Ο κτηνίατρος του AVSite

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.041
Εκτός τον Vet ανακάλυψα κι άλλον κτηνίατρο στο φόρουμ μας.

Ας υπάρχει αυτό το θέμα να μας βοηθάει με τις ψυχούλες μας που έχουμε.

Ας ξεκινήσω με μια ερωτησούλα. Το χαπάκι που δίνουμε στο σκυλάκι μας για τα σκουλήκια

το δίνουμε και χωρίς να βλέπουμε σκουλήκια στα κακάκια τους;

Ακούω διαφορετικές γνώμες, γι αυτό ρωτάω.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εγώ έμαθα από συζητήσεις με κτηνιάτρους πως το χάπι το δίνουμε κάθε 4μηνο περίπου γιατί τα σκουλίκια δεν φαίνονται πάντα στα κακάκια.
Μπορεί να υπάρχουν αυγά τα οποία είναι πολύ δύςκολο να εντοπιστούν από εμάς τους ιδιοκτήτες με τα ματάκια μας.

Αν οι κτηνίατροι του φόρουμ μας έχουν άλλη άποψη, θα ήθελα πολύ να την ακούσουμε...

Υγ. Πολύ πολύ ωραίο θέμα ΑΒΓΔ! :drinks:

D

deleted user 10898

Guest
Να βρείτε έναν κτηνίατρο που εμπιστεύεστε, και να τον ακούτε χωρίς να διαβάζετε τι γράφει ο κάθε τυχαίος vet στο internet.
Άλλο το πικάπ, άλλο η υγεία.
Αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στείλτε μου πμ.
Στην διάθεσή σας....

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Νίκο πές μας τί ισχύει στο ερώτημα όμως... ε;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.041
Να βρείτε έναν κτηνίατρο που εμπιστεύεστε, και να τον ακούτε χωρίς να διαβάζετε τι γράφει ο κάθε τυχαίος vet στο internet.
Νικόλα δεν άκουσα κανέναν στο ίντερνετ.

Από κτηνιάτρους άκουσα τις δύο διαφορετικές γνώμες.

Ο ένας μου είπε να του δίνω μόνο αν βλέπω σκουλήκια κι ο άλλος κάθε τρεις μήνες, άσχετα αν βλέπω.

Πιο σωστές συμβουλές πιστεύω θα μου δώσεις εσύ!

Reaction score
2
Έχει χάπια και και για κάθε μήνα (εμείς αυτά παίρνουμε), τα χάπια και τα διάφορα φάρμακα για ενδοπαράσιτα ή εξωπαράσιτα τα χορηγούμε για να προλαμβάνουμε τις ασθένειες και όχι για να τα θεραπεύσουμε (άσχετα που κάποια απο αυτά κάνουν και αυτήν την δουλειά).
Παντός ο πιό κατάλληλος για όλες τις απορίες μας είναι ο κτηνίατρος, αυτός θα προτείνει και θα κρίνει κατά περίπτωση πια μέθοδο να ακολουθούμε.
Γιατί άλλοι κίνδυνοι υπάρχουν στον βορά και άλλοι στον νότο (π.χ. σκνίπα που το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο στην βόρια Ελλάδα από ότι στην νότια).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.033
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast