ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ HIFI, ΝΕΟΣ ΕΔΩ

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους τους νέους φίλους μου.
Αφού είδα κι' εγώ ότι υπάρχει πολύ "αναλογικό" και "vintage" hifi στο site, γράφτηκα και .... νάμαι!
Στο χώρο είμαι από τα νιάτα μου .... 1972 η αρχή :107:
Τα πράγματα χειροτέρεψαν με τα ... γεράματα :110:.
Μανιώδης συλλέκτης vintage hifi .... δεκάδες μηχανήματα, 9 ΠΛΗΡΗ συστήματα παίζουν εναλλάξ στην "αντροσπηλιά" μου (πώς λένε το "mancave" στα ελληνικά?)
Ενισχυτές, ραδιοενισχυτές, πικάπ, κασετόφωνα (δεν έχω πολλά .... κάτι πάνω από ..... 50), μπομπινόφωνα, ηχεία .... και δεν συμμαζεύεται (εγώ μάλλον δεν συμμαζεύομαι!):120:
Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι συμφορουμίτες, έχοντες προσβληθεί από την ίδια -ανίατη- αρρώστια, με πολύ χαρά θα παρουσιάσω από εδώ κάποια από τα κομμάτια της συλλογής μου, αλλά και θα απολαύσω τις δικές σας παρουσιάσεις.
Καλώς σας βρήκα. :119:
Σταύρος

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.563
Απάντηση: ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ HIFI, ΝΕΟΣ ΕΔΩ

Γεια σου Σταύρο!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Καλως ορισες!

Reaction score
29.538

Γειά σου Σταύρο.Για ξεκίνα ενα thread με τα μηχανάκια σου και με φωτος.

Reaction score
3.093

Καλως ορισες στην παρεα μας,αδημονω να μας παρουσιασεις τα μηχανηματα σου και να πω με την ευκαιρια ο,τι οσο περνουν τα χρονια αντι να ηρεμω αγριευω πιο πολυ με τα μηχανηματα.Λετε να ειμαι αρρωστος και να μη μου το λενε;

Reaction score
0

Φίλε Σταύρο,
καλά που με ενημέρωσες για την εγγραφή σου.
Έψαξα και βρήκα και τη δική μου εγγραφή σε avsite avclub, κάτι θυμόμουν. Ευκαιρία να ενεργοποιηθώ και εγώ αν και ακόμα δεν έχω χρόνο. Μετά το Μάιο θα έχω περισσότερο.
Το AKAI 4000 που μου έδωσες (παιδικό απωθημένο , ξέρεις) είναι το καμάρι μου. Ελπίζω να αποκτήσω και μεγάλου format tape recorder.
Κάηκε το μοτέρ του Dual 704 direct drive ενώ ήταν σβησμένο, (μυστήριο) και δεν υπάρχει στη Dual Γερμανίας.
Πρέπει να βρω μεταχειρισμένο.

Πηγαίνω να διαβάσω κιθάρα.

Βρήκα πολύ έμπειρο keyboard player και επανένωσα το rock group της Νέας Σμύρνης με νέο μπασίστα και φιλόδοξο ρεπερτόριο, King Crimson, Moody Blues, Iron Butterfly κλπ. Ο drummer μας είναι και λάτρης του high end από τους βασικούς του audio club Athens www.aca.gr.

Έχουμε κάνει 3 πρόβες.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members