- Reaction score
- 4
Γεια σας.
Σκέφτομαι να πάρω ένα projecto-ρα και θέλω μερικές συμβουλές.
Καταρχήν να σας πω ότι δεν έχω ιδέα...αλλά:
Δεν θέλω να πάρω τηλεόραση και το καλοκαίρι έχει μπάλα !
Αυτό σημαίνει ότι θα μαζευόμαστε παρέα, θα παίζουμε και κανένα παιχνίδι. + να βλέπω και τις ταινίες μου εκεί.
Ο χώρος που θα μπει είναι αρκετά έως πολύ φωτεινός.
Οι διαστάσεις είναι μάλλον 'ελεύθερες' δηλαδή λογικά τοποθετείται όσο μακριά-κοντά χρειαστεί (ή έτσι νομίζω)
Ένας φίλος, μου πρότεινε να πάρω Lcd γιατί είναι πιο εύχρηστοι στην τοποθέτηση.
Επειδή θα είναι ο πρώτος και δεν είναι στις προτεραιότητες μου μια τέτοια αγορά, θέλω κάτι απλό και τίμιο, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις δηλαδή.
προς το παρόν κοιτάω στα μεταχειρισμένα για να την βγάλω 1-2 χρόνια και αν μου αρέσει να προχωρήσω σε κάτι πιο σοβαρό.
Από την άλλη θα έπαιρνα και ένα καινούργιο αν είναι φθηνός και καλύψει τα παραπάνω.
Προτάσεις ?
Σκέφτομαι να πάρω ένα projecto-ρα και θέλω μερικές συμβουλές.
Καταρχήν να σας πω ότι δεν έχω ιδέα...αλλά:
Δεν θέλω να πάρω τηλεόραση και το καλοκαίρι έχει μπάλα !
Αυτό σημαίνει ότι θα μαζευόμαστε παρέα, θα παίζουμε και κανένα παιχνίδι. + να βλέπω και τις ταινίες μου εκεί.
Ο χώρος που θα μπει είναι αρκετά έως πολύ φωτεινός.
Οι διαστάσεις είναι μάλλον 'ελεύθερες' δηλαδή λογικά τοποθετείται όσο μακριά-κοντά χρειαστεί (ή έτσι νομίζω)
Ένας φίλος, μου πρότεινε να πάρω Lcd γιατί είναι πιο εύχρηστοι στην τοποθέτηση.
Επειδή θα είναι ο πρώτος και δεν είναι στις προτεραιότητες μου μια τέτοια αγορά, θέλω κάτι απλό και τίμιο, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις δηλαδή.
προς το παρόν κοιτάω στα μεταχειρισμένα για να την βγάλω 1-2 χρόνια και αν μου αρέσει να προχωρήσω σε κάτι πιο σοβαρό.
Από την άλλη θα έπαιρνα και ένα καινούργιο αν είναι φθηνός και καλύψει τα παραπάνω.
Προτάσεις ?