Ο αγχωμένος χαϊφιντελίστας...

Reaction score
4
Απάντηση: Ο αγχωμένος χαϊφιντελίστας...

Ο αγχωμένος χαϊφιντελίστας...
Την μεγαλύτερη ζημιά την κάνει η ερώτηση:

- ...Από τι ακούς ;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στο HiEnd, έτσι όπως το έχουν κάποιοι στο μυαλό τους, μπορείς να πεις ό,τι θες, χωρίς να χρειάζεται να στηρίξεις τη θέση σου, αρκεί να τα έχεις "σκάσει" για ακριβό σύστημα ή να είσαι αντιπρόσωπος ή reviewer.
Aν δεν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες, απλά δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη (φυσικά εδώ δεν τους κάνουμε το χατήρι και τρώνε τα κομμάτια τους).

Μπορείς να πεις, ας πούμε, ότι ο SET των 0.88 watt οδήγησε καλύτερα από τους ML εκείνα τα Nautilus, ότι άκουσες διαφορά στον ήχο σου όταν γύρισες το rack προς τα Δυτικά, ότι έχεις τον ήχο του Μεγάρου Μουσικής στο σπίτι σου και ότι ακούς μέχρι τα 88kHz.
Όσοι δε σε γνωρίζουν (γιατί οι HiEndάδες εν Ελλάδι είναι ένα μικρό χωριό), θα σε ρωτήσουν τι συστήμα διαθέτεις... Μόλις τους πεις αναλυτικά το setup σου και δουν ότι διαθέτεις "καλό" σύστημα, αυτομάτως αποκτά απίστευτο κύρος η άποψή σου και, ακόμα κι αν κάποιοι είναι περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι στις μπαρούφες που γράφεις, δεν σου λένε τίποτα διότι βασιλεύει η κολοκυθόπιτα.

Ακολουθεί διάλογος HiEndά και φίλου του HiEndά, μετά από φαγοπότι σε ταβερνάκι όπου πήγαν για πρώτη φορά:

- Φίλος HiEndα: Ακριβός ήταν ο τύπος.
- ΗiEndας: Εγώ είχα να δώσω και παραπάνω.
- Φίλος HiEndα: Άσε που το φαγητό του ήταν ανάλατο.
- ΗiEndας: Εμένα μου άρεσε.
- Φίλος HiEndα: Και οι μερίδες μικρές ρε 'συ...
- ΗiEndας: Εγώ πάντως χόρτασα.
- Φίλος HiEndα: Το κρασί του χάλια. Ξυδιασμένο.
- ΗiEndας: Εμένα μου άρεσε.
- Φίλος HiEndα: Ρε π@π@ρ@, τo ότι έχεις λεφτά, το ότι σου αρέσουν τα ανάλατα και το ξυδιασμένο κρασί και το ότι χορταίνεις εύκολα, τι σχέση έχουν με την ποιότητα του μαγαζιού του απατεώνα που μόλις μας έπιασε τον κώλ0;;;!!!!
- ΗiEndας: Μα εφόσον έφυγα χορτάτος και πλήρωσα λιγότερα από αυτά που είχα στην τσέπη μου, το μαγαζί θεωρώ ότι ήταν καλό!
- Φίλος HiEndα: Ε, τότε έλα ξανά και φέρε και τη γυναίκα σου και την πεθερά σου....
- ΗiEndας: Όχι, τρελός είσαι;! Έχουν βαρύ χέρι!!
- Φίλος HiEndα: Εμ.....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.015
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos