Ο νεος Bond



Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Το να μην είναι Άγγλος ο ηθοποός που θα ενσαρκώσει τον Μπόντ δεν ήταν εμπόδιο ούτε στο παρλθόν.Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τζόρτζ "Στην Υπηρεσία Της Αυτού Μεγαλειότητος" Λέιζενμπι ήταν Αυστραλός...
Τοτε μάλλον ειναι θεμα προφοράς.
Και οι Αυστραλοί την έχουν
Μπα, δεν ομιζω οτι παιζει ρολο η προφορα.Ο Κοννερυ ειχε ανεκαθεν βαρια Σκωτσεζικη προφορα και ο Μπροσναν ειναι Ιρλανδος.Ο μονος που μιλαει απταιστα ειναι ο Ροτζερ Μουρ.
Μαλλον ειναι θεμα star appeal.Απ'αυτους που ηταν υποψηφιοι,θεωρω πολυ καλυτερους τον Χιου Τζακμαν και τον Κλαιβ Οουεν.Γιατι διαλεξανε αυτον ειναι μυστηριο.Κατ'αρχην ειναι πολυ κοντος.Δειτε το Τομπ Ραιηντερ ειναι μετα βιας ψηλοτερος απο την Αντζελινα........ :?: :wink:
 

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Ειδικά ο Χιού Τζάκμαν κάτι μου κάνει για Μπόντ.Και ο Όουεν θα ήταν πολύ καλός.Τώρα γιατί τους ήρθε ξαφνικά να φτιάξουν 3 ταινίες πάτους με τον Μπόντ δεν μπορώ να το καταλάβω...Μόνο σε dvd και αν.Μετά τον Πήρς είναι μεγάλο το χτύπημα να βλέπεις αυτόν τον κοντοστούπη ξανθομπάμπουρα αυστραλοπίθηκα να οδηγάει την Άστον,να πίνει Dom Perignon και να χτυπάει υα καλύτερα θηλυκά που κινούνται στον πλανήτη....
 

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Why

Έλεος.Μα καλά ο Jude Law που βόσκει?Χάθηκε να πάρουν αυτόν?Έλεος πια.Ελπίζω να μην πάρουν τελικα τον τύπο.Δεν πρόκειται να ξαναδώ Bond Movie.
And why the hell would one want to do something like that...please tell me....
 

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Why not?He is british,he has style and his acting skills are not to be questioned.He has played characters with both comedian and dramatical substance so...Now you tell me why the hell have they done something like that?
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.644
Μηνύματα
2.870.187
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top