ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ...

Reaction score
433
Θα γινω λιγο δυσαρεστος αλλα αυτες οι διαφημισεις δεξια και πανω δεν ειναι καπως?
"ανελκυστηρα για να δειτε τις κιλοτες μου..." δεν ειναι λιγο ντροπιαστικη για ενα av forum? οταν θελουμε να δουμε κιλοτακια δεν μπαινουμε εδω!! Ξερω οτι θα φαω πεσιμο αλλα καλα ειναι τα εσοδα να ερχονται με μεγαλυτερη αξιοπρεπεια...

Reaction score
433
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ...

οι διαφημισεις θα επρεπε να περιοριζονταν σε αυτες με υλικο σχετικο με το φορουμ, τα εχεις 1 μηνυμα, και το πως περιστρεφεται η μπαλαρινα, ειναι τα γνωστα υποπτα λινκ που ετσι και απαντησεις σου ζητουν το τηλεφωνο και σε πρηζουν για χρονια σε sms! κριμα...

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Οι διαφημίσεις βγαίνουν αυτόματα. Αν δείτε κάποια διαφήμιση που θεωρείτε ότι δεν έχει θέση εδώ, καλό είναι να το αναφέρετε, λέγοντάς μας το SITE που αντιπροσωπεύει η διαφήμιση, ώστε να ζητήσουμε να αποκλειστεί από τις διαφημίσεις που παίζουν στο site. :102:

Reaction score
433

καλα δλδ εσεις δεν τις βλεπετε ? εγω σε καθε φορτωμα βλεπω και μια αλλη. Αν ηταν ετσι εσεις γιατι δεν το εχετε ηδη κανει?

Reaction score
433

αυτα τα λινκ μεχρι προτινως δεν εμφανιζόντουσαν! τις τελευταιες μερες τα βλεπω. Δεν εχει γινει θεμα σε καποιο νημα?

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

καλα δλδ εσεις δεν τις βλεπετε ? εγω σε καθε φορτωμα βλεπω και μια αλλη. Αν ηταν ετσι εσεις γιατι δεν το εχετε ηδη κανει?
Ρε συ δεν είμαστε 24/7 πάνω από το σάιτ (τουλάχιστον εγώ που απαντάω εδώ). Οι διαφημίσεις προφανώς και σκοπό έχουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστικές στο κοινό, αφού μόνο έτσι μπορούν να έχουν τύχη και επιτυχία στο να φέρνουν τα -όποια- έσοδα, επομένως σκοπός μας εδώ είναι ο ίδιος, οι διαφημίσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο σχετικές με το αντικείμενο του site, και να μην έχουμε άσχημες/παραπλανητικές διαφημίσεις. Καθημερινά γίνονται δοκιμές και tryouts γι'αυτό το σκοπό. Πχ αυτή που περιέγραψες εσύ παραπάνω, εγώ τώρα μόλις την είδα, δε την είχα δει ως τώρα, τι να κάνουμε δηλαδή;

Ξαναλέω ότι όποιος θέλει να βοηθήσει, αναφέρει τη διαφήμιση που πιστεύει ότι δεν έχει θέση εδώ και θα γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες. :)

Reaction score
4

Εκτός απο το ποσα μάτια έχει ο Mr. Bean, και την ενοχλητική που σε κάθε σελίδα σου λέει οτι θα κερδίσεις ένα iPhone τώρα έχουμε και τα καταπληκτικά ελλήνικά του mailbook που γράφουν Τρίτη 10 Μπορώ (μετάφραση του May) 2011.....

Ξεφύγαμε μου φαίνετε......

Δευκαλίων, στα περισσότερα για να μάθουμε ποια site διαφημίζουν πρέπει να πατήσουμε πάνω, καθότι flash... Και δεν σφάξανε.....

Reaction score
777
Βρε παιδιά συγνώμη δηλαδή...

Τί στο διάολο??Είσαστε ένα απο τα μεγαλύτερα σάιτ και έχετε δύο κωλοδιαφημίσεις που κάθε φορά που μπαίνω πετάνε ηχητικό μήνυμα "καλωσήρθες μόλις κέρδισες ένα iphone" λές και έχω μπεί σε τελευταίο τσοντοσάιτ?

Τι παίζει έχω χάσει κανα επεισόδιο?
Ξηλώστε τις ενοχλητικές διαφημίσεις και βάλτε καμια απλή...Αυτή τη στιγμή το 30% του σάιτ καλύπτεται απο άχρηστες, ανούσιες διαφημίσεις...

ΕΛΕΟΣ!!!!!:141:

Reaction score
777
Να προτείνω μερικές λύσεις για αυτούς που διαχειρίζονται τα οικονομικά

_να ψάξουν χορηγίες
_να βγάλουν την εφαρμογή gallery που φαντάζομαι θα τρώει χώρο στο server.Ο χώρος είναι ακριβός.Το photobucket είναι δωρεάν και επιβαρύνει αποκλειστικά το χρήστη,όχι το σάιτ.
_να ξηλώσουν κάθε άσχετη διαφήμιση και να βάλουν σχετικές με εικόνα-ήχο όπως ήταν παλιά.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Ευχαριστούμε για τις προτάσεις. Να ξαναγράψω με κίνδυνο να γίνω κουραστικός ότι ο στόχος μας είναι ίδιος με τον δικό σας, να έχουμε σωστές και σχετικές διαφημίσεις. Μην περιμένετε αλλαγή από τη μια μέρα στην άλλη, αυτά τα πράγματα παίρνουν κάποιες μέρες, σας παρακαλώ θερμά κάντε λίγο υπομονή.

Για το θέμα της gallery δε μας επιβαρύνει στο κόστος του server :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis