ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LG60PK950 INFINIA????

Reaction score
65
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 1049 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΠΕΡΙΕΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
27.184
Απάντηση: ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LG60PK950 INFINIA????

ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ? ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.....

Reaction score
65

NAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ 1149 ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΕΛΩΝ ΠΑΕΙ 1049.ΓΙ ΑΠΕΣ

Reaction score
1

NAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ 1149 ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΕΛΩΝ ΠΑΕΙ 1049.ΓΙ ΑΠΕΣ

Ξέχνα το...τελειώσανε, ούτε 24 ώρες δεν κράτησε η προσφορά !

Reaction score
65

ΕΙΔΑ ΤΟ NEWLETTER ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑ.ΤΗΝΕΛΑΒΑ ΣΤΙΣ 1 ΣΗΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ?

Reaction score
1

ΕΙΔΑ ΤΟ NEWLETTER ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑ.ΤΗΝΕΛΑΒΑ ΣΤΙΣ 1 ΣΗΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ?
Ενα ένα τα λες :114:

Τι απομίμηση να είναι ; !!!! Εκανες καλή αγορά πρόκειται για μιά από τις καλύτερες plasma TV της αγοράς !

Reaction score
65

ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΕΧΘΕΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙ ΟΜΕΓΑΛΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ USB ΤΗΣΛ LG ADAPTORAKI ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.

ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩΝΑ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟ ΠΗΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

Reaction score
1

Ναι η ρουφιάνα φαίνεται μεγαλύτερη είναι το σουλούπι της τέτοιο ! Ωραίο εργαλείο μου έχει κάτσει στο στομάχι που δεν την πήρα και άκουσα τον πωλητή και πήρα LCD...αλλά δεν ήξερα τοτενές :116:

Reaction score
65

ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ oI LCD

ΟΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΕΤΕΟΡ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

ΚΑΙ ΟΙ lDE ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.48 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ :119::119::119:

Reaction score
9
Καλορίζικη φίλε μου, ως κάτοχος plasma να σου υπενθιμίσω ότι θέλει το στρώσιμό της για αυτό καλό θα είναι για τουλάχιστον 100 ώρες (αλλά εγώ λέω καλύτερ 200+) να κατεβάσεις το κόνραστ, την φωτεινότητα και το χρώμα κάτω από το 50. Όταν στρώσει καλά ανεβάζεις μέχρι όπου θες και απολαμβάνεις την κινηματογραφικής υφής εικόνα της. Προς το παρόν κάνε λίγο υπομονή.

Reaction score
2.237
Καλορίζικη φίλε μου, ως κάτοχος plasma να σου υπενθιμίσω ότι θέλει το στρώσιμό της για αυτό καλό θα είναι για τουλάχιστον 100 ώρες (αλλά εγώ λέω καλύτερ 200+) να κατεβάσεις το κόνραστ, την φωτεινότητα και το χρώμα κάτω από το 50. Όταν στρώσει καλά ανεβάζεις μέχρι όπου θες και απολαμβάνεις την κινηματογραφικής υφής εικόνα της. Προς το παρόν κάνε λίγο υπομονή.
Και συχνές αλλαγές καναλιών. Όχι πολλή ώρα στατικά λογότυπα ή σταθερές εικόνες!

Καλοθέατη! Εγώ το μόνο που μετάνιωσα με την πλάσμα μου είναι που πήρα την 42άρα και όχι την 50άρα! Εσύ εξαρχής το αντιμετώπισες ιδανικά αυτό το πρόβλημα!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LG60PK950 INFINIA????

Την ίδια έχει και ο σύντεκνος 'Cine Gear':107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοθέατη αλλά σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία.

Πήρες εξαιρετική τηλεόραση σε σούπερ τιμή!!

Reaction score
152

και μη γραφεις με κεφαλαια...

Reaction score
65

Αυτο με το στρώσιμο μου έκανε εντύπωση που λες.Είμαο απόλτυα ευχαριστημένος από την τηλεόραση.όσο για το μέγεθος είχα ξαναποστάρει στο site και άκουσα πάρα πολλές διαφορετικές γνώμες και δικαιώθηκα που διάλεξα την 60αρα.Τα παιδια που την παρέδωσαν από το πλαίσιο κατευθείαν ρωτήσανε να δουν το σαλόνι πρώτα αν κάνει και μου κάνανε πλάκα.Βλέπω ταινίες από απόσταση 5,3 μέτρα και είναι μια χαρά.:107::107:

Προχθές ένας φίλος μου είπε κάτι και με προβλημάτισε.Του λέω πλέον βλέπω μόνο 720p και 1080p ταινίες mkv και μου είπε ότι δεν εκμεταλλεύομαι πλήρως την ποιότητα της τηλεόρασης παρά μόνο αν βάλω bluray.Ισχύει κάτι τέτοιο αν ναι λόγω συμπίεσης;;;;;:121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ισχύει και όντως είναι λόγω συμπίεσης.
Δοκίμασε βέβαια και κάποιο δισκάκι για να δεις τι διαφορές θα έχεις.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Ναι αλλα οχι απο τα 5,3 μετρα

Reaction score
65

θ απροχωρήσω σε δοκιμές με ταινία bluray να δω αν έχει διαφορές αν και γενικά είμαι πολυ ικανοποιημένος με mkv 1080P.Πραγματικά σε σκουρόχωμες ταινίες δίνει ρεσιταλ.Πχ το Mutant years ειδικά στην έναρξη στιν πόλεμο.

Αν έχετε να προτείνετε κάποια ταινία με ειδικά εφφέ ή κάποιο τεστ αρχείο δεκτό.ευχαριστώ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas