Ο νέος βασιλιάς : Pioneer LX90

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ο νέος βασιλιάς : Pioneer LX90

Xμμ...τούμπανο!
Και B&O ICEpower modules.

Χαχα, sorry αλλά αυτό είναι πληρωμένη απάντηση στον argi! :mrgreen:
Πάει και η αγαπημένη σου Pioneer, φίλε argi, ψαρώσανε κι αυτοί! :respect:
(Σε πειράζω και είμαι και κολλημένος με τα ψηφιακά, μη δίνεις σημασία!)

Reaction score
0
και το νεο BlueRay...

-O LX90 θα έχει στο στάδιο εξόδου IcePower της Β&0 με 250W ή 500w ανά κανάλι.
-ΙCEPOWER χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και η Jeff Rowland
-10 hdmi IN
-3 HDMI OUT
-Έγχρωμο μόνιτορ στην πρόσοψη
-Αγνωστος αριθμός καναλιών (9 ή 10)
-Εκπλήξεις στο τμήμα εικόνας....
-Τιμη 6000-7000€

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αυτο αν μου το ελεγες πριν 2 χρονια μπορει να ψαρωνα τωρα οχι παιζω με προ- τελικους και ως γνωστο το ποταμι δεν γυριζει πισω
μετα τα 2χ380 θα παω σε 1χ700 δυστηχως δεν ψαρωνω απο ψηφιακα κουτια γιατι ο ψηφιακος ηχος δεν ειναι αναλογικος και ας ειναι και ps audio το ψηφιακο δεν θα γινει ποτε αναλιγικο οσο και αν βελτιωθει αν καποιοι για αλλους λογους γουσταρουν go on ,εγω ευχαριστω δεν θα παρω

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Ο νέος βασιλιάς : Pioneer LX90

αυτο αν μου το ελεγες πριν 2 χρονια μπορει να ψαρωνα τωρα οχι παιζω με προ- τελικους και ως γνωστο το ποταμι δεν γυριζει πισω
μετα τα 2χ380 θα παω σε 1χ700 δυστηχως δεν ψαρωνω απο ψηφιακα κουτια γιατι ο ψηφιακος ηχος δεν ειναι αναλογικος και ας ειναι και ps audio το ψηφιακο δεν θα γινει ποτε αναλιγικο οσο και αν βελτιωθει αν καποιοι για αλλους λογους γουσταρουν go on ,εγω ευχαριστω δεν θα παρω
Βρε δε σου είπε κανείς να γυρίσεις σε ολοκληρωμένο, αλοίμονο.
Απλά το "δεν ψαρώνω με τα ψηφιακά" είναι τσουβάλιασμα όμως.
Κάτι τέτοιο θα λέγανε και οι φανατικοί των λυχνιών όταν πήραν τα πάνω τους τα τρανζίστορ φαντάζομαι.

Το ότι εταιρείες που αγαπάς και εμπιστεύεσαι, απ'ότι έχω καταλάβει, όπως η Pioneer και η Rotel πάνε σε τέτοιες λύσεις, όπως και HiEnd εταιρείες όπως η Bel Canto, η Jeff Rowland και η θρυλική Audio Research, δε σου λέει κάτι?
Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα αργά ή γρήγορα - όχι μόνο εσύ, γενικότερα.

Επίσης, το ότι το ψηφιακό δε θα γίνει ποτέ αναλογικό είναι σίγουρο.
Σπίτι σου ακούς απο πικάπ να φανταστώ? :happy_8:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αν κατσω και εξηγησω γιατι ενας ψηφιακος δεν θα παιξει ποτε σαν ενα μη δεν ειναι αρκετο. Γιατι αν δεν τα ακουσουμε διπλα διπλα δεν βγαζουμε ασφαλη συμπερασματα.Τωρα αν καποιοι το γυρνανε σε ψηφιακο για πολλους λογους καλα κανουν ,εγω δεν ακολουθω.Τωρα γιαυτους που το γυρισαν απο λαμπα σε τρανζιστορ ξερω αλλου τοσους που το γυρισαν απο τρανζιστορ σε λαμπα.Παλι αυτο δεν λεει τιποτα βεβαια,αλλα εγω ειμαι της αναλογικης σχολης και ετσι θα μεινω ειναι το ego μου .Αυτα για τωρα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
την πιονερ την συμπαθω για πιονερ και υλικα ,υλοποιησεις ιδεες. Την rotel οχι για αλλους λογους ασχετα αν κουρδισεις ενα roel σωστα παταει πολλα πραματα που βρισκει μπροστα του,δεν συμπαθω γενικα τα αγγλικα προιοντα ,οχι ομως οτι δεν τα αποδεχομαι,ξανα αυτα για τωρα

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Ο νέος βασιλιάς : Pioneer LX90

Τωρα γιαυτους που το γυρισαν απο λαμπα σε τρανζιστορ ξερω αλλου τοσους που το γυρισαν απο τρανζιστορ σε λαμπα.
Μα έτσι είναι το σωστό. Υπάρχει χώρος για όλα. Και για λάμπα και για τρανζίστορ και για ψηφιακό. Η κάθε υλοποίηση κάτι έχει να δώσει. Όσοι έχουν ακούσει καλό ψηφιακό λένε πως γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ λάμπας και τρανζίστορ (στερεοφωνική εικόνα και φυσικότητα απο λάμπα, ισχύ και χαμηλό απο τρανζίστορ κλπ). Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργήσουμε τα υπόλοιπα. Απλά να έχουμε ανοιχτά μυαλά να δεχόμαστε το νέο... Ξέρω, λίγο δυσεύρετα στο χώρο του HiFi-HiEnd τα ανοιχτά μυαλά, αλλά σίγα-σιγά θα τις ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις θέλω να πιστεύω - τουλάχιστον κάποιες απο αυτές.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αλλοινονο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη αντιληψη για τον ηχο και αναλογα πραττει. Γιαυτο εχει απο ολα το μαγαζι να ψωνιζουμε οτι μας κολλαει στο αυτι ,και παλι αν κατι αλλο μας κανει κλικ το βλεπουμε παλι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.686
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis