- Reaction score
- 4.376
1 Don't fear the reaper - Blue Oyster Cult. «Μη φοβάσαι τον θεριστή», εξαιρετική και η διασκευή από τους ΗΙΜ.
2 Spanish train - Chris De Burgh. Ο Διάβολος και ο Θεός παίζουν πόκερ για να κερδίσουν τις ψυχές των (νεκρών) επιβατών του Spanish train. Ο Διάβολος φυσικά κλέβει...
3 Join me in death - ΗΙΜ (would you die tonight for love?).
4 Death trip - Cockney Rebel. Ο Steve Hurley δίνει τα ρέστα του.
5 The phantom of the opera - Nightwish. Το κλασικό κομμάτι της ομώνυμης όπερας του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, με τη διάσημη υψίφωνο Σάρα Μπράιτμαν σε τρελά κέφια.
6 Old and wise - Alan Parsons. (Και κάποια μέρα, στην ομίχλη του χρόνου, όταν θα σε ρωτήσουν αν με ήξερες, να χαμογελάσεις και να πεις ότι ήσουν φίλος/η μου, καθώς η αυλαία θα πέφτει μπροστά στα μάτια μου, όταν θα είμαι γέρος και σοφός...).
7 Soldier's things - Paul Young. Καταμετρώντας τα πράγματα που άφησε πίσω του ένας νεκρός στρατιώτης: τις μπότες του, τα μετάλλια ανδρείας του κ.λπ. Το τραγούδι τού Tom Waits ερμηνευμένο από την εκπληκτική φωνή του Paul Young.
8 Where the wild roses grow - N.Cave-K. Minogue. Εκεί που φυτρώνουν τα άγρια ρόδα δεν είναι μέρος για ποπ κορίτσια (and Ι kissed her goodbye, said, «all beauty must die»...). Το βιντεοκλίπ, έργο τέχνης.
9 Smells like teen spirit - Nirvana. Η απελπισμένη προθανάτια κραυγή του μετέπειτα αυτόχειρα Κερτ Κομπέιν.
0 Decades - Joy Division ( «Here are the young men, the weight on their shoulders..»).
Γ.Τ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 31/07/2008