Ο Stig είναι ο Schumi!!!

Reaction score
152
Απάντηση: Ο Stig είναι ο Schumi!!!

στο παιχνιδι του PS3 "HIN2" εγω τον ξερω σαν driver X.....

Reaction score
0
Μπα... δε νομίζω... σιγά μην πλήρωνε κάθε κυριακή ολόκληρο σουμάχερ το top gear για να κάνει δοκιμές στην πίστα...

τουλάχιστον έχει μάθει αγγλικά... με τις υπόλοιπες ξένες γλώσσες να δούμε τι θα γίνει...

Reaction score
3

Είναι προφανές ότι δεν είναι ο "τσαγκάρης" και ότι παρουσιάστηκε ντυμένος Sting για το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά και αυτός ο Sting πολύ οδηγάρα ρε παιδί μου.

Reaction score
5
Βρε, διαβάστε λίγο το άρθρο! :114:
Δεν υπάρχει ένας Stig αλλά πολλοί. Στη συγκεκριμένη μέρα, την Ferrari FXX οδήγησε ο Schumi, μιας και ήταν δικιά του.
Πάντως, από entertainment value, το Top Gear είναι Top...:615:

Reaction score
0

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν απόλαυση:

Ένα απόσπασμα:
- Some say you only know two things about ducks and they are both wrong.
- Well I know that they can't fly.
- They were right then. :142:

Επίσης είπε ότι στα χρόνια του στην F1 ο καλύτερός του αντίπαλος ήταν ο Hakkinen :615:

Και έκανε έναν ....καταπληκτικό γύρο με το Liana. :137:

Reaction score
2.263
Ερώτηξις: Η σεζόν του χειμώνα που έληξε με το οδοιπορικό στο Βιετνάμ ήταν και η τελευταία; Θα ακολουθήσει άλλη ή η σειρά έληξε?

GTX

Reaction score
39
Ερώτηξις: Η σεζόν του χειμώνα που έληξε με το οδοιπορικό στο Βιετνάμ ήταν και η τελευταία; Θα ακολουθήσει άλλη ή η σειρά έληξε?

Το επισόδειο με τον schumi που συζητάμε είναι το πρώτο της νέας σαιζόν.

Ενοείται ότι ο Schumi πήγαινε πακέτο με την FXX σιγά μην άφηνε άλλον να την οδηγήσει :143:

Πάντως η συνέντευξη του μου φάνηκε πολύ μούφα και στημένη (κλασικός schumi βασικά) δεν απάντησε σοβαρά σε καμία ερώτηση πιστεύω, ούτε είναι καμία είδηση ότι θεωρούσε τον Mika γρήγορο. Μεγάλη απογοήτευση που δεν οδήγησε και το Suzuki να δούμε αν μπορεί να σπάσει το χρόνο του Hamilton... Κότας ο Μιχαλάκης μου φαίνεται :136:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο Stig είναι ο Schumi!!!

Πάντως η συνέντευξη του μου φάνηκε πολύ μούφα και στημένη (κλασικός schumi βασικά) δεν απάντησε σοβαρά σε καμία ερώτηση πιστεύω, ούτε είναι καμία είδηση ότι θεωρούσε τον Mika γρήγορο. Μεγάλη απογοήτευση που δεν οδήγησε και το Suzuki να δούμε αν μπορεί να σπάσει το χρόνο του Hamilton... Κότας ο Μιχαλάκης μου φαίνεται :136:
Εντάξει, θα μπορούσε να είχε πει και άλλους αλλά τον ξεχώρισε.

Ο Hamilton είχε οδηγήσει υπό βροχή οπότε ο χρόνος δε θα ήταν συγκρίσιμος ούτως ή άλλως. Πάντως δεν τον είδα και πολύ συντετριμμένο για την κακή πορεία της McLaren και του Hamilton φέτος :142: Για τα χάλια της Ferrari βέβαια δεν είπε κουβέντα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.193
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon