Ο επομενος Sony ειναι...Diamond

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
H σειρα με τους πολυτιμους λιθους συνεχιζεται.
Μετα τον Ruby και τον Pearl σειρα εχει ο Diamond
Σε 1920χ1080 φυσικα
Αλλα με Xenon λαμπα
Kαι τιμη κοντα στα 8-9000 ευρω

Ακονιστε τα γερμανικα σας και διαβαστε εδω:
http://www.dia-maier.de/AV-News/index.html#09.09.2006

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.915
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτοί παίζουν με τα νεύρα μας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ποιόν να διαλέξω? τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ.....

Reaction score
3
Αυτό με τα ονόματα πολύτιμων λίθων είναι καλό. Γιατί έτσι και προβολέα αγοράζεις και πολύτιμο λίθο για τη γυναίκα σου. Πως της το λες; Απλά, ".......τι θα λεγες άμα σου αγόραζα ένα διαμάντι;¨ Η σύζυγος γεμάτη από χαρά δεν ρωτάει άλλες λεπτομέρειες. Πας και αγοράζεις το "διαμάντι", το στήνεις εν ώρα απουσίας της κι όταν επιστρέψει της βάζεις να δει π.χ. μόδα σε HD ή κάποιο δορυφορικό με ντοκυμαντέρ για κοσμήματα (έτσι για παραπλάνηση). Κι αν γκρινιάξει, της λες "μα να, έχουμε και διαμάντι και προβολέα, μ' ένα σμπάρο 2 τριγώνια". Οπότε την αποστομώνεις.
Συμπέρασμα: εγώ που δεν είμαι παντρεμένος, δεν μπορώ να αγοράσω το διαμάντι, θα περιμένω να παντρευτώ :D :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εγω δεν καταλαβαινω παντως προς τι αυτη η μανια συνεχομενων νεων συσκευων, και ιδιαιτερα ακριβων μοντελων, την στιγμη που η μονη διαφορα που γνωριζουμε εως τωρα ειναι η αυξημενη φωτεινοτητα.

Reaction score
1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εγω δεν καταλαβαινω παντως προς τι αυτη η μανια συνεχομενων νεων συσκευων, και ιδιαιτερα ακριβων μοντελων, την στιγμη που η μονη διαφορα που γνωριζουμε εως τωρα ειναι η αυξημενη φωτεινοτητα.
Αντρέα μου, μα είναι απλό....
The name of the game is "marketing" και οι "ειδικοί" το λένε "product differentiation" :wink:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ο Βαγγέλης πάντως είχε πεί οτι οι λάμπες xenon είναι ανώτερες χρωματικά απο τις άλλες.

Reaction score
0
Σε προηγουμενο thread ειχα μαντεψει το ονομα του επομενου sony :D Τι κερδιζω?????

ΥΓ: Αλλο που ψαχναμε για χαμηλοτερο μοντελο απο τον Pearl και οχι μεγαλυτερο :D

minas

Πισιά
Reaction score
4.437
Ε, θέλω κι εγώ τη μισή δόξα!
Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε μια δωρεάν συνδρομή στο AVsite εφόρου ζωής :mrgreen:

Πάντως ήταν μάλλον αναμενόμενη κίνηση, αφού ο Ruby επιδεχόταν μικροβελτιώσεις... Να δούμε πότε θα παίρνουμε ποιότητα Qualia με κάτω από 5000€ :wink:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale