ΠΙΚ ΑΠ CEC BA300

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΠΙΚ ΑΠ CEC BA300

Χωρίς να θέλω να χαλάσω την αγγελία, είχα ένα τέτοιο για πολλά χρόνια. Αξιόπιστο και απλό στην συντήρηση...

Reaction score
1.284

Το παλιό πικάπ του πατέρα μου ! Βόμβος από τον μετασχηματιστή , και μπόλικη ακουστική ανάδραση !
μου άρεσε ο βραχίονας του !

Reaction score
295

Το παλιό πικάπ του πατέρα μου ! Βόμβος από τον μετασχηματιστή , και μπόλικη ακουστική ανάδραση !
μου άρεσε ο βραχίονας του !
Κύριε Dimpas κανένας βόμβος απο τον μετασχηματιστή και καμμία ακουστικη ανάδραση και πιστέψτε με παιζει δίπλα στο ηχείο,γιατι στο ρακ υπάρχει άλλο πικ απ (micro seiki BL-91).
Οπότε κατι δεν πήγαινε καλά στο πικ απ του πατέρα σας η ενεργείτε κακόβουλα.

Reaction score
1.284

Το είχα αρκετά χρόνια ! Του άλλαξα 2 κεφαλές , ήταν μέσα σε σύνθετο ! Τί πλάκα μαρμάρου είχα βάλει απο κάτω , τί είχα μετακινήσει τα ηχεία , χίλια δυο μεταβολές , τίποτα ! Πάντα μου εμφάνιζε την ακουστική ανάδρασή σε μεγάλο βαθμό μάλιστα !
Αν ήσασταν Αθήνα θα χαιρόμουν να τέσταρα το δικό σας έτσι ώστε να δώ ΤΙ έχει το δικό μου και δεν παίζει σωστά , και ίσως ναι να το αγόραζα καθώς είναι ένα πολύ όμορφο πικάπ-εππλο !
Τώρα το τι κέρδος θα είχα να "ενεργώ κακόβουλα" και γιατί να σας έλεγα ψέματα ?

Reaction score
295

Το είχα αρκετά χρόνια ! Του άλλαξα 2 κεφαλές , ήταν μέσα σε σύνθετο ! Τί πλάκα μαρμάρου είχα βάλει απο κάτω , τί είχα μετακινήσει τα ηχεία , χίλια δυο μεταβολές , τίποτα ! Πάντα μου εμφάνιζε την ακουστική ανάδρασή σε μεγάλο βαθμό μάλιστα !
Αν ήσασταν Αθήνα θα χαιρόμουν να τέσταρα το δικό σας έτσι ώστε να δώ ΤΙ έχει το δικό μου και δεν παίζει σωστά , και ίσως ναι να το αγόραζα καθώς είναι ένα πολύ όμορφο πικάπ-εππλο !
Τώρα το τι κέρδος θα είχα να "ενεργώ κακόβουλα" και γιατί να σας έλεγα ψέματα ?
Ειλικρινά οταν γραψατε " βόμβος απο τον μετασχηματιστη" και "μπόλικη ακουστικη ανάδραση" με παραξένεψε πολύ, τοσο που πηγα αμέσως και κόλησα το αυτι μου στην πισω αριστερή γωνία (οπως το κοιτάμε-εκει εχει τον μετασχηματιστή) του πικ απ να ακούσω κάτι.Τ ί π ο τ α.
Οσο για την ανάδραση,σήμερα ακούγαμε για 2 ωρες με φίλο γνώστη του ηχου και της μουσικής και δεν παρατηρήσαμε τίποτα.
Αύριο θα το βάλω πανω στα ηχεία (αν και μαλλον αδύνατον λογω μορφης των ηχείων-martin logan) να δούμε τι θ ακούσω.
Μες την βδομάδα θα τ ακούσει και συμφορουμίτης για αγορά και θα εστιάσουμε εκεί.
Αυτά και θα σας πω νεα.

Reaction score
5

Μένω Αθήνα και με ενδιαφέρει. Μπορεί να γίνει κάτι ή δεν παίζει αυτό το σενάριο;

Ευχαριστώ.

Reaction score
295

Το πικ απ πουλήθηκε.Καλοάκουστο Σταύρο.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508