Ο Mεγάλος Aδελφός Ντύνεται... Αγρότης!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
• Ένας νέος «ηλεκτρονικός κατάσκοπος» θα κυκλοφορεί σε λίγο καιρό (και) στον ελληνικό ουρανό, για να κατασκοπεύει τους αγρότες. Αυτό το ηλεκτρονικό μάτι στον ουρανό θα χρησιμοποιηθεί από φέτος για να αστυνομεύει το νέο σύστημα αγροτικών πληρωμών που εισάγεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη επανάσταση στη γεωργία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
• Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των «Τάιμς», για πρώτη φορά μετά τη μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, οι αγρότες θα λαμβάνουν πληρωμή από τις Βρυξέλλες για να φροντίζουν τη γη, και όχι για να εκτρέφουν ζώα για κτηνοτροφική παραγωγή. Ο δορυφόρος θα μπορεί να διασφαλίσει ότι οι αγρότες πράγματι φροντίζουν τη γη και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της πανίδας, κάτι που καλούνται να κάνουν έναντι περίπου 5 δισ. ευρώ που θα τους πληρώνουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι.
• Αυτή η δορυφορική ηλεκτρονική κάμερα είναι τόσο ισχυρή που θα μπορεί να διακρίνει ακόμα και έναν αγρότη που καλλιεργεί το χωράφι του. Θα μπορεί να ελέγχει το πώς τα χωράφια είναι οργωμένα, τα όρια μεταξύ των διαφόρων χωραφιών, ακόμα και τη συντήρηση που γίνεται στα δρομάκια μεταξύ των χωραφιών.
(Nέα)
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
Κατασκοπευτική τεχνολογία

H εφαρμογή αυτής της νέας κατασκοπευτικής τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα, δεν είναι κάτι που αφήνει ασυγκίνητους τους αγρότες και είναι πολλοί εκείνοι που επισημαίνουν ότι σιγά σιγά η ζωή τους μπαίνει στο στόχαστρο μιας νοοτροπίας Μεγάλου Αδελφού. Ωστόσο, οι περισσότερες χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία από φέτος. Μόνο η Αυστρία, η Φινλανδία και η Πορτογαλία εξαιρούνται προς το παρόν από την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, αλλά ενδέχεται αργότερα να την εφαρμόσουν και αυτές.

Ο Σάιμον Κέι, αξιωματούχος ερευνητικού κέντρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κοντά στο Μιλάνο, το οποίο έχει κάνει δοκιμές για να εξετάσει πόσο αποτελεσματικά ο δορυφόρος αστυνομεύει τους αγρότες και την αγροτική παραγωγή, αναφέρει ότι ήδη ο δορυφόρος έχει χρησιμοποιηθεί από ορισμένες χώρες της E.E. για να επιθεωρεί ελαιώνες και καλλιέργειες σίτου και λαχανικών.
 


Μηνύματα
30.532
Reaction score
49
Τι FAME STORY και λ@λ@κίες...........
Εδώ είναι το πράμα που σαλεύει!!!

[scroll]ΒΛΑΧΟΣ STORY[/scroll]

200000 ευρώ θα πάρει ο νικητής που θα κάτσει περισσότερες ώρες στο χωράφι του!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 




Μηνύματα
30.532
Reaction score
49
Toν φαντάζεσαι όμως με γόβα στιλέτο να παίζει κυνηγητό με τον γιο του διπλανού αγρότη?
Τηλεθέαση στο 90%
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Μηνύματα
3.035.485
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa
Top