Ο βραχίονας μου χρειάζεται κεφαλή ..

Reaction score
118
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους !

Ο βραχίονας μου Origin Live (Rega rb300) χρειάζεται κεφαλή. Μιας και πολλοί οι φίλοι του βινυλίου ίσως κάποιοι μπορούν να προτείνουν κάποιες για καλό ταίριασμα. Κοντά στα 400Ε μπορώ να διαθέσω.

Μουσικές πολλές, με έμφαση στη rock και τα περιφερειακά της, λίγη όπερα, λίγα μπλουζ.

To phono μου (Pro-Ject Phono Box RS) διαθέτει αρκετές ρυθμίσεις κάπου δηλαδή θα βρεθεί και αυτός ο σωστός συνδυασμός.

Ευχαριστώ Πολύ !

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Απάντηση: Ο βραχίονας μου χρειάζεται κεφαλή ..

@NiPE: δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα της κεφαλής, όμως θα μπορούσες να άνοιγες ένα καινούριο θέμα για να μας έκανες μια μικρή παρουσίαση/να μας πεις τις εντυπώσεις σου από το Pro-Ject Phono Box RS (μιας και από ότι βλέπω στο site της εταιρίας, είναι καινούριο προϊόν);

Reaction score
118

@NiPE: δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα της κεφαλής, όμως θα μπορούσες να άνοιγες ένα καινούριο θέμα για να μας έκανες μια μικρή παρουσίαση/να μας πεις τις εντυπώσεις σου από το Pro-Ject Phono Box RS (μιας και από ότι βλέπω στο site της εταιρίας, είναι καινούριο προϊόν);
Καλημέρα,

Οι εμπειρίες και τ ακούσματά μου δε θα βοηθήσουν για παρουσίαση, μπορώ όμως αν κάποιος κάνει κάποιο συγκριτικό να το παρέχω ή να δώσω πληροφορίες σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Reaction score
8.905

Ο βραχίονας μου Origin Live (Rega rb300) χρειάζεται κεφαλή.
Έμαθα ότι βρέθηκε κεφαλή για τον RB300. καλορίζικη και καλοάκουστη λοιπόν:444:... περιμένουμε τις εντυπώσεις εδώ!

Reaction score
118

Εχεις καλή πληροφόρηση .. :126:

Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Οσο για τις εντυπώσεις όταν καταφέρω να βρω το χρόνο να την τοποθετήσω σίγουρα θα κάνω κάποια ερασιτεχνικά σχόλια. Βασίλη, σ Ευχαριστώ Πολύ :615:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut