ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω να αγορασω τηλεοραση και επειδη ποτε δεν εχω ασχολιθει δεν γνωριζω τι χαρακτιριστικα πρεπει να εχει μια καλη τηλεοραση!
απο το λιγο που εχω ψαξει κατεληξα σε 2 και θα ηθελα την γνωμη σας!
η αποσταση θεασηε ειναι γυρω στα 4,5 με 5 μετρα και η χρηση ειναι για τα παντα ταινιεσ για tv games και γενικα για γενικη χρηση καθημερινη!
θελω να ειναι 32' led kai 3d εχω καταληξει σε μια απο τις 2 παρακατω και δεν ξερω ποια να διαλεξω γιατι δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες!αν υπαρχουν!αν εχετε και καμια αλλη πειτε μου
ευχαριστω πολυ

sony KDL32EX720
Samsung UE32D6100
http://www.kotsovolos.gr/site/compare.jsp

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

Καλώς ήρθες στο AVSite!

H διάσταση που αναφέρεις είναι πολύ μικρή για την συγκεκριμένη απόσταση θέασης.
Για να ευχαριστηθεί κάποιος hd υλικό και να καταλάβει τις διαφορές του απο το dvd η απόσταση θέασης οφέλει να είναι σε μήκος το πολύ 2-2,5φορές το μήκος της διαγωνίου.
Επίσης 32'' είναι απελπιστικά λίγες για 3d.
Πρώτα απ όλα όμως πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και δες 3d τηλεοράσεις.Υπάρχει ενδεχόμενο να σ ενοχλεί πολύ η θέαση σε αυτή την λειτουργία.

Reaction score
0

mou protineis diladi 37''? giati gia 40'' den einai apokleite! mporeis ligo na mou exigiseis auto pou les 2-2,5 fores?diladi stin peritposi ti tha xreiazomoun!
exo dei se 3d kai den eixa kapoio problima alla apo tin alli i leitourgia 3d <<energopoihte>> otan do mia tainia 3d kata tin diarkeia allon programmaton den exei diafora apo tv xoris 3d, h mipos exei kai to agnoo?
les diladi oti se 32'' to 3d den tha fenete kala?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Σε παρακαλώ μην γράφεις με greeklish,είναι κουραστικό και κανείς δεν πρόκειτε να σου απαντήσει.
Οπότε κάνε τον κόπο να τα ξαναγράψεις.

Reaction score
0

μου προτινεις δηλ.37''?
μπορεισ να μου εξιγησ μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς με 2-2,5 φορές? Και τι χρειάζομαι στην περίπτωση μου?εχω δει σε 3d και δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλα από την άλλη η λειτουργία 3d ενεργοποιείτε όταν δω μια ταινία 3d κατά την διάρκεια άλλων προγραμμάτων δεν έχει διαφορά από τις άλλες τηλεοράσεις η μήπως έχει και το αγνοώ?
Λες δηλαδή σε 32’’ 3d δεν θα φαίνεται καλά?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Η απόσταση σου είναι 4,5 μέτρα.Κανονικά θές εικόνα πάνω απο 100 ίντσες.Δλδ προβολέα.Επειδή απ ότι καταλαβαίνω αυτό είναι αδύνατον και θες 3d αν μπορείς να φτάσεις σε 37'' καλό θα ήταν.

Ναι το 3d ενεργοποιείται όταν βλέπεις 3d πρόγραμα αλλά απ ότι ξέρω οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν λειτουργία που μπορεί να κάνει 3d οποιοδήποτε πρόγραμα.Βέβαια η ποιότητα δεν είναι η ίδια αλλά γίνεται.
Όχι δεν έχουν διαφορά σε 2d πρόγραμα.

3d σε 32'' είναι λίγο (imho).Δες το όμως και εσύ για το αν σε ικανοποιεί.

Μεταξύ των 2 αυτών τηλεοράσεων:η Samsung έχει καλύτερο 3d.Σε 2d πρόγραμα είναι και οι 2 πολύ καλές.

Reaction score
0

εγω απλα το σκεφτηκα αφου θα παρω μια τηλεοραση γιατι να μην ειναι και 3d απο την στιγμη που η τιμη της ειναι στα ορια μου και δεν επιρεαζει και την ποιοτητα σε 2d! αν το επιρεαζε θα το σκεφτομουν!
μεταξυ αυτων των τηλεορασεων η αποκριση,το contrast κτλ δεν υστερει η μια ωσ προς την αλλη?
βλεπω οτι η sony ειναι ποιο πλουσια σε χαρακτηριστικα η ετσι νιωθω τελοσ παντων γιατι δν ξερω κιολλας! το θεμα ειναι αν αυτα τα χαρακτηριστικα εχουν καποια σημασια!
και κατι τελευταιο dynamic contrast kai mega εχουν διαφορα μεγαλη?αξιζει να το προσεξεισ?
εσυ θα επερνεσ την samsung απο τι καταλαβα
θα το σκεφτω και για 37'' αλλα σιγουρα οχι σε 3d!
σε ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τα contrast που βλέπεις να λένε δεν έχουν καμία σχέση με τι πραγματικά μπορεί να κάνει μια τηλεόραση.
Είναι μετρήσεις εργαστηριακές.
Πόλεμος εντυπωσιασμού είναι κατ' ουσίαν.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas