Ο Christophe στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Reaction score
1.458
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Christophe στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένας πραγματικός θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του γαλλικού τραγουδιού, έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Ο λόγος για τον θρυλικό Christophe που θα δώσει δυο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 2 και 3 Μαϊου στις 20.30 στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Ο Γάλλος τροβαδούρος και «Πρέσβης Καλής Θελήσεως» του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού θα τραγουδήσει αποκλειστικά για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Ο Κριστόφ με την ορχήστρα του θα παρουσιάσουν τα καινούργια του τραγούδια μαζί με τις μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες του, όπως Aline, Oh mon amour, Mal, Les marionettes, The girl from Salina, Les mots bleus κ.ά.

Τα έσοδα των δύο συναυλιών θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται από 30 έως 95 ευρώ ενώ για τους φοιτητές είναι 20 ευρώ.

PS:Οι λάτρεις του καλού γαλλικού τραγουδιού…σπεύσατε!

Reaction score
1.458
Απάντηση: Ο Christophe στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Εγω πάντως θα πάω!Οχι με το φοιτητικό εισιτήριο βέβαια :116: αλλά με καποια ενδιάμεση τιμή.
Πάντως είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις στην χώρα μας,ακόμη και στα χρόνια του μνημονίου!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Αν κρατάει ακόμα η φωνή του (όπως κρατάει π.χ. του εντελώς διαφορετικού αλλά εξίσου... σιτεμένου Klaus Meine), θα είναι μια εξαιρετική συναυλία. Αν όμως οι οκτάβες έχουν πάρει τον κατήφορο και προσπαθεί να πει τραγούδια 40 χρόνων με... λιγότερο άνοιγμα ανάμεσα στις χαμηλές και τις ψηλές νότες, σε συνδυασμό με την οπωσδήποτε διαφορετική πλέον εμφάνισή του, θα είναι σκέτη θλίψη... σαν "ήρθα να σας θυμίσω ότι γεράσατε" ένα πράγμα.

[YOUTUBE]rw36n0U6Dzw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]WGf2D5tNLFc[/YOUTUBE]

Reaction score
11

Από το LP με τον γενικό τίτλο "Christophe:main dans la main" με πρώτη έκδοση το 1975 από την "Disque Motors, Paris".

"MAIN DANS LA MAIN"

[YOUTUBE]vU0FoUMei-g[/YOUTUBE]

"MERE TU ES LA SEULE"

[YOUTUBE]ZviNkxdL4Hc[/YOUTUBE]

Για τα κομμάτια αυτά, του συγχωρώ τα γηρατειά του, τα γηρατειά μου και λέω μήπως του συγχωρεθούν και τ' αποθαμένα του!

Κύριε ελέησον!

:142:

Reaction score
11

"...άφες αυτοίς..."

"ALINE"

[YOUTUBE]bj8-_QKN31o[/YOUTUBE]

:107:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Sorry που θα σας τη σπάσω αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είναι μουσικός θρύλος ο Christophe; :117:
Εγώ ούτε για τον Δάκη της Γαλλίας δεν τον κάνω (πρέπει να είναι και συνομήλικοι). :114:

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.947

Εμένα πάντως μου αρέσει καλύτερα η παρακάτω κοπελίτσα:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.458