ΠΛΗΚΤΡΛΟΓΙΟ & ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ PS3

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΣΤΟ PS3!ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΗΣ LOGITECH ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ PS3 ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ PS3.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ PS3 ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!

Reaction score
4
Καλησπερα και Χρονια Πολλα.
(μια παρακληση μονο να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορουμ :615:)

Λοιπον το ps3 υποστηριζει τα περισσοτερα usb πληκτρολογια και ποντικια. Απο εκει και περα για να παιξεις οπως θα επαιζες σε ενα pc υπαρχουν 2 τροποι να το κανεις.
Ο ενας τροπος ειναι να το υποστηριζει το ιδιο το παιχνιδι native πληκτρολογιο και ποντικι (πχ Unreal Tournament ΙΙΙ)
O δευτερος τροπος ειναι να προμηθευτεις καποιον ειδικο ανταπτορα που προσομοιωνει τις κινησεις του ποντικιου.
http://gizmodo.com/349652/xfps-mouse-and-keyboard-adapter-now-available-for-ps3

Τον δευτερο τροπο δεν τον εχω δοκιμασει και δεν μπορω να πω με σιγουρια ποσο καλα δουλευει αλλα απο οτι εχω διαβασει παιζει κανονικα.

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΛΗΚΤΡΛΟΓΙΟ & ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ PS3

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τον τροπο γραφης μου πριν.
Μια τελευταια ερωτηση.Αν το πληκτρολογιο και το ποντικι δουλευουν κανονικα στο ps3 αλλα δεν τα υποστιριζει το παιχνιδι θα μπορεσω με καποιον τροπο να μπορεσω να το παιξω;

Reaction score
0

Α συγνωμη και κατι τελευταιο!
Το παιχνιδι που με ενδιαφερει πιο πολυ να παιξω με το ποντικι ειναι το Grand Theft Auto IV και θα ηθελα να μαθω εαν αυτο παιζει.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΠΛΗΚΤΡΛΟΓΙΟ & ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ PS3

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τον τροπο γραφης μου πριν.
Μια τελευταια ερωτηση.Αν το πληκτρολογιο και το ποντικι δουλευουν κανονικα στο ps3 αλλα δεν τα υποστιριζει το παιχνιδι θα μπορεσω με καποιον τροπο να μπορεσω να το παιξω;
Μονο με τον δευτερο τροπο που σου εγραψα πιο πανω.

Α συγνωμη και κατι τελευταιο!
Το παιχνιδι που με ενδιαφερει πιο πολυ να παιξω με το ποντικι ειναι το Grand Theft Auto IV και θα ηθελα να μαθω εαν αυτο παιζει.
Δυστυχως απο οσο γνωριζω το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν υποστηριζει απο μονο του keyboard/mouse οποτε παλι καταληγουμε στην δευτερη λυση που προανεφερα.

Reaction score
0

καλη χρονια!
Ο οποιος ανταπτορας θα τα παιζει ολα τα παιχνιδια;Α και ποσο περιπου κοστιζει;

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΠΛΗΚΤΡΛΟΓΙΟ & ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ PS3

καλη χρονια!
Ο οποιος ανταπτορας θα τα παιζει ολα τα παιχνιδια;Α και ποσο περιπου κοστιζει;
Ναι θα τα παιζει ολα γιατι εξομοιωνει τις κινησεις του original χειριστηριου.
Τιμες δεν γνωριζω φιλε μου αλλα να υπολογιζεις μεταξυ 60-90 ευρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp