ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ VEGAS ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΑ L,R SKEAKERS ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΜΠΟΡΝΕΣ NEXTGEN TΗΣ WBT ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!
δυστυχως δεν μπορω να αποκαλυψω την πηγη μου η minimal contact φιλοσοφια παντως ξεπερασε καθε τι αλλο ποιοτητα η γνωστη φοτο στο www.wbt.de υποψιν ειναι sample που σημαινει ειναι κατι που θα βγει σε περιπου 3 βδομαδες προς ενημερωση μετα απο 1-2 βδομαδες θα ειναι επισιμα κοντα μας
Το έχεις πιάσει το νόημα.
Αν κάτσεις και το σκεφτείς, θα διαπιστώσεις πόσο ευτυχισμένοι θα γίνουμε κάποτε αν καταφέρουμε να κάνουμε τα ψηφιακά δεδομένα ενός cd να συμπεριφέρονται σαν οποιαδήποτε ψηφιακά data σε pc, ήτοι να αποκτήσουν την λογική ή μιλάμε ή δεν μιλάμε, μεταξύ δύο σημείων? ΝΑ γιατί τα studio ΔΕΝ μεταφέρουν από εδώ κι από εκεί data με... ψηφιακές συνδέσεις (ηληθιότητες Hi End) μεταξύ συσκευών που λαμβάνουν μέρος στο mastering και στην επεξεργασία, αλλά έχουν ένα απλό δίκτυο με 4-5 πισάκια και στο τέλος τα περνάνε κι από ΕΝΑ (1) μόνο, ψηφιακό καλώδιο (μπορεί και κανένα)...
Νίκο, το έχω πιάσει το νόημα εδώ και πολλά χρόνια. Απλά στο Hi-Fi και στο Hi-End αν αρχίσουμε να μιλάμε για μύθους και πραγματικότητες δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Είσαι κι εσύ της δουλειάς όπως κι εγώ οπότε γνωρίζουμε κάποια πράγματα εκ των έσω.
Ασε τα παιδάκια να χαίρονται τα πανάκριβα CD players (με τα CDR drives) και τα WBT nextgen τους.
well τι δουλεια εχει το τι γινετε στα studio με το τι γινετε στο σπιτι μας by the way στα studio με τι ενωνουν τα καλωδια με τα monitor και τους ενισχυτες μαλλον με μπορνες ξανα by the way ξερουν τι θα πει οξειδωση και τι προκαλει στο καλωδιακι μας
by the way ο φιλος μου ο Νικολακης στο φτωχο...... studio του εχει καλωδια καραμερτζανη o lucas στο san rafael εχει xlο Τον παλιοφαντασμενο γιαυτο οι ταινιες του ακουγονται τοσο χαλια .Ενω ο Νικολακης που τα παιρνει απο τα ασχετα πιτσιρικια μαγκας η δαγκας αραγε γιατι τον ξερουν μονο οι φτωχοντοπιοι αλλα τον lucas αντε για