Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος ενός Harman Kardon 3490, ο οποίο μέχρι και χθες το βράδυ δούλευε άψογα.
Τα πρώτα άσχημα σημάδια άρχισαν να φαίνονται γύρω στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, όπου ενώ κοιμόμασταν όλοι άνοιξε μόνος του και άρχισε να παίζει ράδιο. Το έκλεισα χωρίς να δώσω σημασία και σε 15 δευτερόλεπτα ξανάνοιξε. Για να μην τα πολύλογώ αυτό έγινε 4-5 φορές μέχρι που αποφάσισα να τον βγάλω από την πρίζα.
Σήμερα πάλι τα ίδια και χειρότερα. Πλέον τα μισά κουμπιά του δεν αποκρίνονται και συνεχίζει να ανοίγει μόνος του.
Τέτοια επιμονή που φοβήθηκα οτι στο τέλος θα ανοίξει και χωρίς ρεύμα :) Δοκίμασα και τα reset που έχει αλλά τίποτα.
Να τον κλάψω από τώρα?
Όποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ πολύ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
To remote control είναι κοντά? Μήπως έχει κολλήσει κάποιο πλήκτρο, ή πλήκτρα?

Reaction score
1
Απάντηση: Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Τα πρώτα άσχημα σημάδια άρχισαν να φαίνονται γύρω στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, όπου ενώ κοιμόμασταν όλοι άνοιξε μόνος του και άρχισε να παίζει ράδιο. Το έκλεισα χωρίς να δώσω σημασία και σε 15 δευτερόλεπτα ξανάνοιξε.

Λύση...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Πέρα από την καλοπροέρετη πάντα πλάκα, μιά βόλτα από το επίσημο σέρβις θα δώσει τη λύση...Μήπως έχει κάποιου είδους χρονοδιακόπτη που έχει ενεργοποιηθεί ;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή (reset)
Στη σπάνια περίπτωση που η λειτουργία της συσκευής είναι αφύσικη, μπορεί να φταίει η λανθασμένη συμπεριφορά του μικροεπεξεργαστή της ή της μνήμης της.
Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρώτα αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα και περιμένετε τουλάχιστον 3 λεπτά. Μετά την παύση, συνδέστε ξανά το καλώδιο ρεύματος και ελέγξτε τη λειτουργία της συσκευής. Αν το σύστημα εξακολουθεί να μη λειτουργεί καλά, θα χρειαστεί να κάνετε reset στη συσκευή.
Πρώτα θέστε τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, είτε πιέζοντας το διακόπτη τροφοδοσίας (στο πίσω μέρος της συσκευής) σε θέση OFF (29), είτε αποσυνδέοντας τη συσκευή από το ρεύμα. Κατόπιν πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο MUTE (5) και το Preset Scan (12) ταυτόχρονα (Στην ΠΡΟΣΟΨΗ της συσκευής μόνο, όχι στο τηλεχειρι-στήριο). Όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή και η οθόνη ενδείξεων δείξει τη λέξη RESET, απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. Η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής. Όλα τα δεδομένα έχουν χαθεί και πλέον θα πρέπει να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις εξ' αρχής.
Αν το σύστημα εξακολουθεί να μη λειτουργεί σωστά, μπορεί να υπήρξε ηλεκτροστατική εκκένωση ή σοβαρό πρό-βλημα τροφοδοσίας που να κατέστρεψε τη μνήμη ή τον επεξεργαστή.
Αν αυτά τα βήματα δεν λύσουν το πρόβλημα, απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο σέρβις της Harman Kardon.

Reaction score
0
Έχω δοκιμάσει ήδη και τα δύο reset που αναφέρεις Νίκο αλλλά καμία βελτίωση. Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι Λάρισα, οπότε θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τι κατάστημα που τον αγόρασα στην Αθήνα. Πάντως για να πω την αλήθεια χλωμό το βλέπω.

Για το επίσημο service απευθύνομαι σε αυτόν που αναφέρει η HK ως διανομέα στην Ελλάδα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Για το επίσημο service απευθύνομαι σε αυτόν που αναφέρει η HK ως διανομέα στην Ελλάδα?
Σε αυτόν μιλάς τώρα!:107:
Στείλτον στο service που σού έγραψα παραπάνω, μαζί με μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και ειδοποίησέ με να φροντίσω για γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Σε αυτόν μιλάς τώρα!:107:
Στείλτον στο service που σού έγραψα παραπάνω, μαζί με μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και ειδοποίησέ με να φροντίσω για γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος.
:111::111:

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο αλλά μάλλον δεν πρέπει να ισχύει ακόμη η εγγύηση. Έχω την εντύπωση ότι ήταν για δύο χρόνια, και τον αγόρασα το 2008. Κάτσε να βρώ την αόδειξη να σιγουρευτώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ο Harman Kardon μου τρελάθηκε

Νίκο ο ενισχυτής είναι αγορασμένος 24/10/2008. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει ακόμη η εγγύηση?

Ευχαριστώ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095