ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PERFECT AUDIO MATCH labs /AVANTGARDE ACOUSTIC

Μηνύματα
4.496
Reaction score
2
Δημήτρη καλώς ήρθες και ενεργά στήν παρέα μας. :D

Για όσους δεν γνωρίζουν,ο Δημήτρης είναι παλιός βινυλιάκιας,έχοντας μεγάλη κληρονομιά απο αυτά τα μαύρα δισκάκια απο τον πατέρα του,αλλά φροντίζει και ο ίδιος να εμπλουτίζει την πραγματικά πολύ μεγάλη συλλογή του.

Δημήτρη,σε άλλο tread,"ποσο μεγάλη την έχετε",αναφερόμενος στην δισκοθήκη μας,γράψε λίγα λόγια.

Πρότινέ μας ημέρα που σε βολεύει σχετικά με την ακρόαση.
 


Μηνύματα
78
Reaction score
0
H παρουσίαση θα γίνει τελικώς την Κυριακή μετά τις 4 το απόγευμα.
Να σας πώ ότι δεν είναι ακριβώς μία εμπορική επίδειξη ( αφού έτσι κιαλλιώς δεν μπορώ να δώ τον εαυτό μου σαν έμπορο μόνο, με τρώει και το σαράκι της τεχνικής δημοσιογραφίας και του κατασκευαστή) , αλλά προτίθεμαι να σας εξηγήσω (εκτός βέβαια των απαραίτητων ακροάσεων) , λεπτομεριακώς τις νέες επαναστατικές υλοποιήσεις της γερμανικής ΑVANTGARDE ACOUSTIC εκτός βέβαια και των άλλων συνοδών μηχανημάτων . Θα δοθούν και ενημερωτικά φυλλάδια. Αν δεν το έχετε ήδη υπ'όψιν σας, η AVANTGARDE ACOUSTIC πλέον, σχεδόν "εξαφάνησε" τα γνωστά μας crossover των ηχείων , με νέες παγκόσμιες πατέντες (πολώνουν τους πυκνωτές και σχεδόν εξαφανίζουν τις απώλειες στα δικτυώματα) με αποτέλεσμα τα ηχεία τους να φθάνουν στο εξωπραγματική τιμή ευαισθησίας των ...110db, που σε συνδοιασμό με ειδικές τεράστιες μονάδες (alnico παρακαλώ) των 19Ω, να είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο προχωρημένο υπάρχει στα ηχεία.
Αυτά και άλλα θα συζητήσουμε εκεί και μου αρέσει που ο καιρός είναι ...μουντός. Οσοι ακούνε πολύ μουσική γνωρίζουν καλά ότι με τέτοιο καιρό γενικά ακούμε καλύτερα.

Οσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε την Κυριακή, δηλώσεις στα 6938105276 και στο Γ. Αναμουρλίδη
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.663
Μηνύματα
2.869.210
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top