτι ειναι ακινδυνα ας τα παρει για ενα χρονο και ας παει να κανει εξετασεις αιματος και να μας πει σε τι κατασταση ειναι τα νεφρα του. Συγγνωμη για το ξεσπασμα αλλα βλεπω καθημερινα στο γυμναστηριο πιτσιρικια μεσα στα σπυρια και με σωματικη διαπλαση 2πλασια για την ηλικια τους και αναρωτιεμαι ...γιατι ; Γιατι το κανουν αυτοι ; Γιατι το εκανα εγω ; Τι ματαιοδοξια ειναι αυτη ;

Ερχονται μερικοι με κατι κωλοχαρτα και μου δειχνουν συνδυασμους φαρμακων και με ρωτανε αν θα "μεγαλωσουν". Φαρμακα τα οποια ειναι και αμφιβολου προελευσης, φαρμακα για αλογα , φαρμακα απο χωρες αμφιβολου αξιοπιστιας. Αμα μπεις στο τριπακι ειναι δυσκολο να βγεις , αυτη ειναι η αληθεια, οποτε το καλυτερο ειναι να μην μπεις καθολου. Πως το λες ομως αυτο σε εναν 18αρη. Οτι και να του πεις αυτος θα το κανει. Θυμαμαι και τον εαυτο μου αλλωστε, κανεναν δεν ακουγα. Μερικες φορες χρειαζεται να παθεις για να μαθεις. Εχω δει εξετασεις αιματος παιδιων 20 χρονων και ειναι χειροτερες απο ανθρωπους 60 χρονων. Το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οσο νομιζουμε...

Και για οποιον αναρωτιεται αν τα φαρμακα κανουν τοσο μεγαλη διαφορα θα αφηγηθω μια συντομη ιστορια ενος παλιοτερου φιλου μου. Ο ιδιος ετοιμαζοταν για αγωνες body building και 4 μηνες πριν τους αγωνες ειχε την εξης διατροφη χωρις καμια διαφορα 6 στηθη κοτοπουλου και 6 αγγουρακια καθε μερα εκτος καθε 2ης κυριακης που ετρωγε υδατανθρακες για αναπληρωση. Λοιπον το παιδι εκανε 6 μονοωρες προπονησεις βαρη και 7 διωρες αεροβια την βδομαδα. Θα μου πειτε ειναι δυνατον να το κανει αυτο το πραγμα χωρις να καψει ολον το μυικο του ιστο ; Αφου δεν τρωει τιποτα. Εγω απλα να σας πω οτι διατηρησε ολο τον μυικο του ιστο και μειωσε το λιπος του απο το 16% στο απιστευτο 4%.

Τι φαρμακα επαιρνε: Θα χρειαζομουν σελιδες να τα πω . Τεστοστερονη, στανοζονολη , Τ3, εφεδρινη, αυξητικη ορμονη και πολλα αλλα . Αποτελεσμα: 4 μερες πριν παρει μερος στους αγωνες χτυπησε με το μηχανακι του εσπασε ολα τα δακτυλα του και τελειωσαν ολα. Στις εξετασεις αιματος που του κανανε οι γιατροι του ειπανε οτι αν συνεχισει ετσι εχει 5 χρονια ζωης με το ζορι. Το παιδι ηταν 27 χρονων

Αυτά που περιγράφεις είναι απολύτως αληθινά (και λίγα λές...)

Ναί δυστυχώς το Deca και το Primo έχουν τσακίσει πολύ κόσμο , δυστυχώς όμως το Αnasteron και το Dianabol στέλνουν εδώ και αρκετά χρόνια κόσμο στον τάφο και το πολλά τότε υποσχόμενο Anavar , τελικά δέν ήταν και τόσο αθώο , όμως Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ είναι στήν παράλληλη χρήση STH και Ινσουλίνης , εκεί είναι που "κλαίνε οι μανούλες"...

Τώρα δέν έχω χρόνο, απλά με τήν συνέχεια τής συζήτησης θα σας πώ ενα δυο ιστοριούλες απο τα δικά μου χρόνια Πρωταθλητισμού.

Ναί... δέν ήθελα να το γράψω μέχρι τώρα , αλλά τουλάχιστον αφού εξελίσσεται η συζήτηση έτσι , ελπίζω πώς ακόμα και ένας ...ενδιαφερόμενος να διαβάσει ....θα το καλοσκεφθεί να πάρει "φάρμακο"

Ειναι προφανες οτι εχεις εμπειρια πανω στο θεμα και θα ηθελα πολυ να ακουσω τις εμπεριες σου.Επισης νομιζω οτι ειναι χρησιμο να λεγονται αυτα τα πραγματα σε οποιοδηποτε φορουμ. Οσο αφορα την ινσουλινη το ξερω κι εγω , αφου χρησιμοποιειται παρα πολυ πλεον. Ειχα φιλους που πειραματιζονταν με αυτην αλλα με οχι τοσο επιτυχημενα αποτελεσματα. Ο ενας ειχε παχυνει παρα πολυ (με ταυτοχρονη απιστευτη αυξηση δυναμης και ογκου βεβαια) και ο αλλος επαθε ενα υπογλυκαιμικο σοκ και τον γλυτωσαμε με μια κοκα κολα λιγο πριν πεσει σε κωμα. Οταν ασχολουμουνα εγω την ινσουλινη μαζι με την αυξητικη ορμονη και το Τ3 το χρησιμοποιουσαν αναμεσα σε κυκλους στεροειδων για να διατηρουν τα κερδη τους απο τους κυκλους. Αυτα τα διαστηματα τα θεωρουσαν σαν "off" δηλαδη οτι ο οργανισμος τους ξεκουραζεται.

Το πρωτο σοκ που επαθα οταν ειδα υπεραθλητες ηταν στην ηλικια των 17 μια βδομαδα αφοτου ειχα γραφτει σε γυμναστηριο. Μπαινει μεσα ενα ζευγαρι. Η κοπελα γυρω στα 27-28 και ο νεος στα 23-24. Μολις αλλαξανε και βαλανε κατι φανελακια και οι δυο ηταν το πρωτο σοκ. Η κοπελα ηταν σαν αντρας στεγνος και μυωδης των 80 κιλων και ο αντρας ηταν γυρω στα 100 κιλα πολυ μυωδης. Θυμαμαι εκεινη την μερα και θα την θυμαμαι για παντα. Ο αντρας εκανε 220 κιλα στον παγκο για 6 επαναληψεις μονος του εντελως και η κοπελα 160 κιλα στον παγκο μονη της επισης. Οσοι εχουν κανει βαρη , καταλαβαινουν για τι μεγεθη μιλαμε. Αργοτερα εμαθα οτι η κοπελα ηταν πρωταθλητρια και το παιδι δευτεραθλητης. Στα ματια ενος 17αρη ειναι απιστευτο και το μονο που σκεφτεσαι ειναι οτι θελεις κι εσυ να γινεις ετσι και να σε θαυμαζουν.

Παρακατω θα γινω λιγο πιο συγκεκριμενος μονο για οσους επιθυμουν να διαβασουν λεπτομερειες.
Πρωτος κυκλος δικος μου, οπως ειπε ο μανωλης deca και primobolan. Καλα κερδη , πολυ δυναμη αλλα οχι κατι απιστευτο. Ολοι μου οι φιλοι λενε "αν δεν παρεις τεστοστερονη...".
δευτερος κυκλος : sustanon , deca και winstrol ΧΑΜΟΣ, απιστευτη δυναμη, αντοχη και γενικα υπερανθρωπος. Υπερβολικο φαγητο και νευρα παντου και παντα. Κυκλοθυμισμος.
Τριτος και τελευταιος κυκλος: Test prop , winstrol ,equipose, anavar, T3. Τρομακτικα αποτελεσματα , απιστευτη μειωση λιπους, φοβερη δυναμη, φλεβες και γραμμωση παντου.

Καπου εκει σταματησα μετα απο εξετασεις αιματος που ειχα κανει. Οι γιατροι με τρομαξανε, εκλαψα και ορκιστηκα οτι δεν θα ξαναπιασω τετοια μαλακια στα χερια μου ποτε. Εκοψα ολες τις φιλιες με τους τυπους του κυκλωματος, αλλαξα γυμναστηριο και χαλαρωσα πολυ τις προπονησεις μου. 4 χρονια μετα μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα υγιης και τα θυμαμαι ολα σαν απλα μια κακη αναμνηση.

Τελος Μανωλη να πω οτι το dianabol και το anadrol(anasteron) που οπως γραφεις ειναι οτι χειροτερο αφου ειναι 17-alpha-alkylated το οποιο σημαινει περνανε το συκωτι δυο φορες. Εχω ιστοριες τρομου για αυτα τα φαρμακα με παιδια να εχουν τρανσαμινασες 10 φορες πανω τα φυσιολογικα και οι γιατροι να ψαχνουν για ηπατιτιδες και κυρωση του ηπατος.

......θα σας πώ μόνο μιά φράση συναθλητή μου πρίν 17 χρόνια οταν ετοιμαζόμουν για τούς αγώνες στο Bonsist ....
μου είπε λοιπόν σε ένα διάλλειμα μεταξύ κοιλιακών και ποδηλάτου 20 μέρες πρίν τούς κατατακτήριους αγώνες στήν Ελλάδα:

>>>>.... Μεγάλε ...χωρίς Φαρμακούδα ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ , έχεις δεί το Βούλγαρο και τόν Γιουγκοσλάβο...???
>>>>> Αμα τούς δείς θα πάθεις είναι και οι δυό Τουμπάνια...!!!!!! άμα τούς κόψεις τίς φλέβες δέν θα τρέξει αίμα , αλλά λάδι (εννοώντας γι αυτούς που δέν ξέρουν τα στεροειδή και τα ανδρογόνα σε μορφή DEPOT που είναι διαλλυμένα σε ελαιώδη διαλύματα.....)
>>>>>...Αυτά που ..κτυπάς εσύ είναι για τα παπουλάκια , πάρε μάνα μου 600 τήν βδομάδα και θα ανεβαίνεις 300 κάθε βδομάδα , θα φτάσεις τα 1200 και μετά ...βγαίνεις...(απο τόν κύκλο εννοείται...)
>>>...Ευτυχώς δέν τον άκουσα και συνέχισα όπως πήγαινα , έφτασα μέχρι τήν τέταρτη θέση και του χρόνου ξανά -μανά

Εκείνος όμως δέν είναι πιά μαζί μας , μάς άφησε το 1991 , πρόβλημα στο συκώτι και στα νεφρά , ενώ υπέφερε απο σοβαρή υπερασβεσταιμία (παρενέργεια)
Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του

Το μόνο που μπορούμε ολοι να κάνουμε είναι να ενημερώνουμε τα νέα παιδιά , οχι ομως επιθετικά , αλλά με υπομονή και επιχειρήματα

Εχετε ποτέ σκεφθεί τι θα γινόταν αν τα ρεκόρ γύρναγαν στο 1960-70 , γιατί εκεί κάπου άρχισε εφ όλης τής ύλης η "Φαρμακούδα"

υπομονη πρεπει να δειχνουμε οντως και να ενημερουνουμε τα νεα παιδια. Ποτε δεν αρνηθηκα να λεω την αποψη μου σε οποιον με ρωτουσε. Κακα τα ψεμματα η αισθηση του υπερανθρωπου ειναι ελκυστικη, το εχω νιωσει, μπορω να το καταθεσω εδω. Νιωθεις οτι θα πεσεις πανω σε ενα αυτοκινητο και θα το τσαλακωσεις, νιωθεις οτι τιποτα δεν μπορει να σε αγγιξει. Αυτο που δεν νιωθεις ειναι οτι καποια στιγμη θα το πληρωσεις. Οποιον με ρωταει προσπαθω να τον προλαβω πριν δοκιμασει , το θεμα ειναι η προληψη δεν ειναι η καταστολη στα νεα παιδια. Αμα δοκιμασει το χασαμε το παιχνιδι , ειναι πολυ γλυκια η γευση στην αρχη, κανενας 18αρης δεν μπορει να σκεφτει οτι θα παθει κατι, το θυμομαστε ολοι , περασαμε απο αυτη την ηλικια.

Συχνα με ρωτανε, "αυτα πως σου φαινονται ; θα γινω καλος ; " Απανταω "μην παρεις τιποτα για τους ταδε λογους" Απογοητευονται, επανερχονται μετα απο λιγες μερες " αμα παρω καμια πρωτεινη και καμια κρεατινη θα κανω τιποτα ;" τους επαναφερω στην πραγματικοτητα "απο κει ξεκινανε ολοι, σου ειπα μην παρεις τιποτα" . Τωρα πλεον ειναι στο παιδι, μπορει να παει σε καποιον αλλον και να του πει αυτος "ναι παρε αυτα και αυτα και αν θες μπορω να σου τα βρω κι εγω" για να βγαλει κιολας μερικα λεφτα απο το χαρτζηλικι του πιτσιρικα.

Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις, ερχονται καποιοι αποφασισμενοι και μου λενε "εχω αγορασει αυτα και αυτα , πως να τα παρω" Εδω ειναι η πιο δυσκολη περιπτωση. Το θεμα ειναι οτι οπως και να'χει θα τα παρει, μπορεις να τον βοηθησεις τουλαχιστον να τα παρει σωστα μην παθει και κανενα κακο. Οι πιο πολλοι ξοδευουν ολα τους τα λεφτα να παρουν το φαρμακο και μετα δεν εχουν λεφτα να φανε , να βγουνε εξω, να αγορασουν προστατευτικα για το συκωτι και τα νεφρα τους. Τραγικες περιπτωσεις...

Υπαρχουν και πιτσιρικαδες που επισης θα παρουν οτι κι αν τους πεις αλλα απλα μενει να αποφασισουν τι. Εκει το μονο που λεω , ειναι μακρια απο χαπια. Οτι παρεις να ειναι ενεσιμο και οχι στανοζονολη. Ισως φαινεται περιεργο σε μερικους απο σας που οι ενεσεις ειναι πιο ασφαλεις απο τα χαπια. Κι ομως ετσι ειναι αφου τα χαπια περνανε 2 φορες απο το συκωτι ενω τα ενεσιμα μια. Δυστυχως λιγοι τελικα με ακουνε αφου ειναι πολυ πιο ευκολο για εναν 18αρη να κρυβει απο τους γονεις του 200 χαπια παρα 50 ενεσεις. Τα χαπια συνηθως ειναι και πολυ ισχυρα ανδρογονα. Φοβερη κυστικη ακμη και πολλες φορες απωλεια μαλλιων , διογκωση προστατη και ενα σωρο ακομα παρενεργειες.

Περασα κι εγω πολλα, δεν ηταν η ζωη που ηθελα να εχω. Μετα απο καποια στιγμη νιωθεις σαν ναρκομανης. Το θεμα ειναι να φυγεις απο προσωπικη επιλογη κι οχι επειδη θα σε αναγκασουν οι γιατροι. Μην μπεις καθολου...

εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας τους υπεραθλητες και δεν μας ενδιαφερει πως γινανε. Οπως ειπατε ολα ξεκινανε απο καπου, Lou Ferigno, Arnold και πολλοι αλλοι ηταν και εξακολουθουν να ειναι προτυπα. Σας λεω απλα βαλτε στο google τα εξης ονοματα και δειτε φωτογραφιες τους. Ronnie Coleman και Jay Cutler. Ειναι οι δυο καλυτεροι bodybuilder αυτην την στιγμη στον κοσμο. Οι ανθρωποι αυτοι αποτελουν προτυπο για τον καθε πιτσιρικα που ασχολειται με τα βαρη. Δεν τους νοιαζει τι χρειαζεται για να γινεις ετσι, απλα θελουν να τους μοιασουν. Λιγο ενθουσιωδης να εισαι , λιγο να γνωρισεις τα λαθος ατομα , μπορεις να παρασυρθεις πανευκολα σε εναν δρομο με δυσκολο γυρισμο.

Ακουω πολλες φορες "Μα εγω δεν παιρνω τις δοσεις των επαγγελματιων, δεν θα παθω τιποτα". Οι πιο πολλοι το λενε απλα για να εχουν ησυχη την συνειδηση τους αλλα απλα κοροιδευουν τον εαυτο τους. Κανεις μα κανεις δεν μενει σε μικρες δοσεις για παντα, αμα βουτηξεις το δακτυλο στο βαζακι με το μελι μετα θα πεσεις ολοκληρος μεσα. Οταν εισαι μεσα στο μελι , αρνεισαι και να βγεις και απλα περιμενεις το κακο να ερθει.

Με πηρε πριν 2 μηνες ενα παιδι, φιλος απο παλια. Πολλα χρονια στο φαρμακο, μου λεει εχω χοληστερινη 300 και λογω καλης και κακης 11 . Οι γιατροι του ειπανε οτι παει καρφι για εμφραγμα. Τα νεφρα του χαλια, το ενα μισοκατεστραμμενο. Το συκωτι του μεσα στο λιπος. Ηταν στεναχωρημενος , δεν πιστευε οτι μπορουσε να του συμβει κατι κακο. "Γιαννη στα ελεγα, μαχαιρι ολα κομμενα" του ειπα. Πριν 2 μερες τον ειδα. Εχει χασει καμια 20αρια κιλα αλλα πηγαινει καλυτερα. Χαιρομαι αλλα δεν χρειαζοταν να συμβει αυτο...

Διαβάστε αυτό για το dopping... Είναι από τον προπονητή του Ben Johnson... Θα σας σηκωθεί η τρίχα. Κυρίως για τους ρομαντικούς ... http://www.testosterone.net/articles/180ana.html

(από συζήτηση στο http://www.avforum.gr/showarticles.php3?topic=20&subtopic=19543&st=45 )

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φυσικά και θα τα πάω άφοβα στα γυμναστήρια... Δηλ. θα πάρουν αναβολικά χωρίς να το ξέρω; Όπως μας έλεγε η μάνα μας, προσέξτε στα μπαρ μην σας ρίξουν τίποτα στην πορτοκαλάδα;

Και φυσικά δεν πρέπει να μπερδέβουμε τους "άρρωστους" bodybildεράδες με έναν αθλητή της ενόργανης γυμναστικής π.χ. Όχι τα παιδιά μου δεν θα τα στείλω ποτέ στο body-building. Αυτό δεν είναι άλλωστε αθλητισμός. Μαιταιοδοξία είναι... Αλλά στην ενόργανη ή το μπάσκετ, ναι θα τα στείλω...

Αν πάμε με τέτοια λογική τότε ο αθλητισμός θα πεθάνει... Και οι τελευταίοι που θέλουμε να πεθάνει είμαστε εμείς οι Έλληνες.

Αυτό που εγώ πιστεύω είναι αυτό που είπε ο Ρογκ στην τελετή λήξης: Κάνουμε ότι μπορούμε, έχουμε τη θέληση, ώστε οι καθαροί αθλητές να είναι πιο προστατευμένοι. Αν αυτό το κάνουμε και στη χώρα μας τότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Reaction score
7
Όπως μας έλεγε η μάνα μας, προσέξτε στα μπαρ μην σας ρίξουν τίποτα στην πορτοκαλάδα;
Χρηστο Α. το ελεγε και σε εσενα αυτο?????? :shock: :shock:

Δεν ειναι κακο να παει καποιος γυμναστηριο. Δεν ειναι ασχημα τα βαρη (οχι για βοδι-building) για να κρατιεσαι σε φορμα. Ασε που ριχνεις και κανενα τρεξιμο στο διαδρομο για να καψεις οτι δε χρειαζεται.
Αλλωστε νομιζω οτι ειναι πιο ασφαλη εκει, πρεπει να υπαρχει παντα γιατρος υποθετω. Ετσι οπως εχουν γινει τα γυμναστηρια πια μπορεις να πας και για καφε εκει!!!

Σαφως παιζει ρολο και η ηλικια. δε μπορεις να στειλεις ενα 10χρονο παιδι γυμναστηριο. Καλυτερα σε καποιο ομαδικο αθλημα για να μαθει να συνεργαζεται.

Αν καποιος παει σε γυμναστηριο απλα για να κρατιεται σε φορμα, να σφιξει, να ριξει την κοιλια και γιατι οχι να ξεδωσει λιγο μετα το πηξιμο της δουλειας δε θα παρει τιποτα απαγορευμενο και μή.

Αν παει ομως για να φοραει μετα κολλητα μπλουζακια και να τον βλεπουν οι γκομενες τοτε θα παρει κατι για να εχει καλυτερα και πιο γρηγορα αποτελεσματα (χωρις να ειναι και κανονας αυτο).

Γενικοτερα η λυση δεν ειναι να μην παει καποιος γυμναστηριο για να μην του..."ρίξουν τίποτα στην πορτοκαλάδα" αλλα το κρατος να κανει κατι γι αυτους που ριχνουν κατι στην πορτοκαλαδα...

Reaction score
424
skaloumbakas said:
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΖΕΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΑΦΟΒΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ?

ΧΣ
Ενώ όπως είπες στην αρχή φταίνε οι πολιτικοί.Σωστά;
Δεν φταίει ο ίδιος ο Κεντέρης που τα έπαιρνε;
Ήθελε δηλαδή να είναι μια ζωή έβδομος ή όγδοος στον κόσμο χωρίς δόξα και χρήματα.
Αχ ρε Σημίτη πως κατέστρεψες τα παιδιά μας !!! :shock:

Reaction score
0
Παλαιότερα είχαν πιαστεί και από άλλα αθλήματα αθλητές ντοπαρισμένοι και ούτε αθλητές, ούτε προπονητές είναν τιμωρηθεί!Μάλιστα πολλοί από αυτούς μοστράρανε πρώτη μούρη σαν ομοσπονδιακοί προπονητές τώρα!Η αθλήτρια που είπε τον όρκο του αθλητή έχει πιαστεί δύο φορές ντοπαρισμένη και τις δύο με προπονητή τον ίδιο!Και στους Ολυμπιακούς όμως εξακολουθούσε να είναι ομοσπονδιακός προπονητής!!!Το θέμα βρωμάει από ψηλά!!!Ο Τζέκος είναι το θύμα τώρα και θα τα ρίξουν όλα επάνω του!!!!

Το σίγουρο πάντως είναι οτι όπως και τα ναρκωτικά έτσι και αυτά κανείς δεν στα βάζει με το ζόρι στο στόμα
Κοστίζουν πολλά λευτά για να στα δώσουν είτε εν αγνοία σου, είτε με το ζόρι!!!!

:cry: :cry: :cry:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
sothoms said:
Αχ ρε Σημίτη πως κατέστρεψες τα παιδιά μας !!!
Εχε λίγη υπομονή. Μην αρχίζεις με το πρώτο σου post τόσο εριστικό... :wink:

ΧΣ

Reaction score
95
Πω πω!!! Κι εγω που είχα πάρει μια πρωτεϊνη πριν χρόνια θα μου βγει η ψυχή!!! Απορώ πάντως πως αυτά τα πράγματα δε μαθαίνονται καθόλου ενώ τόσος κόσμος έχει προβλήματα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88