Αρχές 2008...
Attachments
-
36,2 KB Προβολές: 140
Βρε δε σου είπε κανείς να γυρίσεις σε ολοκληρωμένο, αλοίμονο.αυτο αν μου το ελεγες πριν 2 χρονια μπορει να ψαρωνα τωρα οχι παιζω με προ- τελικους και ως γνωστο το ποταμι δεν γυριζει πισω
μετα τα 2χ380 θα παω σε 1χ700 δυστηχως δεν ψαρωνω απο ψηφιακα κουτια γιατι ο ψηφιακος ηχος δεν ειναι αναλογικος και ας ειναι και ps audio το ψηφιακο δεν θα γινει ποτε αναλιγικο οσο και αν βελτιωθει αν καποιοι για αλλους λογους γουσταρουν go on ,εγω ευχαριστω δεν θα παρω
Μα έτσι είναι το σωστό. Υπάρχει χώρος για όλα. Και για λάμπα και για τρανζίστορ και για ψηφιακό. Η κάθε υλοποίηση κάτι έχει να δώσει. Όσοι έχουν ακούσει καλό ψηφιακό λένε πως γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ λάμπας και τρανζίστορ (στερεοφωνική εικόνα και φυσικότητα απο λάμπα, ισχύ και χαμηλό απο τρανζίστορ κλπ). Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργήσουμε τα υπόλοιπα. Απλά να έχουμε ανοιχτά μυαλά να δεχόμαστε το νέο... Ξέρω, λίγο δυσεύρετα στο χώρο του HiFi-HiEnd τα ανοιχτά μυαλά, αλλά σίγα-σιγά θα τις ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις θέλω να πιστεύω - τουλάχιστον κάποιες απο αυτές.Τωρα γιαυτους που το γυρισαν απο λαμπα σε τρανζιστορ ξερω αλλου τοσους που το γυρισαν απο τρανζιστορ σε λαμπα.