Ο Τεκες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Καλά θα κάνει ν αποκτήσει , όπως κι εσύ και ν αφήσεις τα ''lee γο '' και τα ΄΄tea κάνεις'' , γιατί εδώ είναι forum ,δεν είναι η παρέα σας.Πως να το κάνουμε ρε argi , διαβάζει κόσμος .
τελικα δεν ισχυουν αυτα που ελεγε ο αμπερ ?
Amberjack said: ↑ ... να μην παρεξηγηθω) ειμαστε ενα μεγαλο καφενειο..........αρχιζω και το νιωθω ... Κατά τα άλλα , μια χαρά είναι τα καφενεία.
Δηλαδη (λεω εγω) οπως ειχε πει ο τσαντουλης , το καθε τι πρεπει να ειναι παρεμενει και να μην διαγραφεται οποτε ο καθενας να κρινεται απο αυτα που γραφει ?

Reaction score
512
ντανας επι 10 ............
ντανας επι 10 ............
καλα χριστουγενννα. Με χαρα. Εδω μπερθευτηκα. Ας το βοηθησουμε το παιδι.
Ο Ntanas ειναι ειδικη κατηγορια και δεν κανει (σπανια) ορθογραφικα λαθοι. Ο Ντανας ειναι ενα με την ποιοτητα παντου και αυτο ειναι αναμφισβητητο και βεβαιομενο και ως προεδρος καλοσοριζω το νεο μας παλικαρι και σου ευχομαι καλη αναπτυξη βημα βημα και σιγα σιγα και με υπομονη για να αριστεψεις. Καλο 2014 απαντες.

Reaction score
512
ενα αλλο θεμα ειναι της 2πλοενεισχισης εχω 3 marantz ma6100 kai 1 alchemist forseti apd 20 mkll.To θεμα ειναι το εκσης ο forseti εχει πολα ρευματα να οδιγιση το δεκσι και το αριστερο η να τον κανω μονομπλοκ για να οδιγηση μονο το κεντρικο.
Με τους μαραντζ (2) καλυπτεις αριστερο δεξι. Τον αλχεμιστ για κεντρο με δυνατοτητα γεφυρωσης 200 βατ οποτε ταιριαξε ενα καλο κεντρικο μιας και ειναι ακριβος.
Η αλλο. Ανεβασε το στερεο με τον αλχεμιστ (ποιοτητα) και βολευεις εναν μαραντζ για κεντρο και σου μενουν 2 μαραντζ για οτιδηποτε.:dance2:

Reaction score
58
και εγω τον forseti βλεπω για μπροστα λεφτ ραιτ .Εκτος και βρεθει πελατης για να παρω μετα 1 cinenova 5ακαναλο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
dana , δεν ειμαι διαχειριστης,
και ποτε δεν προκειται να γινω........ουτε σε φορουμ , ουτε σε κοινοχτηστα πολυκατοικιας.......

Reaction score
1.815
Γιάννη ωραία πράματα φτιάχνεις!
Βάλε και καμιά φωτό να γουστάρουμε!
Οι εικόνα θα πει περισσότερα από τα γραφόμενα!:thumbsup:
Μη μασάς! :welcome:
Just keep going on!

Reaction score
58
Γυπσοσανιδες τελος βαψιμο τελος, μενει μονο το πατωμα,επιδη εχω τρελα το πατωμα μετα πρωιγηται 1 οππο 103.

Reaction score
58
περημενω να δω τη θα κανω με πατωμα.Δεν υπαρχουν τα ερμα.και βγενουν πολλα.φωτο δεν ειναι στημενα τα μηχανιματα μονο tv.πρεπει να μαθω να ανεβαζω φωτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss