ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως προβλέπω δυνατό μπάχαλο στις τάξεις του πράσινου κινήματος.

- Ο Βενιζέλος θα έχει αντίπαλο?
- Ο Γιωργάκης θα παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα?
- Θα ξαναλλάξει ο ήλιος του που τον είχε αλλάξει ο Γιωργάκης και τον επανέφερε ο Λαλιώτης?
- Θα ανανεωθεί ποτέ αυτό το κόμμα πραγματικά ή θα φωνάξουνε κανέναν πεθαμένο να τους πει την συνταγή πάλι?
- Ο healler τι θα κάνει? :happy_9:

Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνον δεν θα συσπειρωθεί μέχρι τις επόμενες εκλογές, αλλά κινδυνεύει ακόμη και να διαλυθεί.

...

Reaction score
7.114
Τα πολιτικα ορνια βγηκαν αμεσως να κατασπαραξουν το Γιωργο.Ακομα και στενοι συνεργατες του ετρεξαν να βγουν ακομα και τηλεφωνικα να δηλωσουν στηριξη στο Βενιζελο.
Πρωτος και καλυτερος ο Λοβερδος,ο πιο στενος συνεργατης του Γιωργου στο ΥΠΕΞ.
Ακολουθησαν Κουλουρης, Αλευρα,ς Παπαντωνιου και αλλοι.
Πολιτικη αλητεια!!!!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Καλυτερα να βγει ο Μπενυ μπας και κανει αντιπολιτευση της προκοπης . Ειναι απιστευτο που δεν τα καταφερε το Πασοκ απεναντι στην χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα...

Τα πολιτικα ορνια βγηκαν αμεσως να κατασπαραξουν το Γιωργο.Ακομα και στενοι συνεργατες του ετρεξαν να βγουν ακομα και τηλεφωνικα να δηλωσουν στηριξη στο Βενιζελο.
Πρωτος και καλυτερος ο Λοβερδος,ο πιο στενος συνεργατης του Γιωργου στο ΥΠΕΞ.
Ακολουθησαν Κουλουρης, Αλευρα,ς Παπαντωνιου και αλλοι.
Πολιτικη αλητεια!!!!!
Λοιπόν όλοι αυτοί ξεκινάν από διαφορετικές αφετηρίες οπότε ας μην τους τσουβαλιάζουμε.

Ο Κουλούρης θεωρεί ότι έτσι θα πάρει το αίμα του πίσω για την διαγραφή που του πάτησε ο Γιωργάκης.

Περίπου τα ίδια και ο Παπαντωνίου.

Οι υπόλοιποι είναι στην ομάδα των εκσυγχρονιστών και είναι σε ρήξη με τον Γιωργάκη από τότε που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα είναι ποιες ομάδες θα διαμορφωθούν με το πέρασμα του χρόνου στο κόμμα, και με δεδομένη την απροθυμία του Γιωργάκη να παραιτηθεί...

Reaction score
0
Σωστη και αμεση η αντιδραση Βενιζελου .
Θα ηταν καλυτερα να μην αντιδρασει αμεσα και να ροκανιζε-μαγειρευε απο πισω τις εξελιξεις ? Αλλα δυστυχως εμεις εδω ετσι εχουμε μαθει.

Reaction score
4
Καλυτερα να βγει ο Μπενυ μπας και κανει αντιπολιτευση της προκοπης . Ειναι απιστευτο που δεν τα καταφερε το Πασοκ απεναντι στην χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων .
Χειροτερη ε?
Χμμ...

Ολων τον εποχων ε?

Χμμ...

Μεσα σε 3,5 χρονια καταφεραν να κανουν περισσοτερα λαθη απο οτι το ΠΑΣΟΚ μεσα σε 20 χρονια ετσι δεν ειναι..

Πολυ ωραια τα βλεπετε τα πραγματα...

------------------------------------------------------------------------

Κοιταξτε να κανετε σωστη αντιπολιτευση και να πεταξετε εξω απο το κομμα σας οσους καταχραστικαν δημοσιο χρημα..

Η ΝΔ δεν πρεπει να κυβερνησει πανω απο 8 χρονια. κανενα κομμα δεν πρεπει να κυβερνα πανω απο 8-12 χρονια γιατι αρχιζει και σαπιζει μετα...

Για να γινει αυτο η Ελλαδα χρειαζεται ενα υγιη ΠΑΣΟΚ.
Sorry που στο λεω αλλα με Παπαντωνιου Τζοχατσοπουλο Λαλιωτη κτλ αυτο δεν θα γινει ποτε..

Οπως και στην ΝΔ. Οσο υπαρχει το Μητσοτακεικο μεσα στο κομμα και ορισμενοι αλλοι η ΝΔ ποτε δεν θα γινει αυτο που θα ηθελα εγω να ειναι.
Ο Μητσοτακης επρεπε να ειχε ............... στην κεντρικη πλατεια της χωρας.

----------------------------------------------------------------------

Φτιαξτε το ΠΑΣΟΚ.
Πεταξτε εξω τους καφρους.

Reaction score
19
Θα ηταν καλυτερα να μην αντιδρασει αμεσα και να ροκανιζε-μαγειρευε απο πισω τις εξελιξεις ?
Το πρόβλημα με αυτό τον άνθρωπο είναι ότι ήδη ροκάνιζε, συνέχεια σε αντιπαράθεση ήταν με τον Γιώργο. Αν σε υπονομεύουν μέσα από το κόμμα σου, πώς θα σε εμπιστευτεί ο κόσμος. Αν εκεί μέσα ήταν μπάχαλο όλο αυτό τον καιρό οφείλεται και σε αυτόν.
Γιια την ακρίβεια, δεν αντέχω να τον βλέπω τον κινητό δεινόσαυρο!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
εχμ... παντως κανεις απο τους 2 τους δεν ειναι πρωθυπουργος...
Ανάμεσα στις παπ@ριές είπες και κάτι σωστό... :happy_8:
Νομίζω ότι ο Βενιζέλος, μάλλον δεν είναι το πρόσωπο που θα ενώσει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι το πρόσωπο που θα συσπειρώσει τον κόσμο του και αυτό είναι χειρότερο.

Έχει μεγάλες αντιπάθειες το βουβάλι, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα...

Νομίζω ότι ο Βενιζέλος, μάλλον δεν είναι το πρόσωπο που θα ενώσει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι το πρόσωπο που θα συσπειρώσει τον κόσμο του και αυτό είναι χειρότερο.

Κάπως έτσι θα λειτουργήσει απ' ότι βλέπω κι εγώ...

Θα κόψει τις διαρροές αλλά δύσκολα θα ανοιχτεί ψηφοφόρος άλλου κόμματος να τον εμπιστευθεί. Αυτό που δεν κατάλαβαν στο ΠΑΣΟΚ είνια ότι για να βγεις κυβέρνηση πρέπει να είσαι πολυσυλλεκτικός. Αλλιώς θα μείνεις στο 35% και θα αναπολείς περασμένα μεγαλεία...

Reaction score
1

Ναι αλλά έχει IQ +100 μονάδες από τον ΓΑΠ και vocabulary περίπου 100.000 λέξεις παραπάνω από τον ΓΑΠ (δηλαδή ξέρει πάνω απο 100.100 λέξεις :lol::lol:)

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Χειροτερη ε?
Χμμ...

Ολων τον εποχων ε?

Χμμ...

Μεσα σε 3,5 χρονια καταφεραν να κανουν περισσοτερα λαθη απο οτι το ΠΑΣΟΚ μεσα σε 20 χρονια ετσι δεν ειναι..

Πολυ ωραια τα βλεπετε τα πραγματα...

------------------------------------------------------------------------

Κοιταξτε να κανετε σωστη αντιπολιτευση και να πεταξετε εξω απο το κομμα σας οσους καταχραστικαν δημοσιο χρημα..

Η ΝΔ δεν πρεπει να κυβερνησει πανω απο 8 χρονια. κανενα κομμα δεν πρεπει να κυβερνα πανω απο 8-12 χρονια γιατι αρχιζει και σαπιζει μετα...

Για να γινει αυτο η Ελλαδα χρειαζεται ενα υγιη ΠΑΣΟΚ.
Sorry που στο λεω αλλα με Παπαντωνιου Τζοχατσοπουλο Λαλιωτη κτλ αυτο δεν θα γινει ποτε..

Οπως και στην ΝΔ. Οσο υπαρχει το Μητσοτακεικο μεσα στο κομμα και ορισμενοι αλλοι η ΝΔ ποτε δεν θα γινει αυτο που θα ηθελα εγω να ειναι.
Ο Μητσοτακης επρεπε να ειχε ............... στην κεντρικη πλατεια της χωρας.

----------------------------------------------------------------------

Φτιαξτε το ΠΑΣΟΚ.
Πεταξτε εξω τους καφρους.
Συμφωνω 100% μαζι σου .

Reaction score
7
Καιρός του ήταν...Ο Γιωργάκης κατάφερε να αποσυσπειρώσει πλήρως τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.Και όσοι δεν ήταν ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ,ψήφιζαν Καραμανλή επειδή ο Παπανδρέου τους φαινόταν ξένο σώμα.Ο Βενιζέλος μπορεί να φάινεται περιεργο αλλά έχει σαφώς μεγαλύτερες ελπίζδες από τον Γιωργάκη στο να βγεί πρωθυπουργός.Όσο για τον αν κάνει ή όχι.Πείτε μου ποιός πίστευε ότι ο Κωστάκης κάνει για πρωθυπουργός πριν εκλεγεί? Αφού εκλέχθηκε?
Το ίδιο και το αυτό.

Το να αλλάξει ηγέτη το ΠΑΣΟΚ ήταν αναμενόμενο.Έχει χάσει 3 εκλογικές αναμετρήσεις (άντε 2,5) και στην ουσία έπαιζε σε δικό του γήπεδο αφού η ΝΔ κατάφερε σε 3 χρόνι αν κάνει ότι καφριλίκι είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ σε 8 και 12 χρόνια.Και πάλι βγήκε κυβέρνηση.Υπήρχε κανείς που να πιστεύει ότι ο Γιωργάκης θα παραμείνει? Εγώ απορούσα που τον άφησαν και τόσο καιρό.Αν είχε αλλάξει νωρίτερα η ηγεσία του κόμματος πιστεύω ότι τις εκλογές θα τις είχαν. (Προς θεού μόνο μην βγεί κανένας Λαλιώτης γιατί την κάτσαμε την βάρκα...Αυτός είναι ικανός να φορολογήσει τον αέρα για να κάνει επέκταση στο σαλέ στην Ελβετία...)

Reaction score
7.114
O Bενιζελος θα ειναι ο επομενος αρχηγος του ΠΑΣΟΚ,εχει ολα τα προσοντα το εξης ενα δηλαδη.
Την "εγκριση" του "Πατριαρχη" Λαμπρακη.

Καλημερα σας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος