Ο καλυτερος HDTV player

Reaction score
0
Κατεβαζω εδω και καιρο 4.11 gb hdtv υλικο, και επειδη εχω αγωνια για το περιεχομενο προσπαθω να δω οτι κατεβαζω. Το αρχειο ειναι wmv 720p και εχει καταληξη bc, μαλλον γιατι ειναι ημιτελη. Προσπαθω να το δω με το vlc αλλα κανει σπασιματα και με αλλα προγραμματα δεν παιζει, θα επρεπε να παιζει κανονικα η πρεπει να περιμενω, ποιο ειναι το καλυτερο hdtv player? και επειδη σιγουρα θα ειχατε απορια τι ειναι island fever3, ξερετε εσεις, πολυ καλη ποιοτητα, ειδικα το νησι ειναι απιστευτο......

Reaction score
3
Το αρχείο έχει κατάληξη .bc γιατί χρησιμοποιείς Bitcomet.
Ναι,είναι ημιτελές,όταν ολοκληρωθεί θα φύγει και η κατάληξη.
Αυτό μπορείς να το αλλάξεις στις ρυθμίσεις του client,ένα ξε-τικάρισμα είναι. :wink:

mrw

Reaction score
0
Δες τι είναι το WMVPostpross.exe και αν βοηθάει

For best quality: use PP1 or PP2
For best CPU ressource: use PP0

Δοκίμασε και τον Media Player Classic, πολλοί λένε πως τα καταφέρνει καλύτερα με HD material

Reaction score
0
ευχαριστω για τη βοηθεια, ξεκιναω τις απαντησεις.

Ο υπολογιστης δεν νομιζω οτι εχει προβλημα δεν ειχα με αλλα κλιπακια, ειναι ρ4 3,2 1 gb ram ati x800platinum asus κτλ...

αν ολοκληρωθει και φυγει η καταληξη θα παιζει κανινικα? που το ξετικαρω?

τι ειναι αυτο WMVPostpross.exe, sorry αλλα δεν το ξερω ξεχωριστω προγραμμα ειναι η ρυθμιση.

ευχαριστω και παλι περιμενω με αγονοια.

Reaction score
3
Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να ολοκληρωθεί για να φύγει η κατάληξη .bc
Φυσικό είναι να σου κάνει σπασίματα,όταν κατεβάζεις ένα .torrent δεν κατεβαίνει από την αρχή,σπάει σε κομμάτια και παίρνεις από τα διαθέσιμα.
Θα δοκιμάσεις λοιπόν αφού ολοκληρωθεί και αν τότε δεν σου παίζει ομαλά δοκίμασε τις λύσεις που σου έδωσαν οι άλλοι φίλοι.
Το Bitcomet 0.61 έχει κι ένα preview mode,δεν το έχω δουλέψει γιατί θέλει πολύ bandwidth.
Το ξετικάρισμα γίνεται στις ρυθμίσεις του client ως εξής:
Προτιμήσεις>Εργασία>Λήψη.
Εκεί ξετικάρεις το "Πρόσθεση της κατάληξης .bc στα μη ολοκληρωμένα αρχεία".
Έτσι όμως θα πρέπει να έχεις τα μη ολοκληρωμένα σε άλλο φάκελο από τα έτοιμα,οκ?

NLS

Reaction score
1
νομίζω με HD content ΠΟΛΥ καλά τα πάει το WinDVD player...

είμαι φανατικός Media Player Classic οπαδός (παρά την εμφανή αδιαφορία του προγραμματιστή του στο να ενημερώνει το πρόγραμμα ή ακόμα περισσότερο τον κόσμο με το τι πρόσθεσε), αλλά το WinDVD μου έπαιξε σωστότερα αυτά τα πράγματα...

βέβαια όλα εξαρτώνται από τους CODEC που χρησιμοποιούνται και το τι άλλο θες να κάνει το PC την ίδια στιγμή...

Reaction score
1
Για δοκιμαστε και το FusionHDTV σε ts αρχεια εχει μακραν την καλυτερη εικονα απο οσα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.

NLS

Reaction score
1
αυτό μαζί με την κάρτα δεν έρχεται;
αν δεν έχεις την κάρτα;

JD

Reaction score
0
Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε να παιξουμε HD με το MCE2005 + Nvidia decoder?
Σε σχεση με τα windvd κ powerdvd πως ειναι η ποιοτητα?

Reaction score
0
Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε να παιξουμε HD με το MCE2005 + Nvidia decoder?
Σε σχεση με τα windvd κ powerdvd πως ειναι η ποιοτητα?
Το έχω κάνει σε ενα Ρ4 2,8 και 6600 agp. Κάποιες φορές έπαιζε απροβλημάτιστα και κάποιες όχι. Κατάφερα πάντως να δω live HDFORUM (με τους ειδικά διαμορφωμένους drivers της Technotrend για DVB/T pseudoemulation) με υπαρκτά αλλά λίγα σπασίματα. Θα επιχειρήσω εκ νέου με τους τελευταίους drivers και decoders και θα επανέλθω.

Reaction score
0
Γεια χαρα σε όλους.
Εμενα μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο ο VLC και μαλιστα ειναι και ο μονος που επεξε σωστα DD5.1 ηχο απο οτι HD υλικο εχω κατεβασει. Το μονο που με ξενιζει ειναι οτι κατω απο την εικονα εμφανιζει μια λεπτη γκριζα γραμμη. Εχει κανεις ιδεα τι ειναι και πως την εξαφανιζω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος