Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας

Reaction score
7
Ρε παίδες για εξηγείστε μου κάτι.Πήρα εχθές το Τσάρλι.Με το που το πήρα κοιτάω το εξώφυλλο και βρώμαγε εκτύπωση.Κοιτάζω από κάτω και είναι μωβ.Άρχισα να το ψιλιάζομαι.Η εικόνα μου φάνηκε μέτρια και μακράν απείχε από αυτά που λέτε.Και τελικά έριξα μια ματιά με το Shrink και είναι κανονικά dvd και όχι dual layer...Οι υποψίες μου είναι σωστές?Να διευκρινήσω οτι την ταινία δεν την νοίκιασα από το ...όραμα αλλά από άλλο συνοικιακό βίντεοκλάμπ.

Reaction score
7
Μονο μην το πειτε στο Ζερβο!!!!

Και εμενα μου εχει τυχει.... ειτε αντιγραμμενο ειτε "not for rental".

Μαριε, οταν το πας πισω, αν εχεις ορεξη, κανε παιχνιδι για να μην πληρωσεις, επειδη ειναι παρανομο....
Θα εχει πλακα....

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Για να τα πάρω με τη σειρά: Αφού είναι ζώνη 2, γιατί τους βάζουν χέρι αν δεν έχει μέσα ελληνικά? Μπορεί να είναι ενοχλητικό για κάποιους, αλλά σίγουρα όχι παράνομο!

Όσο για τις "υποψίες" σου Μάριε... Αν έχεις όρεξη για χαβαλέ θα ήμουν κι εγώ περίεργος να μάθω πως θα αντιδράσουν αν τους υποδείξεις το "παράπτωμα" :wink:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Θέλει μια ματιά στο δισκάκι την ώρα που στο δίνουν. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ξεχωρίζει αρκετά εύκολα, απλά δεν είμαστε υποψιασμένοι για να κάνουμε τον έλεγχο κάθε φορά.
Πολλά vclub, ιδιαίτερα στις ταινίες που ξέρουν ότι θα έχουν πέραση, φέρνουν έναν αριθμό από αυθεντικά και βγάζουν και μερικές κόπιες,το κόλπο δεν είναι καινούργιο. Όσο για τα not for rental, τα εξώφυλλα που το γράφουν βρίσκονται στα ράφια ακόμα και γνωστών αλυσίδων..

V

VIDEOMIX

Guest
Το νοίκιασα χθές, θα το δω σε λίγο. Σε καμμια ώρα. Για να δούμε λοιπόν. Εχω ακούσει τα καλύτερα. Και εδω και εκτός.

V

VIDEOMIX

Guest
Το είδα πρίν λίγο. Πράγματι μαγική ταινία, με στιγμές συγκίνησης, ωραία νοήματα, υπέροχος ήχος DOLBY DIGITAL EX!!!, εικόνα ποιοτική και πολύχρωμη και φυσικά... πολύ σοκολάτα.
Τάραξα τα γλυκά του σπιτιού εως που τελειώσανε. Δεν ειναι καθόλου εύκολο να δείς αυτή την ταινία και να μην επιθυμίσεις να φάς γλυκά.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis