ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ 500..Σ.Ο.Σ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ

Reaction score
0
σημερα παρελαβα τον κλωνο μου...:bravo:δεν εχω ιδεα απο εκει και περα τι πρεπει να κανω..θελω να εχω τα παντα στο "χερι" μου.(καταλαβαινετε)
τι χρειαζομαι για να ξεκινησω???το μονο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαι πιατο και pc+adsl...τι αλλο?:pc:

please healp

Reaction score
2
Θελεις ενα null modem καλωδιο για να κανεις το φλασαρισμα του image, το ιδιο το image, και μετα απο το μενου του κατεβαζεις και εγκαθιστας αυτοματα τα plugins που χρειαζονται.

Reaction score
0
επειδη θα ερθει ο τεχνικος να βαλει το πιατο τι να του πω?ουτε καν τι πιατο δεν ξερω

pls help me

Reaction score
0
Θελεις ενα null modem καλωδιο για να κανεις το φλασαρισμα του image, το ιδιο το image, και μετα απο το μενουν του κατεβαζεις και εγκαθιστας αυτοματα τα plugins που χρειαζονται.
ok.περιπου καταλαβα..αυτο το ζηταω ετσι οπως το γραφεις?

Reaction score
2
Μπορεις να του το πεις οπως θελεις, αλλα αμφιβαλλω τα μεγιστα αν θα στο κανει...

Reaction score
1
Απάντηση: ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ 500..Σ.Ο.Σ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ

Πλουσιε αν εισαι απο Θεσ/νικη μπορω να σου πω ενα καταστημα που γνωριζει απο "τετοια"...

Reaction score
0
δυστυχως οχι...απο ρεθυμνο ειμαι....

αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει p.m please

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ 500..Σ.Ο.Σ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ

Αχ αυτοι οι Plousioi τι θελουν κι ανακατευονται με την ...πλεμπα χωρις γνωση; Ψαξε στα καταλληλα φορα και θα γινεις σοφος!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ 500..Σ.Ο.Σ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ

Αχ αυτοι οι Plousioi τι θελουν κι ανακατευονται με την ...πλεμπα χωρις γνωση; Ψαξε στα καταλληλα φορα και θα γινεις σοφος!
ela de afto mou kani entiposi kai mena , plusios kai klono den vlepo na teriazi.
pantos an eperne ton dekti apo kapio katastima tis nova mazi me karta pio ftina tha tou kostize .

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ 500..Σ.Ο.Σ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ

ela de afto mou kani entiposi kai mena , plusios kai klono den vlepo na teriazi.
pantos an eperne ton dekti apo kapio katastima tis nova mazi me karta pio ftina tha tou kostize .
Δεν νομιζω φιλε μου γιατι τα Ντρημια εχουν πολλα κολπακια που σε κανουν ευτυχη !

Reaction score
0
130 γιουρα με 2 χρονακια εγγυηση..για αυτο ειμαι πλουσιος"happy_1"
απλα θελω να παραμεινω. 60 το μηνα δεν τα δινω βρε παιδακι μου:happy_8:
οποτε αν μπορειτε healp me pls

Reaction score
4
Βασικα χρειαζεσαι αυτα τα καλουδια που σου κατεβαζουν τα σωστα πραγματα ετσι ωστε να εχεις ευρωπαικο φως.
Αυτα θα τα βρεις σε μπολικα sites ελευθερα , ελληνικα και μη.
Ξεκινα απο αυτα και δεν νομιζω μετα να θες τιποτα αλλο.:roll:

Reaction score
0
Ο "άλλος" γιατί να δίνει 60 γιούρα το μήνα για να βλέπει ένας "έξυπνος πλούσιος" ?? ....
δεν καταλαβα?για κανε το λιανα...το nick μου καταρχην δεν εχει να κανει με την οικονομικη μου κατασταση πρωτον(μακαρι να χε) και δευτερον εαν δεν μπορεις να βοηθησεις μη λες εξυπναδες τουλαχιστον

Reaction score
4
Οι τεχνικοί δεν κάνουν τέτοιες χάρες σε αρχάριους και άγνωστους σε αυτούς. Οπότε μην περιμένεις και πολλά, εκτός και αν τον ξέρεις.

Ψάξε, ψάξε, ψάξε... και δοκίμαζε.. μόνο έτσι μαθαίνεις τι πρέπει να κανεις.

BTW ποιος θα σου κάνει την εγκατάσταση αν επιτρέπετε? που στο Ρέθυμνο είσαι? στείλε pm αν δεν θέλεις να τα πεις δημόσια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.946
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm