Ο γέροντας απο το Νταού Πεντέλης θέλησε skystar 2

Reaction score
0
Βάζω την καρτούλα βάζω και το πιάτο 1,20 αλλά δεν δίνει καθόλου σήμα ούτε στον technisat dvb ούτε στον progdvb ούτε στο satfastfinder.
Tι μπορει να φταίει ?Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά εμένα τον άσχετο γιατι τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια
Η εγκατάσταση του πιάτου ήταν να πούμε κάτι σαν copy -paste από πιάτο γείτονα.
Δηλαδή με την πυξίδα του τηλεφώνου ,ένα μέτρο και ένα μοιρογνωμόνιο αντέγραψα ακριβώς (νομίζω)την θέση του διπλανού πιάτου,καθώς και αυτήν του ενός από τα lnb του.Έχω μόνο ένα lnb(3db) ενώ ο γείτονας 2.
Mετά με το πρόγραμα Setup4PC που εγκατάστησα από το cd της skystar2 και συγκεκριμένα στην επιλογή status δίνω και κάνω tune όλους τους δορυφόρους που έχει σαν προεπιλογή αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα και το σήμα του status είναι κόκκινο (no signal) en;v sto manual πρίν ακόμη το συντόνισμό είναι πράσινο.
Στο FastSatFinder έψαχα όοοολους (τα ματάκια μου κάνουν πουλάκια¨)) τίποτα.
Στο Progdvb τα έχω κάνει θάλασσα όυτε ξέρω τι κάνω--μπορείτε pleaseeee να μου στείλετε και εμένα αυτό αυτό το folder με τις ρυθμίσεις του στο [email protected] ??
Άμα βγάλω άκρη θα ανάψω μια λαμπάδα στο όνομα του forum ΝΑ! ίσα με το μπόι του

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Θοδωρή καλημέρα.

Κατ΄αρχήν πρέπει να μας πείς τι θέλεις να δείς , δηλ. ποιόν δορυφόρο.

Για Nova, θέλεις Hotbird, αλλά υπάρχει και ο Astra και ο Hellas Sat για τα ποιό δημοφιλή προγράμματα.

Επειτα ποιό LNB αντέγραψες? Ποιό είχε κεντραρισμένο και σε ποιόν δορυφόρο ο γείτονας σου?

Σημασία έχει και η 1 μοίρα, όπως επίσης και το ύψος του κατόπτρου, που πρέπει να είναι στις 44 μοίρες περίπου για την Αττική.
Μετά εξέτασες την σύνδεση με το PC της κεραίας ? Tην μέτρησες με κανένα πολύμετρο για την συνέχεια και την πραγματική σύνδεση με το LNB?

Θα σε διευκολύνει αφάνταστα η σύνδεση και tuning της κεραίας με ενα απλό δέκτη FTA των 50-60 ευρώ.

Δες τα όλα αυτά και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε...

GTX

Reaction score
39
Θοδωρή νομίζω οτι είναι ψιλοαπίθανο να κατάφερες να κεντράρεις το πιάτο σωστά με το μάτι. Για να κάνεις κατι τέτοιο θες τουλάχιστον εναν αναλογικό δέκτη και μια μικρή τηλεόραση για να τσεκάρεις επιτόπου την ώρα που κουνάς το πιάτο (με ψηφιακό δέκτη ξέχνα το). Δε φωνάζεις τον τυπά της περιοχής σου να σου ευθυγραμίσει το πιάτο? δε νομίζω να πάρει πολλά αφου δε θα χρειαστεί ουτε 5 λεπτά. Τώρα αν σκοπεύεις να πειραματιστείς με πολλούς δορυφόρους τότε δώσε τα 50-60 ευρώ και πάρε το εργαλείο να κάνεις μόνος σου τη δουλειά.

Reaction score
0
Ευχαριστώ βρε παιδια για τις απαντήσεις το παλεύω σύμφωνα με τις οδηγίες σου deliol
Μάλλον δεν δίνει αρκετό ρεύμα η pci στο lnb .Eίναι δυνατόν αυτό?
Άμα έχει κανένας τον χρόνο ας μου στείλει τον folder με τις ρυθμίσεις του στο progdvb pleeeease!!
Πώς βρίσκουμε το γεωγραφικο μήκος και πλάτος?
Ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
0
Κύριοι τα κατάφερα.Είχα πέσει στην περίπτωση.Θα γράψω διεξοδικά αργότερα ίσως για να βοηθηθούν καπιοιμε τις ασυμβατοτητες της skystar 2 με κάποια hardware parts.
ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΌΝ βρε παιδιά που στο κόρακα βάζουνε αυτά τα software cams keys στο progdvb??? ΠOY???

Reaction score
6
Το softcam.key μπαίνει στoν κυρίως φάκελλο του progdvb μαζί με το s2emu.dll και τα συνοδευτικά του (αρχεία του τύπου s2_hash_006xx.bin, το seca2.cfg και EEP.bin, ram.bin,rom.bin) ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo