ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ?

Reaction score
0
Καλησπερα,ξερει κανεις να μου πει ποιες ειναι οι διαφορες μετεξυ optoma h27,optoma h30a και infocus 4805?

Επισης κατι ασχετο,αν σε εναν προβολεα που εχει λαμπα 130 watt βαλω λαμπα 200 watt τι θα γινει ???
Αν εχει panel 800X600 και βαλω 1024Χ768 τι θα γινει,ξερει κανεις???

Reaction score
5
Επειδή ή ψιλοκουφάθηκα ή δεν ξέρω τίποτα πια (πάνε και αυτά που ήξερα...), πώς θα βάλεις άλλο LCD panel στον προβολέα αγαπητέ φίλε; Εδώ οι εταιρείες χαλάνε εργατοχρόνια ανθρώπων που ξέρουν και σχεδιάζουν τα μηχανήματα έτσι...DIY projector πας να κάνεις; Και θα είναι καλύτερος από της μαμάς;; Ας βοηθήσει κάποιος σχεδιαστής προβολέων (!), γιατί εγώ τα έχω χαμένα...

Reaction score
0
Δεν το εχω κανει αλλα πιθανον να το κανω!!! δηλαδη εχω εναν lcd 800x600 και στο ιδιο σασι και στις ιδιες διαστασεις η εταιρεια (sanyo) κυκλοφορει και 1024χ768.Πιθανον να βρω ενα τετοιο πανελ και να το τοποθετησω!!! Νομιζω οτι δεν θα ειναι δυσκολο,το μονο που χρειαζεται ειναι να συνδεσεις τις 3 φυσες RGB,αυτο που δεν ξερω ειναι αν αυτη η αλλαγη θα επιρεασει κατι.ΔΕΝ ειμαι ειδικος πειραμα θα κανω.Για την λαμπα ξερεις κανεις κατι?

Reaction score
1
Πως θα γινει αυτο ?Αν ηταν ετσι ολοι θα επαιρναν εναν 800χ600 και θα τον εκαναν 1024χ768.
Και να κουμπωνει πανω στο ιδιο δεν νομιζω οτι θα σου δουλεψει σωστα.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα σε PC : νεοτεροι επεξεργαστες αν τους βαλεις σε socket(ενας pentium 3.2 σε socket για pentium 4 αλλα απο τα πρωτα socket που κυκλοφορησαν σε Ρ4) που ταιριαζουν αλλα ειναι παλιο το ποιο πιθανο ειναι να μην δουλευουν.

Reaction score
191
ειναι αδυνατο..εδω εχουμε 1 lcd για καθε χρωμα αμα κουνηθει λιγο παει εχασες την συγκλιση και πρεπει να φας ατελειωτες ωρες να τα φερεις σωστα και αν!

ο προβολεας δεν ειναι παιξε γελασε ειδικα με τα οπτικα μερη δεν ειναι μνημη ραμ εβγαλες ενα 512 και εβαλες 1 gb

οσο για τη λαμπα μπορουν πολλα...να μην χωραει να μην ψυχεται σωστα μπορει να θελει περισοτερο ρευμα στη εκινηση δεν ειναι ετσι απλα.

.ωραια και που θα βρεις σκετο πανελ?οτε δεν το εχω ξανακουσει αυτο...

θα το πληρωσεις ακριβα υποθετω οσο κανει ο προβολεας πχ θα το βρεις 300 ευρω?ε ποσο θα παρεις εναν παλιο 1024χ768 500?δεν αξιζει ασε που μπορει να μην παιζει

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.508
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio