ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε www.soundimage.gr

Reaction score
107
Απάντηση: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε www.soundimage.gr

τοσο εχει κ στο σκρουτζ κατι καλυτερο μπορεις να κανεις μ ενδιαφερει

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι η συνήθης κατάταξη στον skroutz που δείχνει κάποιον με την χαμηλότερη τιμή δεν είναι πάντα με το προϊόν διαθέσιμο και δεν είναι πάντα αξιόπιστη, κυρίως όταν είναι από άγνωστα μαγαζιά.
Έχουμε αρκετά παραδείγματα επ' αυτού.

Reaction score
1

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι η συνήθης κατάταξη στον skroutz που δείχνει κάποιον με την χαμηλότερη τιμή δεν είναι πάντα με το προϊόν διαθέσιμο και δεν είναι πάντα αξιόπιστη, κυρίως όταν είναι από άγνωστα μαγαζιά.
Έχουμε αρκετά παραδείγματα επ' αυτού.
Δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέει ο Μιχάλης.

Τα περισσότερα ιντερνετικά μαγαζιά έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται με τον Skroutz και πετάνε μία τιμή "κράχτη" και σε απόθεμα και στο τέλος καταλήγει η να έχει αλλάξει η τιμή ή να τελείωσε το απόθεμα ή να σε χρεώνουν έξτρα μεταφορικά.

Εγώ έχω μάθει να θεωρώ ως καλύτερη τιμή στον skroutz την τιμή του πρώτου αξιόπιστου μαγαζιού. (στην συγκεκριμένη περίπτωση την Net-electric με τιμή 1230 €.)

Βέβαια υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις !!!

Bart

Reaction score
433

Δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέει ο Μιχάλης.

Τα περισσότερα ιντερνετικά μαγαζιά έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται με τον Skroutz και πετάνε μία τιμή "κράχτη" και σε απόθεμα και στο τέλος καταλήγει η να έχει αλλάξει η τιμή ή να τελείωσε το απόθεμα ή να σε χρεώνουν έξτρα μεταφορικά.

Εγώ έχω μάθει να θεωρώ ως καλύτερη τιμή στον skroutz την τιμή του πρώτου αξιόπιστου μαγαζιού. (στην συγκεκριμένη περίπτωση την Net-electric με τιμή 1230 €.)

Βέβαια υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις !!!

Bart
δλδ το Birdphone που έχει 142/150 πενταστερες αξιολογησεις από αγοραστες και το εχει 1158 δεν ειναι αξιοπιστο μαγαζι?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557

Δεν λέμε αυτό.
Απλά συνήθως υπάρχουν με την φτηνότερη τιμή μαγαζιά με μηδενική παρουσία και τελείως αναξιόπιστα.
Από αυτά που λένε παράδοση σε 15 με 20 μέρες.
Τα παίρνουν από το εξωτερικό και τα πουλάνε εδώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88